Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hepimize umut dagitan sendin.sende oyle olumutlu ol dua et bbitanem.dilerim allahtan sevinciniz daim olur

Kizlar gercekten ne Zamana kdr devam etmem lazim bu iki gunde bir kan testlerine?

sanırım birkere daha verirsin kan testi ama sen hiç doktoruna gitmedinmi pozitifi görünce yani kan testini nerde yaptırıyorsun zaten birhafta sonrada keseye görürler sonrada kalp atışlarını bebişinin inşallah benim öyle olmuştu ama doktoruna gitmediysen bir git derim onun kontrolünde ol sakın doktorunu değiştirme ben o hatayı yaptım çünkü cnm

kızlar test yaptırdım bugün ve 346 mUl/ml çıktıı :) Umarım normal bir gebeliktir ve umarım kimyasal gebelik değildir.Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin :)

Canım tebrik ederim tabiki normal ve hiç bir sıkıntı çıkmayacak.
Tadını çıkar canımm

ben de aşılamamı oldum geldim kızlar
bundan sonra geri sayım başladı bekleyeceğiz bakalım

Canim normalde benim kontrol gunum 15 kasimdi. Yani asilamadan 15 gun sonra. Ben rahatsiz olduum icin, 10 12 ve 14 kasimda bizim evin yakinindaki medistate hastanesinde b hcg yaptirip sonuclari dr uma bildirdim. Her seferinde sevinip her seferinde ama yine de cumayi bekleyelim dedi:) simdi ayin 15 i oldu saat sabah 9 da esimle beraber cagirdi bize gebeligi anlaticakmis ve kutlama yapmak istiomus:) dunya tatlisi bi kadin bir yabanciyi bu kdr kisa zamanda en fazla bu kdr sevebilirim. Artk kan testine gerek yok dedi son degerin cok ii dedi, ben zaten seni haftaya ultrasona cagiricam dedi. Iste boyle. Hayirlisi olsun insallah.

kızlar test yaptırdım bugün ve 346 mUl/ml çıktıı :) Umarım normal bir gebeliktir ve umarım kimyasal gebelik değildir.Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin :)

tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim herkes hamileeee :)

belliydi senind e olumlu olacağı belliydi canım. Hayırlı uğurlu olsun. Değerinde oldukça iyi gözüküyor kaçıncı gün değer bu

canım gözünaydın darısı başımıza inş.kaçıncı gününde yaptırdın testi bide belirti varmıydı.artık raporunu bekliyoruz:)

Arkadaslar uzun zamandır sızlerı takıp edıyordum ama ancak bugun yazabıldım...
O kadar heyecanlıyım kı anlatamam...
4 Kasım da Ilk asılamam gerceklestı, Asılamadakı esımın degerlerı soyleydı....
Ilerı hareket hep sıfır cıkmasına ragmen kullandıgımız 2 aylık ılac tedavısı, kecıboynuzu kuru ve arı sutu-polen bal takvıyelerıyle Rabbımın ıznıyle asagıdakı sonuclara ulasabıldık..
Ama sans malum en fazla %20 dedıklerı ıcın heyecanımı bır turlu yenemedım...

Yıkama Oncesı;

Ml; 100 Milyon
İleri Hızlı: %15
Yavas Ilerı: %25
Yerınde: %12

Yıkama Sonrası

Ml; 125 Milyon
İleri Hızlı: %18
Yavaş İleri: %32
Yerınde: %8

Doktorum 10 gun sorna yanı 15 Kasımda bugun ıcın kan testı yapmamı ıstedı... Aslında heyecandan ve cok stres yaptıgım ıcın yapmayacaktım ama esımın ısrarlarıyla sabah 9 da verdım, oglen sonucumu alıcam...

Ama dedıgım gıbı cok heyecan ve stres yaptım acaba olur mu dıye..., Stresten Oyle mıdem de bulanıyorkı anlatamam sızlere
Burada ılk asılaması tutanları okudukca da ınanın o kadar sevınmıstım kı onların adına...
Sızce bu degerlerle olma ıhtımalı nasılkı

Bu arada belırtılerıme de yorum yaparsanız en azından sonucumu alana kadar rahatlarım...

Ozellıkle asılamadan 3-4 gun sonra cıddı olarak Goguslerde buyume, gogus ucunda hassasıyet ve belırgınlesme, Gogsumdekı kılcal damarlarda belırgınlesme, ve Kasık agrılarım olusmaya basladı...
Ama akıntım pek olmadı bu surecte, tabı bırde Progesteron Jel kullanıyordum en son bugun sabah yaptım...

En Onemlısı de daha bugun sabah atesuımı olctugumde 36,7 cıkmıstı...

Adetım Pazar gunu olması lazım, daha oncekı aylarda adet donemınden once ovılasyonumda yıne atesım bu sevıyelere yuklesıp adet gunu yaklastıkca dusuyordu ama daha bu sabah sankı ovılasyondaymısım gıbı atesım yuksek cıktı...

Sevıneyım mı uzuleyım mı bılemedım, acaba hamılemıyım yoksa kullandıgım jelden mı ya da stresten mı boyle yukselıyor...

Ne dersınız arkadaslar.. yazdıklarım hakkında ozellıkle de belırtıler hakkında fıkrı olan var mıdır?

Mevlam Yar ve Yardımcımız olsun ınsallah...

Son düzenleme:
merhaba hamişler ve hamiş olmayı bekleyenler işallak tüm dileklerimiz gerçeğe dönüşür bende bu ay 2. aşılamamı olucam işallah bu sefer olur da bi haberde burdan ben veririm sizlere ...hamile arkadaşlar allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edin olurmu

hayırlı olsun inşallah sonucun pozitif çıkar ... ilk aşılamam da aynı belirtiler bendede olmuştu ama benim bebiş tutunamamıştı maalesef .sen ümidini kybetme hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…