Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlısı böyle imiş üzme kendini toparlan ve devam et

kızlar bizim görev yaptığımız ilçe merkeze 150 km uzakta ve bende bu ilçedeki devlet hastanesine gittim test için.
dedim ki eğer hamile çıkarsam kendi doktoruma giderim.
Bi gittik doktor ne söyledi beğenirsiniz kit mi bozulmuş ne gebelik testi yapmıyorlarmış.Allah bullak oldum hevesim gursağımda kaldı.
doktorum merkezde ve özel bir hastanede saat 1.30 olmuştu eşim dedi yetişebilirsek hemen gidelim diye ama yaklaşık iki saat sürüyor yol yetişemezdik.
uzun lafın kısası test yaptıramadım ve ancak salı günü gidebileceğim kendi doktoruma yani salıya kadar bekleyeceğim.

YESTUN arkadaşım çok üzüldüm test sonucuna ama biz her sonuca hazırlıklıyız ve bıkmayacağız değil mi Allah hayırlısını en uygun zamanda versin inşallah.
üzülme diyemececeğim çünkü insan ister istemez üzülüyor ama Allah güç versin bize bu süreçte.

hay allah vardır bundada bi hayır bekle bakalım :)

Canim saliya kadar sabir.bu arada sende pko warmiydi tatlim

ocean sende dün yaptırdın değil mi aşılamanı ne gibi belirtiler var ağrın oldumu

evet canım dün oldum.
pek bi belirti yok sol kasığımda ağrı var 4-5 gündür var zaten o da.
bir de göğüslerim çok ağrıyor ama o da 4-5 gündür zaten var.
ilaçların etkisi bence, bir de yumurta çatladığı için oluyor.

Allahım hayırlısını nasip etsin canım ben çok inanmıştım olacağına
maalesef vakti gelmemiş demek ki bebeğinin.
İnşlallah çok bekletmeden gelir mucizen.

Hayirlisi olsun canim sakin uzme kendini.insallah onumuzdeki ay cikar bebisin yola.benimde 8.gunum bugun.pazartesi lan wercem ama negatif oldugunu hissediyorum.oyuzden sanirim tuhaf bi rahatlik war uzerimde:))

hayırlısı olsun bakalım yarında ben vericem kan bugün yarın pazartesi yine birsürü sonuç gelicek bizde negatif olursak el ele devam ederiz artık aşamalara napalım

sağolun canlarım... önümüzdeki aya bakacağız artık... Salı günü regl olmayı bekliyorum olursa ona göre devam derse doktor devam edeceğiz...

kızlar bugün kontrolüm vardı iki yumurtam vardı demiştim ya 3 olmuş boyutları 14,12 ve 8 mm sizce ne zaman aşılamayı yaparlar ? pazartesi tekrar gel dediler ama inşallah salı günü falan aşılama yapılır

canım büyük ihtimalle pazartesi çatlatma iğneni yaparsın 36 saat sonrada aşılama salı yada çarşambaya denk gelir.çünkü en büyük yumurta 18 mm ye ulaşınca çatlatma iğnesini yapıyorlar

canım büyük ihtimalle pazartesi çatlatma iğneni yaparsın 36 saat sonrada aşılama salı yada çarşambaya denk gelir.çünkü en büyük yumurta 18 mm ye ulaşınca çatlatma iğnesini yapıyorlar

inşallah istenilen boyuta gelir pazartesine kadar ve ilk defa heyecanlandım normalde hiç heyecan yoktu hatta olumsuz bile bakıyordum ama nedense içim bir kıpır kıpır oldu :)

Canim guclu ol ve gelecek tedavi icin moralini en en en yuksek sekilde tut. Zamani degilmis ama can sikmak yol elbet dogru zaman gelecek hemde cok yakinda insallah!

Denizcim sabir testimiz hiz kesmeden devam ediyor desene:) hadi her iste hayir vardir canim bu kdr dayandik saliyi da bekleriz allah in izniyle canim

ya benim yumurtam çarşamba öğleden sonra çatladı ben genelde her ay hissediyorum yani çarşamba günü ağrım çoktu ama perşembe de bugünde hiç ağrım yok akıntım da yok acaba yumurta çatladıktan sonra ne kadar yaşıyor aklıma takıldı çatladıktan hemen hemen 18 saat sonra aşılamam oldu ne olacak çok merak ediyorum

canım internetten okuduğum 12-24 saat yaşadığı, doktorumun söylediği de 48 saate kadar yaşayabildiği.
hayırlısı olsun canım Rabbim ol dediyse her şekilde olur zaten bunlar birer vesile..

Mrb arkadaşlar bende yaklaşık 4 ay sonra 2. aşılamamı yaptırıyorum.İlki tutmadı malesef.Tatil falan derken anca kendimi toparladım . Bugün üçüncü iğnemi vuracağım. Göbek çevresinden vuruyorum. Pazartesi kontrolüm var.. İnş yumurtalar koca koca olmuşlardır :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..

Geçen ay soğan kürü yapmıştım. Bu ay da incir kürünü uyguluyorum. Bi sakıncası olmaz dimi arkadaşlar. Hem iğne hem incir kürü fazla mı gelir ki ?? Bi de siz kaç ml iğne vurdunuz kendinize? Ben pr.. diye başlayan (adını hatırlayamadım) bi iğne 100ml vuruyorum. Sizler kaç ml vurmuştunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…