yaa funda gelecek ay bizde isaretlenelimm
pinarimaaa senle ben bat aynı günlerdi ve şimdi bakıyom bebişinin doğacağı günü yazmışsın aşağıya temmuzda doğcak diye ayyyy insan bi yazarrr kızzzzz
Ayyy evet yaaa nolurrr Allahım nolurrrrrr ben senden umutluyum ama kendimden ııı
sen istikrarlı ilerliyon bense hemen pes ediyom
Sosyallllll kıızzz listeyi güncelleyiverrr hamiş olanları tabloda işaretle gayrııı
Leylinnn hoşgeldin taze hamişşşş
bize yardımcı ol bak yum. günleri yaklaşıyor ne sıklıkla ilişki oldu yum. günlerini takip ettinmi naptın söleseneeee
canım çok sağol teşekkürler darısı isteyen herkesin başınaevet canım yumurtlama gününde hergün ilişkiye girdim bu ay da böyle deneyim dedim tuttuuu
bende bu ay oyle denecem. 10. gun baslayacam,birdaha hic durmamak uzere
ne yaptın kız dur yavaş olll biraz, hiç güleceğim yoktu
ne yaptın kız dur yavaş olll biraz, hiç güleceğim yoktu
bu arada sosyalcim rica etsem benide listeye ekler misin. bat aralik 5. 25 yasindayim. bu 3. denememiz olacak:) kendimi ezik gibi hissettim:26:
kızlar o zaman adımızı değiştirip buradan yola devam edelim kasım aralık yapayım o zaman, bu arada ben gün içinde çok giremiyorum bu hafta böyle oldu, siz not alıp bana bildirirseniz bende ona göre liste yaparım haa olmaz mı?
canım çok sağol teşekkürler darısı isteyen herkesin başınaevet canım yumurtlama gününde hergün ilişkiye girdim bu ay da böyle deneyim dedim tuttuuu
yarına bitirelimKizlar duayi ne zamana okuycaz
kız ben anca bu vakitlerde giriyorum sen hep burdasın bana bir liste yap verki ben güncelleyeyim
bu arada 60 tanede ben okumuştum duadan onuda düş
bi de merhabalar keyifler nasıl hanımlar
kız ben anca bu vakitlerde giriyorum sen hep burdasın bana bir liste yap verki ben güncelleyeyim
bu arada 60 tanede ben okumuştum duadan onuda düş
bi de merhabalar keyifler nasıl hanımlar
Agzindan bal damliyo aysenurum insallah sbry aralik bitmeden yeniyila girmeden bizde yazarizo guzel yaziyi nasil istiyorum bu sene bitmeden ogrenmeyi varyaa yikbasi benim dogum gunum 31 aralik hediyem mucizem olsun istiyorum kizlar
Leyli hayırlı olsun hamileliğin. Sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum sana :)
Yanlış hatırlamıyorsam senin de bat 5kasımdı değil mi? Ben 1 gün geçmesine
rağmen kan testi yaptırdım. Sonuç 385 çıktı ve tabi ki bu değerde kese görünmedi
Senin hcg değerin kaç ve kese göründü mü merak ettim.
yarına bitirelim
onu düştüm ben ona göre hesap yaptım180 tane kaldı kızlar
Tamam canim leylinle lobiyeyi yazdinmi artik pozitifi ekle listeye canim devami gelcek evelaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?