Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benimde tam tersi bugün belimde ve kasığımda ağrı var ama bu ağrılar çok erken moralimi bozdu daha 5. günündeyiz aşılamnın nerden çıktı bu ağrı

Canım kişiden kişiye değişiyor işte demek ki...içini ferah tutmaya bak sen...hayırlısını dilemekten ve beklemekten başka çaremiz yok ne yazık ki..

asilama icin kac ay hamile kalmaman lazim ve neler yaptin bu zamana Kadar en son caremi asilama??yardim canim saol

asilama icin kac ay hamile kalmaman lazim ve neler yaptin bu zamana Kadar en son caremi asilama??yardim canim saol

canım merhaba,

Şu kadar ay diye bişey yok aslında tabi devlette yaptırmıcaksan. Özel bir tüp bebek merkezine gititğinde bikaç laf ebeliği ile hemen aşılama hatta tüp bebek bile yapıyolar insana.

Ama devlette yaptıracaksan orda farklılık olabilir.

Ama en genel tabiri ile 30 yaş altı isen en az 1 yıl, 30-35 üstü isen 6 ay gebe kalamadıysan bu yan tedavilere geçiliyor. Ama develtte sanırım belli bri sıra var şöyleki, önce klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi ondan sonra 3-6 ay hamile kalamazsan aşılama olunuyor.

bir kac ay daha deniyelim olmazsa özelde ne gerekiyorsa artik(cok yorucu bir surec stres sinir insanda kafa kalmiyor yaa

bir kac ay daha deniyelim olmazsa özelde ne gerekiyorsa artik(cok yorucu bir surec stres sinir insanda kafa kalmiyor yaa

gerçekten yorucu bir süreç. Ben yumurta takibi, vs gibi ara işlerle uğraşmadan direkt aşılama yaptırdım. Ona rağmen inan insan çok geriliyor. Ve misal inan benim eşim benden daha gergindi. Onun soğukkanlılığını koruyup daha çok bana destek olmasını beklerken, ben kendi gerginliğimi ve heyecanımı saklayıp ona destek olmaya çalıştım. Erkekler belli etmemeye çalışsa da aslında daha güçsüzler bu konularda bize göre.

Allah yarıdmcımız olsun

Merhaba ben bu ayın 2 sinde aşılama oldum ilk defa.bugün 8.günüm ayın 16 sında kanda bakılıcak. 8.günde ne gibi belirtiler oluyo ? Aşılamaları tutanlar varmı ? Tecrübeli arkadaşlar cvp verebilirmisiniz?

Herkesin ayrı bir koşturmacası var (ev,iş vs.) her dakika burda olamıyoruz canım.
Her güne ayrı bir belirti olmuyor ve kişiden kişiye değişiyor.
Mesela bende ilk haftadan sonra göğüs ve kasık ağrıları başladı. Sarı renkte akıntım vardı.
Önceki mesajlarda da yazmıştım.
Ama kimilerinde hiçbişey olmadan hoop hamile olduklarını öğreniveriyorlar.
14.gün kanda baktır mutlaka

Allah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin

Son düzenleme:

bazende dusunuyorum ki Allahim herseyin en iyisini Bilir hani cocuk olsa hayirsiz olacak asi evlat sagliksiz ne bilim iste(rabbim bile isteye vermiyor bizleri koruyor bol bol dua ediyorum hayirliysa saglikliysa benide evlat sahibi yap allahim diyeyoksa allahim aklimdan nefsimen al hamile kalmayi cocuk istegini diyorum:2:

Arkadaslar benim olmadiii insaallah bekleyen arkadaşlarin olurrrr :-(

Çok sevdiğim bir söz var:

"Allah kuluna üç şekilde cevap verir;
"Evet" der, istediğini verir;
"Hayır" der, daha iyisini verir;
"Bekle" der ve en iyisini verir.."

Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın dilinizden duayı düşürmeyin arkadaşlar.
Bana herkes böyle destek çıktı. Herşeyin bir vakti saati var. Allah'ın en iyisini bilir.İnancınızı kaybetmeyin.
Herkese evladını kucağına almayı nasip eder inşallah Allah'ım..

aynen canim benim Hayat felsefmdir cok severim bu sözü :))

gebelik testini yaptırdım ilk aşılamam tutmadı maleseff.. bu ay da soğan kürünü denicem bakalımm :/

teşekkür ederim canım.. çok üzüldüm çok ağladım ama sabredip devam edicez Allahın izniylee..

Canım biliyorum çok zor ama sanırım yaşın da daha genç...Sen elinden geleni yap da Takdir Allah'ın...Sabır çok ama çok önemli bir faktör bizlerin durumunda...geç olsun güç olmasın canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…