vlla herkezin ki deişir 4-5 gün öncesi başlar galiba unuttum bencokk gecti üstünden
ben hastalıktan hiçbişey anlayamamıştım 2sinde de çok kötü griptim :2:
Carsida islerim var tatlim:) bugun hava guzelken halledeyim islerimihadi gittimm
siz düşükmü yaptınız
bide o var dimi olduktan sonra tutunabilcekmi
benim düşügüm ilk evlendigimde olmuştu anlamadım bile sonra 1 dogum 4 kürtajım olmuştu
siz düşükmü yaptınız
bide o var dimi olduktan sonra tutunabilcekmi
nasıl yaa 8 aylık evli yazıyor her ay hamilemi kalıyorsun
ewet canım 2düşüğüm var Allahım bidaha göstermesin
hıııı desene yahuu düşünüp duruyorum
Allah hayırlı, sağlıklı, yakışıklı/güzel, çalışkan bebişler nasib etsin inşallaaah.
Kendim yaşamadım ama büyük ablamında 9-10 tane düşüğü oldu anlıyorum nasıl bi duygu oldugunu
o yüzden sıkıştırıp duruyor beni hastalığım genetikmiş hiç korunma hemen dene diye
oyyy 8-10 düşük ne demek yahuuu çok zordurrrr
Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin bizleree tez vakitte
oyyy 8-10 düşük ne demek yahuuu çok zordurrrr
Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin bizleree tez vakitte
Ben inanıyoruuum çok içten. Allahım hiç bi isteğimi geri çevirmedi, çeviriyosada vardır bi hayır elbet. Zamanını beklerim. Ama inşallah hemen olurİnşallah canı gönülden isteyen herkesin olur
ayyyy Allahtan demekki bir bildiği var hayırlısını versin her zaman
ayy he yaaa daha yenisin ne bu kadar takıyon sen senin evliliğin yolunda olduktan sonra bebişinde sağlıkla gelir.
evliliğinin tadını çıkar
Kızlar hayırlı cumalar..Tüm dualarımda sizde vardiniz allah kabul etsin insallah
Kızlar hayırlı cumalar..Tüm dualarımda sizde vardiniz allah kabul etsin insallah
Ben onunda hayırlısı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kocasının çok kötü şeylerini öğrendik çook kötü hemde. Bebek olsaydı parçalanmış aile boşanmış mutsuz anne sürekli şehir şehir kaçan baba çok zor olurduAllahım hayırlısını verdi onlara. Hiç sebep göstermeden hemde. Çünkü en iyi profesorler bütün tedavileri uyguladı. Yok ne sebebi ne çaresi kese 2 aylık olmadan dağıtıyordu kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?