evet biraz karışıyor insanın kafası 5 kasım sanırım yum. tarihin :) inşallah tutmuştur, olmasa da üzülme sakın ,bu ay'ı iyi değerlendirirsin :)
ohhhh kebapppp ben çalışıyom yarın
bende çıkacam birazdan herkese iyi akşamlar
sedddd huuuuu bacım gittinmiiiiiiii
hıııııhhhhhh :88:
nereyee kayboldun kııızz seeennayşenuru hiç görmeyeyim sizin gözleriniz beni aramas ama beniiiimm cadılar
hoşgeldin cennet nasılsınnnn
aysenurum geldinmi kızzzz
he yaa lizim hiç sorma fena bağlandık bu topice hiç kapatmıyom ben napıyosam hızlı hızlı haaa bu arada şansınıza bu haftalar hep içerdeyim normald eben hep ofis dışında olurum bu ara böle bikaç haftaya zor bulursunuz beni gündüzleri bulursunuzda sürekli değil
anam ne cok yazmissiniz kac saattir okuyorumbugun disarida islerim uzun surdu. havada cok guzeldi,iyi geldi vala ben geldim herkes gitmis
ohhhh kebapppp ben çalışıyom yarın
bende çıkacam birazdan herkese iyi akşamlar
sedddd huuuuu bacım gittinmiiiiiiii
demek geldin seni gezmeci şimdi topa tutayım ikinizide
ya aslinda gezme sayilmaz.evin eksiklerini aldimkizmayinn:18:
Anammm :)) kadin resmen topa tuttu heheheheh
Kuzucum buralardayim yemek yapacam acik benimki hava guzeldi de simdi buz olmus dondum gelirken su muhtesem icecegimizide hazirlim bariii
demek geldin seni gezmeci şimdi topa tutayım ikinizide
ya aslinda gezme sayilmaz.evin eksiklerini aldimkizmayinn:18:
yerim senii bize şarkı söyle affedelim senidimi funda
Kuzum bu alette o ikonlari goremiyom ki acemiyimde :)) sagol aysenurum bende once icimde yemegi sora hazirlim zaman gecer hem hemde esim gelir spora gitti. Bugun dizimiz var medcezir izliyomusunuz .
yerim senii bize şarkı söyle affedelim senidimi funda
sesim cok kotu amao zaman bu topicte kimse kalmaz
Kuzum bu alette o ikonlari goremiyom ki acemiyimde :)) sagol aysenurum bende once icimde yemegi sora hazirlim zaman gecer hem hemde esim gelir spora gitti. Bugun dizimiz var medcezir izliyomusunuz .
izliyorum aslinda ama gecen bolumu izleyemedim. netten izlemeliyim bi ara
sogan kurumde kaynamaya basladi
Kızlar bugün kendimde çok garip şeyler hissettim sanırım yum.günü kesin bugün :)) ince bir sızı sonra belim ağrıdı kasıklarıma gaz yüklemesi yapılıyor gibiçok ilginçti... eğer bu ay bebiş olursa yum.günlerimi demek ki anlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?