Kasım 2013

kızlar bende çıkıcam birazdan işten hafta sonu giremeyebilirim herkese iyi hafta sonları öptüm hepinizide

ohhhh kebapppp ben çalışıyom yarın
bende çıkacam birazdan herkese iyi akşamlar

sedddd huuuuu bacım gittinmiiiiiiii

evet biraz karışıyor insanın kafası 5 kasım sanırım yum. tarihin :) inşallah tutmuştur, olmasa da üzülme sakın ,bu ay'ı iyi değerlendirirsin :)

Evt gitti bu ay:) bu ay çalışalım bakalım. forum da okudukça insanların ne kadar uğraştığıni anliyorum.bende diyorum daha ilk aydan olsun, çalışmak lazim yok öyle bir dünya, ama olsada iyi olur yani:)

nereyee kayboldun kııızz seeenn ayşenuru hiç görmeyeyim sizin gözleriniz beni aramas ama beniiiimm cadılar

anam ne cok yazmissiniz kac saattir okuyorum bugun disarida islerim uzun surdu. havada cok guzeldi,iyi geldi vala ben geldim herkes gitmis

Kuzucum buralardayim yemek yapacam acik benimki hava guzeldi de simdi buz olmus dondum gelirken su muhtesem icecegimizide hazirlim bariii

anam ne cok yazmissiniz kac saattir okuyorum bugun disarida islerim uzun surdu. havada cok guzeldi,iyi geldi vala ben geldim herkes gitmis

demek geldin seni gezmeci şimdi topa tutayım ikinizide

ohhhh kebapppp ben çalışıyom yarın
bende çıkacam birazdan herkese iyi akşamlar

sedddd huuuuu bacım gittinmiiiiiiii

buda sana :118:

Anammm :)) kadin resmen topa tuttu heheheheh

Kuzum bu alette o ikonlari goremiyom ki acemiyimde :)) sagol aysenurum bende once icimde yemegi sora hazirlim zaman gecer hem hemde esim gelir spora gitti. Bugun dizimiz var medcezir izliyomusunuz .

Kuzum bu alette o ikonlari goremiyom ki acemiyimde :)) sagol aysenurum bende once icimde yemegi sora hazirlim zaman gecer hem hemde esim gelir spora gitti. Bugun dizimiz var medcezir izliyomusunuz .

Afiyet olsun canım , ben artık dizi izlemiyorum :) bizde bugünü kahvaltılıkla geçiricğz, kociş 9 da geliyor

Kızlar bugün kendimde çok garip şeyler hissettim…sanırım yum.günü kesin bugün :)) ince bir sızı sonra belim ağrıdı kasıklarıma gaz yüklemesi yapılıyor gibi çok ilginçti... eğer bu ay bebiş olursa yum.günlerimi demek ki anlıyorum ben

Bu bolum kacmaz cok adrenalin dolu hehehe kiz bende ole diyodum bu sezon izlemucem hicbirini ama karadayiyla ikisinden vazgecemiyom benimkide kayniyoo koktu

Ya bide gectiyse degerlendirdinmi onceki gunleri bugunde yogun gecer :))) ayy insallah yaa benim daha var 15 i diye dusunuyom

hadi bakalim bekliyoruz sed bi arkadasimda 4 aydir bebek istiyor. bugun test yapmis. cift cizgiyi gormus. yarin kan tahlili yaptiracak. cok sevincliydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…