Kasım 2013

Kızlar bende soğan suyunu içtşn eylülün sonunda vaşlamıştım adetim ondan gelmiyor olabilirmi duydunuz böyle bişey aklıma geldi birden?

Soğan suyuyla alakalı değildir çünkü ben adet olamıyordum soğan suyuyla adet oldum.
Eğer gebelik yoksa çok stres yapmışsın belliki biraz sakin olmaya çalış aklından at başka şeylerle ilgilen. :44:

Yok ben 12 gün kullanmıştım bi işe yaramaz dedim bıraktım aklıma geldi düzensizlik yaparmı diye

seninle damak zevkimiz aynı sanırım canım makarna, kısır, sumaklı bol yağlı soğan , acıyı sever misin ?
canımm çok sağol, bebişli ol :) yani benim için bu birkaç gün tam zamanları oluyor Allahh allaaah, tutmayın beni

bana bakın makarna alıyosanız başkentimiz olan var ismi ondan alın haaa benim kocam onun satış sorumlusu satışlar artsın
ayy kısır deme naısl canım çektiiiii yanındada turşu ımmm kııız acıyı çok severim çokkkkk

ayyyyyyyyyyyy kızlarrrr bi burç yorum blogu buldummm amaninnnnn son cümleye bakınnnnnnnnnnnnnnnn
Çocuk bekleyen Oğlaklar hamile kalabilir.
:124:

Hmm acaba ondanmı dedim ondan olmasın aman

Yok ben 12 gün kullanmıştım bi işe yaramaz dedim bıraktım aklıma geldi düzensizlik yaparmı diye

Ayyyyy inşallah hamilesindir bu soğan suyu fayda etti der bizde iyice yüklenirizzz ya nolur git bi kan ver beeee yavrum hadiiiii

ezocum kist falan mı oluştu acaba benim kist olduğunda böle olmuştu bence bi dr git çok geçmiş çıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorum ben

(((((( bende hem gastrit hemde reflü var yaaaaa zaten ötüyo içtimden beri gecede öle yaptı
savaş var sanki midemde bi sesler geliyo varya bide şeyyy gaz yapıyooo

Ayşenuur duydun mu canım :) benim reflü var lizim, zaten normalde de ara ara bulanır midem, ama söylediğinde haklısın tabii konu bebiş olunca ne yapılmaz ki...Rabbim çok aratmasın inşallah... hiçbirimize

ezocum kist falan mı oluştu acaba benim kist olduğunda böle olmuştu bence bi dr git çok geçmiş çıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorum ben

İnş hamişimdir bi ümit sbry belki testte çıkmadı bekleyecem biraz daha testte çıkmayan çok duydum iltihap çoktu enfeksiyon olmuş demişti dr. O hapların belki faydası olmuştur bi ihtimal

Ayyyyy inşallah hamilesindir bu soğan suyu fayda etti der bizde iyice yüklenirizzz ya nolur git bi kan ver beeee yavrum hadiiiii

Soğan suyunu sakın bırakmayın kızlar onla hamile kalan çokmuş ama sıcak soğuyunca fayda etmiyormuş aç karnına bide sakın unutmayın ben bıraktım sonradan siz devam edin.

Ayşenuur duydun mu canım :) benim reflü var lizim, zaten normalde de ara ara bulanır midem, ama söylediğinde haklısın tabii konu bebiş olunca ne yapılmaz ki...Rabbim çok aratmasın inşallah... hiçbirimize

duydum tatlim ben icmeden arastirmistim onlari. benim midede sorun yok.sadece biraz bas donmesi yapiyor. hatta birde bagirsaklarimi calistirdi.tuvalete duzenli cikiyorum artik

(((((( bende hem gastrit hemde reflü var yaaaaa zaten ötüyo içtimden beri gecede öle yaptı
savaş var sanki midemde bi sesler geliyo varya bide şeyyy gaz yapıyooo

fundacim annemede gaz yapti

kızlaaar eğer ters bi etki yaparsa midenize bebiş için diye içmeye devam etmeyin sonra maazallah bebişi yapcak bünye sarsılır

benm de akıntım çoktu doktor fitil verdi kullanırken ilişki olmasın dedi ama ben yumurtlama dönemim diye kullanmadım. fazla akıntı engellermi acaba hamileliği :44:

Ben ilk 15 gunluk kismi yaptim sonra adet olunca amann olmuyor die diger 10 gunluk kismi yapmadim ama adetlerim cok sancili olurdu o yaptigim ay hic agri olmadi sanirim bende tek o ise yaradi :)

Ankara makarna dan alıyorum bazen ama daha çok kutularda oluyor ya onları alıyorum...bundan böyle Ankara alırız canım ne demek :) Aslan evinize harcama yapabilirsiniz diyor doğru yapıyoruz :)) Kız gerçekten oğlak hamile kalabilir diyor... yengeç te aynı Sosyal hayat, girişim, aşk, ÇOCUK ve şans evinizde diye yazıyor...Aslan da yok bebiş mebiş...ama kapacağim yavrumi :89:

Bana engeller dedi dr. Bana dr. Fitil vermedi etkili bi antibiyodik bidaha hap vermişti aynı hapları eşimde kullandı bide vajinaya krem içine vermişti onla baya döküldü korunma demiti aşağıdaki komşum onları kullanınca hamile kalmış bi umut dedim bende :s

tabi canım o kadar yoğun akıntının içinde ilerleyecekte yumurtaya ulaşacakta ohoooo. eğer o sebepten oluşmuyorsa gebelik şansın yüksek

duydum tatlim ben icmeden arastirmistim onlari. benim midede sorun yok.sadece biraz bas donmesi yapiyor. hatta birde bagirsaklarimi calistirdi.tuvalete duzenli cikiyorum artik

fundacim annemede gaz yapti

Ablam akşam keten tohumu almış onu içtim birçok şeye iyi diye duymuştum :))

Ben ilk 15 gunluk kismi yaptim sonra adet olunca amann olmuyor die diger 10 gunluk kismi yapmadim ama adetlerim cok sancili olurdu o yaptigim ay hic agri olmadi sanirim bende tek o ise yaradi :)

ya benim de reglim çok sancılı geçer, inşallah bebiş içinde işe yaramıştır canm :) bat ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…