Kasım 2013

slm dedim kimse almıyoo

hoşgelin kuzuuuuu hoşgeldinnnnnnnnn aaaa bizim topicde ağlamaya hüzüne yer yokkkkk o bebiş gelene kadarrrr güle oynaya kafa dağıtacazzz anlaştıkmıııı bunalım takılmak yokkkk

kız ezo git sende test yap asabımı bozma
ikizlerde böle işte yawwwww oğlak olcaktınki şimdi çoktaaan testte yapmıştın sonucuda almıştın bu ne yaaa 50 gün beklenirmi

tşk saol balım hb noldu kim güzel haberler verdi sosyal sorumsuz gi,rmiyomu?? ben skürünün 2. sine başladım 11 de bitiyo şu an elimde içiyomm

leylin85 birde lobiyeninannesi vardi. unutmus olduklarim varsa kusura bakmasinlar benimde bugun sogan kurunde 3. gunum. sen bizden daha deneyimlimissin ice ice alisiyor mu insan bu sogan suyuna

Bugün 54.gün listenin ilk başında benim ismim olmalıı rekor bende

hoş geldin canımmm
bebişimmm hbbb naslsnnn
leylin85 birde lobiyeninannesi vardi. unutmus olduklarim varsa kusura bakmasinlar benimde bugun sogan kurunde 3. gunum. sen bizden daha deneyimlimissin ice ice alisiyor mu insan bu sogan suyuna

benim kistim vardı bacım bu kür sayesinde kurtuldum kist mist kalmamış ama adet geciktiriyo 2 ay kulndım adetim gecikti bu arada icerken arada tekrar kanamanz olursa korkmayın içinizi temilyo

cnm benimde gecen ay yani korunmayi biraktigim ilk ay reglim 6 gun gec gelmisti

Hormonlarımız mı değişti acaba yum.haftasını hesaplayamamıştım o zaman, bakalım bu ay nasıl olacak...Bir yerde okumuştum yum. haftası çok zinde oluyormuşsun , geçtikten sonra uyuşuk ve bitkin, ne ilginç dimi ya bana biraz da komik geldi...
ilk "yumurtlama" diye duyduğumda " o nee yaa tavuk gibi " diye gülmüştüm arkaşım da bana o yine iyi " emzirince de inek gibi hissediyorsun" demişti... Tabii bu komik tarafları canlarımm , bambaşka güzel duygular içerisinde oluyordur eminim, ama şu anda pek hissedemiyorum ben mi garibim acaba şunu biliyorum kimsenin yanında emzirmem, birilerinin yanında pek hoşuma gitmiyor belki değişecek duygularım bilmiyorum ama şuanda böyle :)))
sizde de böyle oluyor mu kızlar ?

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin canım zaten korkulacak bişey yok tecrübe konuşuyo bi 10sn hafif karnın sancıyo gibi oluyo o kadar

ayy sen girmişmiydin balım yaa bişi sorcam ilşki yasak dedi filmime kadar ama biz bizmkyle küsüdük 4-5 gündür akşam tam olmasada bişiler oldu kıss bişiler olurmu??:18:

ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum hiç denemedim bide onu deniyim bakıyim daha öncekilerde bi kerede olmuştu şimdi niye olmuyo anlamıyorum nerde yanlış yapıoruz acaba:26:

ayy sen girmişmiydin balım yaa bişi sorcam ilşki yasak dedi filmime kadar ama biz bizmkyle küsüdük 4-5 gündür akşam tam olmasada bişiler oldu kıss bişiler olurmu??:18:

benim zaten adetimin son günü yaptı canım o zaman yapılıo diye biliyorum ben o yüzden 4-5gündür girmemiştik zaten ilişkiye

tşk saol balım hb noldu kim güzel haberler verdi sosyal sorumsuz gi,rmiyomu?? ben skürünün 2. sine başladım 11 de bitiyo şu an elimde içiyomm

hamişlerimiz varrrr
sosyal eğitimde bu haftalık pek giremiyor ama arada yokluyor. sğan kürü topici oldu anam burasıda hadi rastgeleeee

benim zaten adetimin son günü yaptı canım o zaman yapılıo diye biliyorum ben o yüzden 4-5gündür girmemiştik zaten ilişkiye
hmm anladım canım randevuyu vern kndi hesapladı salı günü dedi eger kan gelirse masadn kaldırırlar dedi benmde dün biti salıyı bekliyom hayrlısı
hamişlerimiz varrrr
sosyal eğitimde bu haftalık pek giremiyor ama arada yokluyor. sğan kürü topici oldu anam burasıda hadi rastgeleeee

ayy hadi herkez hamiş olur inşş benmde az kaldı 10 günlük kür 11 de bitiyo

kızlar yaa hamilelik belirtileri bat'a kaç gün kala kendini göstermeye başlar ki
ona göre dinleyim bende kendimi

kızlar yaa hamilelik belirtileri bat'a kaç gün kala kendini göstermeye başlar ki
ona göre dinleyim bende kendimi

Bende hiç bilmiyom yaşamadım o duyguyu hiççç
ama bazıları 1 hafta önceden anlıyor göğüslerin ağrısından ve şiddetli ağrıdan
bazıları hiç anlamıyor

ben hastalıktan hiçbişey anlayamamıştım 2sinde de çok kötü griptim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…