Kasım 2013

ooo içtim bile :2::2::2:

2,5 yıl izinmi o nasıl olyo kııııız

iç o zaman niye soruyosun çıllgınn senii sütlü dut pekmezi hoşuna gitmedi sanırım.. mm çok severim

2,5 yaşına kadar bebişe bakacak diye anladım ben ama ? demek herkes çıkışını bekliyor...Kahraman bu bebekler

memura ücretsiz izin varya 2 yıl

yok kız severimmmm pişmanlık yaşıyom şuan
yok anam baksana evrak giriş çıkış diyo memurdur dedim baktım hee memurmuş

aynen canımmmm ballı lokma tatlım benimmmm ohhhhh bende kpss 2014 e hazırlanıyom işala bende memur olurum die tabiii yaparsın izniniii bide doğum parası mama bez parası alıyon ekstra

doğum parası 170 lira başka verilmiyoki
biz ödeme birimiyiz hatta hiiiç öle bişi vermedik
yeni mi çıkmış yoksammm
inş. darısı başınıza ben şikayet ediyorum da özel daha zorludur eminim. gerçi özelde olan arkadaşlarımızı da görüyoruz akşam ettiler kk da

doğru diosunda canım iş garanti deil her an sepetlenebiliriz

yaa ne bilim öle bi kanunmu çıktı ne hani haberlerde gösterdi doğum yapana 2 binmi 3 binmi ne para verilcek ayy o evleneniydi yoksa evet doğru diyon diğeride aylık 30 tl mi neydi harçlık gibi

yaa devlet güvencesindesin ömür boyu düzenli özelde ne olcan belli değilki
hiç sorma kızzzzz bu ara sinek avlıyom ben ama yoğun oldummu beni bulamazsınız vallah burda evde olursam tamamda :111:

oooo topicimizin yeni çiçeği burnunda hamişleri burdaymış nasılsınız hanımlarrrrrr
siz söleyin çay kahve tüketimi ne durumdaydı önceden içtinizmi içmedinizmiii

Yaa nerde 2.5 yıl izin 16 haftalık izni zorlaa 18haftaya çıkardılar
Keşke o kadar olsa 2.yi hemen yaparım vallahi

oooo topicimizin yeni çiçeği burnunda hamişleri burdaymış nasılsınız hanımlarrrrrr
siz söleyin çay kahve tüketimi ne durumdaydı önceden içtinizmi içmedinizmiii

evet yaaa okuyorlar heralde geçmişi şimdi bu yazıya gelene kadar 1 saat geçer

Yemek yaptım geldim konu nerelere gelmiş

bende bendee bendee evimde yemek yapıp çocuk bakıyım bi elimde market poşeti bi elimde bebek çantası bi elimde anahtar diğerinde bebek kapıyı açmaya çalışıyımmm
ne yemek yaptın

ne yaptın akşama ne var ellerine sağlık heyecansız meraksız daş kalpli kadınnnnn

bende bendee bendee evimde yemek yapıp çocuk bakıyım bi elimde market poşeti bi elimde bebek çantası bi elimde anahtar diğerinde bebek kapıyı açmaya çalışıyımmm
ne yemek yaptın

Ayyy ne güzel hayalll gözümde canlandırdım kızzz

bugün 2.kez kan verdim. doktorum ilki 385 çıktığı için bunun 700lü çıkması gerekiyor telaş yapma dedi.
az önce baktım internetten 836 çıkmış. 2 katından fazla yani sizce bu kötü mü? dış gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…