nereyee kayboldun kııızz seeennayşenuru hiç görmeyeyim sizin gözleriniz beni aramas ama beniiiimm cadılar
benim bu 3. ay olacak ama gününü bilmiyorum canımGün bile sayıyorsun daha yeni inşallah hayırlı güzel sonuçlar olur canım...bende 4 yıl , 53 ay, 232 hafta, 1,629 gün, 39,110 saat tir evliyim :123:
Ben dün akşamda yazdığım gibi miss gibi portakallı kek yaptım şimdi bende onu düşünüyodum kahve ile içim diyom ama ara verdim kahveye etki yapmasın çalışmalara diye ama bi fincan içsem bişey olurmu yaaa yada türk kahvesi içim ama fala gelcek biriniz
oyyyy hemende alınırmışşşş Allahtan iş yok heee iş olsa girmesek topa dizersinnn
ya dalmışım yemekten açılınca konu bi tarif baktım ordan da bi video dikkatimi çekti dakikalardır onu izliyorum. kız evlenip japonyaya gitmiş gelin orda video çekiyo napıyo nasıl geçiyo zaman diye izledim merakla
bizim gelin arabamızdada sevgili oldugumuz gün sayısı yazıyordu
sen saymıyosun allahtan ki
bu arada çok güzel kiremitte köfte ve içli patates köftesi tarifleri buldum
fundagun canım varsa bildiğin tarifler
basitinden yemek hamur işi tarifi varsa banada verin kıs ben pek beceriksizim bebiş aç kalıcak valla
android telefonun varsa falcı bacıya baktır
bende sırf fal için içiyorum
wauuv bu mükemmel bir fikir olmuş :)) şş lizim sana o enfess leziz tariflerimi yazmicam , sen bana hiç demedin tariflerini yaz diye tamam defter istedik senden ama bir şey bilmiyoruz değilyerim seni sen yaz ama tamam mı kiremit köfte güzele benziyor :78: yazsan olabilir mi
Ben dün akşamda yazdığım gibi miss gibi portakallı kek yaptım şimdi bende onu düşünüyodum kahve ile içim diyom ama ara verdim kahveye etki yapmasın çalışmalara diye ama bi fincan içsem bişey olurmu yaaa yada türk kahvesi içim ama fala gelcek biriniz
portakallı, içinde ceviz ve tarçın offf süper oluyooor :)) kahve bizi kötü etkiliyor mu hiç bilmiyorum , benim de canım çekiyor hatta içiyorum da bazen
ben kahve çay çok içiyorum özellikle çay içmesem mi ki çok mu etkiliyomuş :26:
he yaaa bende benimkide çok sever kalorili ama napalım akşam çayın yanında bişey olmadan içemiyoz zaten
yaa kahve kafeinli ya hormonları olumsuz etkiliyomuş burda sordum kızlar içme dediii ama 1 fincandan bişi olmazki demi bence içim kıız
ben kahve çay çok içiyorum özellikle çay içmesem mi ki çok mu etkiliyomuş :26:
canım yaa iyi değilse içmeyelim...boş ver kızz ne içiyorsun1 hafta sabret ! içme sakınn...bak ,sütün içine dut pekmezi koy onu iç, aynı nescafe gibi oluyor tadı da güzel
13.30- 15:30 arası bizde tam evrakların geliş saati. Bu saatler arasında ortalıktan kaybolan iş arkadaşlarıma avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum ama işte sesi çıkan suçlu oluyo
şimdi gelirler tabi birer birer çünkü gelen evrakların hepsi bende :2:
Ayy kızlar bebişim olsunda 2.5 yıl iznimi çatır çatır kullanayım artık :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?