Kasım 2013

nereyee kayboldun kııızz seeenn ayşenuru hiç görmeyeyim sizin gözleriniz beni aramas ama beniiiimm cadılar

oyyyy hemende alınırmışşşş Allahtan iş yok heee iş olsa girmesek topa dizersinnn
ya dalmışım yemekten açılınca konu bi tarif baktım ordan da bi video dikkatimi çekti dakikalardır onu izliyorum. kız evlenip japonyaya gitmiş gelin orda video çekiyo napıyo nasıl geçiyo zaman diye izledim merakla

bizim gelin arabamızdada sevgili oldugumuz gün sayısı yazıyordu
sen saymıyosun allahtan ki
bu arada çok güzel kiremitte köfte ve içli patates köftesi tarifleri buldum
fundagun canım varsa bildiğin tarifler

yetişemiyorum kızlar hızınıza yavaş biraz ama aaaa

basitinden yemek hamur işi tarifi varsa banada verin kıs ben pek beceriksizim bebiş aç kalıcak valla

Ben dün akşamda yazdığım gibi miss gibi portakallı kek yaptım şimdi bende onu düşünüyodum kahve ile içim diyom ama ara verdim kahveye etki yapmasın çalışmalara diye ama bi fincan içsem bişey olurmu yaaa yada türk kahvesi içim ama fala gelcek biriniz

android telefonun varsa falcı bacıya baktır
bende sırf fal için içiyorum

:121: :121: toplar elimde bak bekliyorum haberiniz ola...bende bir video izledim hani şu bebeği çince konuşacakmış gibi bakiyo diyor ya...çook tatlı konuşması anlatışı...nerden geldi aklıma bizde bir Ayşenur hanım var ya ondan

wauuv bu mükemmel bir fikir olmuş :)) şş lizim sana o enfess leziz tariflerimi yazmicam , sen bana hiç demedin tariflerini yaz diye tamam defter istedik senden ama bir şey bilmiyoruz değil yerim seni sen yaz ama tamam mı kiremit köfte güzele benziyor :78: yazsan olabilir mi

basitinden yemek hamur işi tarifi varsa banada verin kıs ben pek beceriksizim bebiş aç kalıcak valla

istediğin tarif olsun canımm yazarız tabii :)

android telefonun varsa falcı bacıya baktır
bende sırf fal için içiyorum

yok android değil telefonum da eve internet bağlatırken mini bi tablet verdilerdi onda her halt var porg. yüklüyon demi hele bakem kız bi herşeyi yükledim onuda yüklim

aşk olsun hiç çaktırmıyoda

kiremitte köfe iki kişilik olabilirde misafir ağırlıycaksan o kadar büyük kiremit yada güveç tepsimi bulacan kıız
ama nefistir eminimmm kiremitte alabalıkta güzel oluyooo

portakallı, içinde ceviz ve tarçın offf süper oluyooor :)) kahve bizi kötü etkiliyor mu hiç bilmiyorum , benim de canım çekiyor hatta içiyorum da bazen

portakallı, içinde ceviz ve tarçın offf süper oluyooor :)) kahve bizi kötü etkiliyor mu hiç bilmiyorum , benim de canım çekiyor hatta içiyorum da bazen

he yaaa bende benimkide çok sever kalorili ama napalım akşam çayın yanında bişey olmadan içemiyoz zaten
yaa kahve kafeinli ya hormonları olumsuz etkiliyomuş burda sordum kızlar içme dediii ama 1 fincandan bişi olmazki demi bence içim kıız

ben kahve çay çok içiyorum özellikle çay içmesem mi ki çok mu etkiliyomuş :26:

ben kahve çay çok içiyorum özellikle çay içmesem mi ki çok mu etkiliyomuş :26:

evet canım bak internette çok yazı var bu konu ile ilgil iaz içince bişey değilde çok tüketmek olumsuz etkiliyomuş gebe kalmayı ama bende çay çok içiyorum yaaaa

amaaaan gerçi eskiler çaysız duramıyolar misal benim kaynanam bir demlik çayı tek başına bitirir çay hastası sürekli çayı kaynar hep öleymiş
ee tabi şimdi hormonlu gıdalar çok oda etkiliyor ama annelerimizin zamanında hiçbişeye dikkat etmiyolardı hiçte sorun yok

canım yaa iyi değilse içmeyelim...boş ver kızz ne içiyorsun 1 hafta sabret ! içme sakınn...bak ,sütün içine dut pekmezi koy onu iç, aynı nescafe gibi oluyor tadı da güzel

13.30- 15:30 arası bizde tam evrakların geliş saati. Bu saatler arasında ortalıktan kaybolan iş arkadaşlarıma avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum ama işte sesi çıkan suçlu oluyo
şimdi gelirler tabi birer birer çünkü gelen evrakların hepsi bende :2:
Ayy kızlar bebişim olsunda 2.5 yıl iznimi çatır çatır kullanayım artık :2:

canım yaa iyi değilse içmeyelim...boş ver kızz ne içiyorsun 1 hafta sabret ! içme sakınn...bak ,sütün içine dut pekmezi koy onu iç, aynı nescafe gibi oluyor tadı da güzel

ooo içtim bile :2::2::2:

2,5 yıl izinmi o nasıl olyo kııııız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…