Kasım 2013

hıııı desene yahuu düşünüp duruyorum
Allah hayırlı, sağlıklı, yakışıklı/güzel, çalışkan bebişler nasib etsin inşallaaah.
Kendim yaşamadım ama büyük ablamında 9-10 tane düşüğü oldu anlıyorum nasıl bi duygu oldugunu
o yüzden sıkıştırıp duruyor beni hastalığım genetikmiş hiç korunma hemen dene diye

hahha balımsın yaa düşünme kıss sen söle ben cvp layım bidenem dualarına aminnn inş cümlemizin inşş darısı senin isteyenin başınaa aminnnnn madem genetikmiş ihmal etme dr git emi bacım

oyyy 8-10 düşük ne demek yahuuu çok zordurrrr
Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin bizleree tez vakitte

Ben inanıyoruuum çok içten. Allahım hiç bi isteğimi geri çevirmedi, çeviriyosada vardır bi hayır elbet. Zamanını beklerim. Ama inşallah hemen olur İnşallah canı gönülden isteyen herkesin olur

oyyy 8-10 düşük ne demek yahuuu çok zordurrrr
Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin bizleree tez vakitte

Ben onunda hayırlısı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kocasının çok kötü şeylerini öğrendik çook kötü hemde. Bebek olsaydı parçalanmış aile boşanmış mutsuz anne sürekli şehir şehir kaçan baba çok zor olurdu Allahım hayırlısını verdi onlara. Hiç sebep göstermeden hemde. Çünkü en iyi profesorler bütün tedavileri uyguladı. Yok ne sebebi ne çaresi kese 2 aylık olmadan dağıtıyordu kendini.

Ben inanıyoruuum çok içten. Allahım hiç bi isteğimi geri çevirmedi, çeviriyosada vardır bi hayır elbet. Zamanını beklerim. Ama inşallah hemen olur İnşallah canı gönülden isteyen herkesin olur

kıss bacımmm daha cok yeni evlisin olurr durr karmsarlı ga girme kızarım bahh ablan olark

ayyyy Allahtan demekki bir bildiği var hayırlısını versin her zaman

ayy he yaaa daha yenisin ne bu kadar takıyon sen senin evliliğin yolunda olduktan sonra bebişinde sağlıkla gelir.
evliliğinin tadını çıkar

Kızlar hayırlı cumalar..Tüm dualarımda sizde vardiniz allah kabul etsin insallah

Kızlar hayırlı cumalar..Tüm dualarımda sizde vardiniz allah kabul etsin insallah

Üzülme allah onların yaşamasını istemedi demek ki annem benden önce 3düşük yapmış 3 sene sonra ben olmuşum hayırlısı böyleymiş üzülme lütfen bi umut var demek ki öyle düşün hiç çocuğu olmayanlara çok üzülüyorum yıllarca çocukları olmayanlar onları düşünelim hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…