Kasım 2013

ankaranın ikinci ürünü var veronelli kutuda ondanmı diyon oda ankaranında

ayyy evettt yaa bu ikinci yorumcu ikiside hamişsin diyooooo nasıl umutlanıyorum anlatamammm
he yawww yengeçte kocam oda çocuk diyooo Allahımmmmm nolurrrr bu yıl bitmeden bu güzel haberi alalımmmmmmmm yehuuuuuuuu

ben tek tek cümle cümle kelime kelime okudum bebiş mebiş yok anam bol bol işle alakalı bebiş olsun bırakıcam zaten bu işi

İkizleri kopyalarmısın sana zahmet ben açamadım bi türlü:/

ben tek tek cümle cümle kelime kelime okudum bebiş mebiş yok anam bol bol işle alakalı bebiş olsun bırakıcam zaten bu işi

Aynı fikirdeyimmmm bende hemen işe son bebiş ev ve kocamla ilgilenecemmmm

İkizleri kopyalarmısın sana zahmet ben açamadım bi türlü:/

Ne demekkkk al canımmmm
İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran ) 3 Kasımda Akrep burcundaki Güneş tutulması sizin çalışma ve sağlık evinizde gerçekleşecek. Sağlığa dikkat etmek lazım diyor bu tutulma. Varsa sağlıkla ilgili şikayetiniz ilgilenin, önlem alın derim. Merkür retrosu var 10 kasıma kadar, bundan dolayı 10 Kasımdan sonra doktora gitmek lazımdır, ancak daha önce başlatmış olduğunuz bir tedavi süreci varsa sorun degil. İşinde sorun yaşayan İkizlerin sabırlı olmasını tavsiye ederim bu ay. Ayrıca iş yerinde olabilecek sorun belki de sonuçları itibariyle size iyi gelebilir. Yine de, işte ve evde birinin karar vermesi gereken bir konuda çok fazla sorumluluk almaya, sorunu üstlenmeye çalışmayın, bırakın insanlar kendi karar versinler. Siz de işinize başkasını karıştırmayın, işle ilgili bir sorununuzu olur olmaz kişilere anlatmayın. Merkür retrosu tutulmayla birlikte siz dahil insanların kafasını karıştırabilir. Ciddi kararlar vermek için iyi zaman değildir, en azından 10 Kasıma kadar ciddi konuda kararlar vermeyin derim. Var olan bir sorunu, bir meseleyi çözmek için iyiyken yıldızlar, yeni bir gelişmeye dair hemen fikir yürütmek, kararlar almak sakıncalıdır. Kimi İkizler sanki yeni oluşacak bir olayın içine dahil olacak gibi, bu yeni bir iş mi, proje mi acaba?.. Belki yeni iş, plan veya proje değil, ancak yeni gelişmeleri birlikte görüşmek, bunun üzerinden yeni bir takım hazırlıklar için hummalı bir çalışma yapmak gerekebilir. Bu tür bir işte, birilerinin pişmiş aşa su katmasına izin vermemek lazımdır. Ne siz ne başkası kendi kafasına göre gitmemeli. Çünkü konu tek sizi veya başkasını ilgilendirmiyor. Ortak sorumluluk alınması gerekiyor. Kimi İkizler aşkta ikilem yaşayabilir, gelişmeler aşk konusunda duygularınızı değiştirebilir, ancak bu değişiklik netliği de beraberinden getirebilir. İkizlerin aşk konusunda net ve açık olmasını tavsiye ederim bu ay, aksi takdirde birinin kalbini kırabilirsiniz. Özel hayatınızı hareketlendiren ve değiştiren bir sürece giriyorsunuz. Kimi İkizlerin hiç beklemediği birinden bir çıkışla karşılaşması söz konusu.. Bir kişi sizi şaşırtacak anlaşılan.. 17 Kasımdaki dolunay zamanı, kiminiz parasal bir konuda, kiminiz ilişkide, kafanızdaki bir planı, bir niyeti eyleme dökeceksiniz.

bende korunmayi biraktiktan sonra doktora gitmistim. banada iltihap var demisti. krem ve antibiyotik verdi. bunlar bitince kontrole gel dedi. ben kullandim ilaclari ama sonra kontrole gitmedim:18: ins bu ictigimiz sogan sulari iltihapi soker atar. tabi hala iltihap varsa

Engelleyeceğini sanmıyorum canm, bende kullanmıştım neo penotran , tam yum. haftasıydı sonra ilk defa o ay reglim 5-6 gün gecikmişti anlamadım ilk defa korunmayı bıraktığım için miydi yoksa o ilaçtan mıydı...

Ayşenuur duydun mu canım :) benim reflü var lizim, zaten normalde de ara ara bulanır midem, ama söylediğinde haklısın tabii konu bebiş olunca ne yapılmaz ki...Rabbim çok aratmasın inşallah... hiçbirimize

Kuzummm ne çok ortak yönümüz varrrr bende de reflü var ve midem bulanır hele aç kalınca bazende yolda arabayı durdurur yada otobüsteysem inme derecesine gelirdim ani mide bulantısı bide stres yapınca çok olur midem bulanır hemen neyseki bu aralar yokkk

İnşallah allahım bizede verir(

Bebiş yazmıyor:/

cnm benimde gecen ay yani korunmayi biraktigim ilk ay reglim 6 gun gec gelmisti

Barilla ondan alıyordum ama veronelli bilmiyordum ankaranın ürünüyse Veronelli tercihim :13: benim de eşim oğlak
süpeer oluuuuur

merhaba canim hosgeldin. dun baya guzel haberler vardi simdi cogumuz sogan suyunun pesinden kosturuyoruz

tşk saol balım hb noldu kim güzel haberler verdi sosyal sorumsuz gi,rmiyomu?? ben skürünün 2. sine başladım 11 de bitiyo şu an elimde içiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…