Kızlar bende soğan suyunu içtşn eylülün sonunda vaşlamıştım adetim ondan gelmiyor olabilirmi duydunuz böyle bişey aklıma geldi birden?
Sedgn burda hazır araştırmışı var bana sorabililirsiniz :))
Midesinde rahatsızlığı olanlar için zararı var.
Tavsiye edilenden daha uzun süre kullanıldığındada rahim duvarına zararı varmış.
bende mi başlasam acaba bu soğan kürüne ama ben soğan bile yiyemiyorum suyunu içebilir miyim ki:18:
Soğan suyuyla alakalı değildir çünkü ben adet olamıyordum soğan suyuyla adet oldum.
Eğer gebelik yoksa çok stres yapmışsın belliki biraz sakin olmaya çalış aklından at başka şeylerle ilgilen. :44:
Yok ben 12 gün kullanmıştım bi işe yaramaz dedim bıraktım aklıma geldi düzensizlik yaparmı diye
Tavsiye edilenden daha uzun süre kullanıldığındada rahim duvarına zararı varmış.
ezocum kist falan mı oluştu acaba benim kist olduğunda böle olmuştu bence bi dr git çok geçmiş çıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorum ben
Ayyyyy inşallah hamilesindir bu soğan suyu fayda etti der bizde iyice yüklenirizzz ya nolur git bi kan ver beeee yavrum hadiiiii
Ayşenuur duydun mu canım :) benim reflü var lizim, zaten normalde de ara ara bulanır midem, ama söylediğinde haklısın tabii konu bebiş olunca ne yapılmaz ki...Rabbim çok aratmasın inşallah... hiçbirimize
(((((( bende hem gastrit hemde reflü var yaaaaa zaten ötüyo içtimden beri gecede öle yaptı
savaş var sanki midemde bi sesler geliyo varya bide şeyyy gaz yapıyooo
Bu güzel sağol canmmm :))
seninle damak zevkimiz aynı sanırım canım makarna, kısır, sumaklı bol yağlı soğan , acıyı sever misin ?
canımm çok sağol, bebişli ol :) yani benim için bu birkaç gün tam zamanları oluyorAllahh allaaah, tutmayın beni
e tabii sabah sabah içersen, soğanı soymadan gördüğün anda ağlamaya başlarsınSoğan kürünün faydalarının yanı sıra zararları oluyor mu acep araştırmak lazım...
seninle damak zevkimiz aynı sanırım canım makarna, kısır, sumaklı bol yağlı soğan , acıyı sever misin ?
canımm çok sağol, bebişli ol :) yani benim için bu birkaç gün tam zamanları oluyorAllahh allaaah, tutmayın beni
bana bakın makarna alıyosanız başkentimiz olan var ismi ondan alın haaa benim kocam onun satış sorumlusu satışlar artsın
ayy kısır deme naısl canım çektiiiii yanındada turşu ımmm kııız acıyı çok severim çokkkkk
ayyyyyyyyyyyy kızlarrrr bi burç yorum blogu buldummm amaninnnnn son cümleye bakınnnnnnnnnnnnnnnn
Çocuk bekleyen Oğlaklar hamile kalabilir.
:124:
kızlaaar eğer ters bi etki yaparsa midenize bebiş için diye içmeye devam etmeyin sonra maazallah bebişi yapcak bünye sarsılır
benm de akıntım çoktu doktor fitil verdi kullanırken ilişki olmasın dedi ama ben yumurtlama dönemim diye kullanmadım. fazla akıntı engellermi acaba hamileliği :44:
Bana engeller dedi dr. Bana dr. Fitil vermedi etkili bi antibiyodik bidaha hap vermişti aynı hapları eşimde kullandı bide vajinaya krem içine vermişti onla baya döküldü korunma demiti aşağıdaki komşum onları kullanınca hamile kalmış bi umut dedim bende :s
duydum tatlimben icmeden arastirmistim onlari. benim midede sorun yok. sadece biraz bas donmesi yapiyor. hatta birde bagirsaklarimi calistirdi.tuvalete duzenli cikiyorum artik
fundacim annemede gaz yapti
Ben ilk 15 gunluk kismi yaptim sonra adet olunca amann olmuyor die diger 10 gunluk kismi yapmadim ama adetlerim cok sancili olurdu o yaptigim ay hic agri olmadi sanirim bende tek o ise yaradi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?