sanada gunaydin sed
günaydın sed..
ya canım çok uzun bir süre daha öncede böle geciktiyse vardır bildiğin tabi ama belirtide var artık karnın şişecek miden bulanacak onlarımı bekliyosun. kan testine gidemiyomusun hımmm ozaman bekleyecen.
gerçi idrar testinde artık çıkması gerekir çok uzun süre olmuş ama ilgnç yaa
günaydın sed..
ya canım çok uzun bir süre daha öncede böle geciktiyse vardır bildiğin tabi ama belirtide var artık karnın şişecek miden bulanacak onlarımı bekliyosun. kan testine gidemiyomusun hımmm ozaman bekleyecen.
gerçi idrar testinde artık çıkması gerekir çok uzun süre olmuş ama ilgnç yaa
canlarım umarım iyisinizdir, ayşenuur akşam annemlerde soğan kürünü yaptım, amanıınnn içemedimm bide aç karna...ben şimdilik böyle sessiz devam edeyimyoldaşlarım :)))
ohhh buda benden kız ben içemiyorum diye beni bi dövmedikleri kaldı burdaaaa
çok zor iğrenç değilmi ben dün gece toktu mdiye heralde burnumu tıkayıp içtim ama şuan ılındı ve hala cesaret edemedim aç karnına hadi bakalım başlıyozzzz
yaa benim midem o kadar hassas ki biçok şeyi yiyip içemem. Ama soğan suyu dediğiniz kadar kötü bişey değilki helede içerken bunu içersem bebişim olcak diye düşürsen. Kuş sütü gibi
ohhh buda benden kız ben içemiyorum diye beni bi dövmedikleri kaldı burdaaaa
çok zor iğrenç değilmi ben dün gece toktu mdiye heralde burnumu tıkayıp içtim ama şuan ılındı ve hala cesaret edemedim aç karnına hadi bakalım başlıyozzzz
Lizimm ya o soğanı sade sade yesem de suyunu içmesemneyse bu ayı bereketli topraklarımın doğal yollarıyla halledeyim tutmazsa soğan kürü aşılaması o da olmazsa tüp ( ayy Allah korusun hayırlısıyla çabucak gelir inş.bebiş :18: )
canım aç karna içilmesi daha zor ya ( aman ayşenurla lizim duymasın )...fundacan sen şu akıntılardan anlıyomusun cnm :) çok garip şeyler hiç anlamıyorum yımırttan sonra mı geliyor önce mi...off
Lizimm ya o soğanı sade sade yesem de suyunu içmesemneyse bu ayı bereketli topraklarımın doğal yollarıyla halledeyim tutmazsa soğan kürü aşılaması o da olmazsa tüp ( ayy Allah korusun hayırlısıyla çabucak gelir inş.bebiş :18: )
canım aç karna içilmesi daha zor ya ( aman ayşenurla lizim duymasın )...fundacan sen şu akıntılardan anlıyomusun cnm :) çok garip şeyler hiç anlamıyorum yımırttan sonra mı geliyor önce mi...off
iyiyiz cnm. ben simdi sogan suyumu yaptim. ilimasini bekliyorumevim buram buram sogan kokuyor
iyiyiz cnm. ben simdi sogan suyumu yaptim. ilimasini bekliyorumevim buram buram sogan kokuyor
bide ahmet marankinindi sanırım soğan kürü var
bir baş soğan doğranıp üstüne sumak döküp yeniyordu sanırım bi araştır istersen
herseyi duydummyalniz bunu ictikten sonra benim basim donmeye basliyir. tansiyonumu dusuruyor sanirim dun anneminde basi dondu
herseyi duydummyalniz bunu ictikten sonra benim basim donmeye basliyir. tansiyonumu dusuruyor sanirim dun anneminde basi dondu
hemde sabah sabah soğan kokusu...ooff :89: bende taze sıkılmış portakal suyu içtim :)) canımm yaa çabalarımızın karşılığını güzel sonuçlarla alırız inşallah ,hepimiiiz...
:)) kız çokta içmek iyi midirbaşın neden dönüyor ki allah allah
Benim başımda acaip ağrıyor onu içtikten sonra
ben hepsini içmiyorum bi kupa doldurup içiyom kalan zaten az ama döküyom onu haa bu arada şeffaf bardakta içemiyodum ama dışı kapalı olanda içiyom rahatça
bende mi başlasam acaba bu soğan kürüne ama ben soğan bile yiyemiyorum suyunu içebilir miyim ki:18:
bide ahmet marankinindi sanırım soğan kürü var
bir baş soğan doğranıp üstüne sumak döküp yeniyordu sanırım bi araştır istersen
oooo ben içtim bile mis gibiiiii
burnunu tıka ozaman içiliyo sed cim bak ben bile çok hassastır midem ben bile içiyom artık
sedim o yumurta akı kıvamındaki akıntı yum. yaklaştığının sinyalidir. zaten bitince oda kesiliyo.
sumaklı soğanmı ımmmm bak ona bayılırım barbekü yaptığımızda mutlaka mezelerin yanında oda vardır benim menümde
portakal suyu musogan kuru bittikten sonra uzun bi sure sogan gormek istemiyorum ama bu yolda cekilen her turlu iskence mubahtir durmak yok kizlar.. ilk hedefimiz Batlarin gelmemesidir
basla bence cnm. ben sogan suyundan sonra kendimi daha zinde hissediyorumtavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?