slm dedim kimse almıyoo
tşk balımmben yazdim ya tatlim
selam azap çiçeği hoşgeldin :)
tşk saol balım hb noldu kim güzel haberler verdi sosyal sorumsuz gi,rmiyomu?? ben skürünün 2. sine başladım 11 de bitiyo şu an elimde içiyomm
tşk balımm
tşk bidenem hbsalı günü rahm filmim cekilcek dua edin emi kıslarr
hoşgelin kuzuuuuu hoşgeldinnnnnnnnn aaaa bizim topicde ağlamaya hüzüne yer yokkkkk o bebiş gelene kadarrrr güle oynaya kafa dağıtacazzz anlaştıkmıııı bunalım takılmak yokkkk
kız ezo git sende test yap asabımı bozma
ikizlerde böle işte yawwwww oğlak olcaktınki şimdi çoktaaan testte yapmıştın sonucuda almıştın bu ne yaaa 50 gün beklenirmi
hoşgelin kuzuuuuu hoşgeldinnnnnnnnn aaaa bizim topicde ağlamaya hüzüne yer yokkkkk o bebiş gelene kadarrrr güle oynaya kafa dağıtacazzz anlaştıkmıııı bunalım takılmak yokkkk
tşk hb kıss balım sizler yenisiznz galiba cennet yokmu adet olmuşmu bilen varmı?? gecmişi okuyamadım sorumsuz naptı ayy mek ettim bnları inş güzel haberlerle gelirler
kız ezo git sende test yap asabımı bozma
ikizlerde böle işte yawwwww oğlak olcaktınki şimdi çoktaaan testte yapmıştın sonucuda almıştın bu ne yaaa 50 gün beklenirmi
bebişimmm hbbbhoş geldin canımmm
leylin85 birde lobiyeninannesi vardi. unutmus olduklarim varsa kusura bakmasinlarbenimde bugun sogan kurunde 3. gunum. sen bizden daha deneyimlimissin ice ice alisiyor mu insan bu sogan suyuna
cnm benimde gecen ay yani korunmayi biraktigim ilk ay reglim 6 gun gec gelmisti
Allah kolaylık versin canım zaten korkulacak bişey yok tecrübe konuşuyobi 10sn hafif karnın sancıyo gibi oluyo o kadar
ayy sen girmişmiydin balım yaa bişi sorcam ilşki yasak dedi filmime kadar ama biz bizmkyle küsüdük 4-5 gündür akşam tam olmasada bişiler oldu kıss bişiler olurmu??:18:
tşk saol balım hb noldu kim güzel haberler verdi sosyal sorumsuz gi,rmiyomu?? ben skürünün 2. sine başladım 11 de bitiyo şu an elimde içiyomm
kizlar ben cikiyorum. bugunde disarida islerim var. hepinizi opuyorum..gorusmek uzere
hmm anladım canım randevuyu vern kndi hesapladı salı günü dedi eger kan gelirse masadn kaldırırlar dedi benmde dün biti salıyı bekliyom hayrlısıbenim zaten adetimin son günü yaptı canım o zaman yapılıo diye biliyorum ben o yüzden 4-5gündür girmemiştik zaten ilişkiye
hamişlerimiz varrrr
sosyal eğitimde bu haftalık pek giremiyor ama arada yokluyor. sğan kürü topici oldu anam burasıda hadi rastgeleeee
kızlar yaa hamilelik belirtileri bat'a kaç gün kala kendini göstermeye başlar ki
ona göre dinleyim bende kendimi
kızlar yaa hamilelik belirtileri bat'a kaç gün kala kendini göstermeye başlar ki
ona göre dinleyim bende kendimi
yaww nereyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?