Kasım 2013

pinarimaaa senle ben bat aynı günlerdi ve şimdi bakıyom bebişinin doğacağı günü yazmışsın aşağıya temmuzda doğcak diye ayyyy insan bi yazarrr kızzzzz

Sosyallllll kıızzz listeyi güncelleyiverrr hamiş olanları tabloda işaretle gayrııı

kız ben anca bu vakitlerde giriyorum sen hep burdasın bana bir liste yap verki ben güncelleyeyim

bu arada 60 tanede ben okumuştum duadan onuda düş

bi de merhabalar keyifler nasıl hanımlar

Leylinnn hoşgeldin taze hamişşşş
bize yardımcı ol bak yum. günleri yaklaşıyor ne sıklıkla ilişki oldu yum. günlerini takip ettinmi naptın söleseneeee

canım çok sağol teşekkürler darısı isteyen herkesin başına evet canım yumurtlama gününde hergün ilişkiye girdim bu ay da böyle deneyim dedim tuttuuu

bu arada sosyalcim rica etsem benide listeye ekler misin. bat aralik 5. 25 yasindayim. bu 3. denememiz olacak:) kendimi ezik gibi hissettim:26:

kızlar o zaman adımızı değiştirip buradan yola devam edelim kasım aralık yapayım o zaman, bu arada ben gün içinde çok giremiyorum bu hafta böyle oldu, siz not alıp bana bildirirseniz bende ona göre liste yaparım haa olmaz mı?

canım çok sağol teşekkürler darısı isteyen herkesin başına evet canım yumurtlama gününde hergün ilişkiye girdim bu ay da böyle deneyim dedim tuttuuu

Leyli hayırlı olsun hamileliğin. Sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum sana :)
Yanlış hatırlamıyorsam senin de bat 5kasımdı değil mi? Ben 1 gün geçmesine
rağmen kan testi yaptırdım. Sonuç 385 çıktı ve tabi ki bu değerde kese görünmedi
Senin hcg değerin kaç ve kese göründü mü merak ettim.

Agzindan bal damliyo aysenurum insallah sbry aralik bitmeden yeniyila girmeden bizde yazarizo guzel yaziyi nasil istiyorum bu sene bitmeden ogrenmeyi varyaa yikbasi benim dogum gunum 31 aralik hediyem mucizem olsun istiyorum kizlar

kız ben anca bu vakitlerde giriyorum sen hep burdasın bana bir liste yap verki ben güncelleyeyim

bu arada 60 tanede ben okumuştum duadan onuda düş

bi de merhabalar keyifler nasıl hanımlar

Tamam canim leylinle lobiyeyi yazdinmi artik pozitifi ekle listeye canim devami gelcek evelaallah

Agzindan bal damliyo aysenurum insallah sbry aralik bitmeden yeniyila girmeden bizde yazarizo guzel yaziyi nasil istiyorum bu sene bitmeden ogrenmeyi varyaa yikbasi benim dogum gunum 31 aralik hediyem mucizem olsun istiyorum kizlar

24 kasımda benim evlilik yıldönümüm yıldönümü hediyesi istiyorum bende inşallahhh :)

canım benim bat 5 kasımdı evet ben 4 kasımda gebelik testi yaptım çıktı.6 kasımda da kana gittim kan 728.21 yazıyo ama kese görünmedi benimde doktor haftaya gel dedi hayırlı olsun bu arada canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…