Ayyy ne güzel hayalll gözümde canlandırdım kızzz
bende bendee bendee evimde yemek yapıp çocuk bakıyım bi elimde market poşeti bi elimde bebek çantası bi elimde anahtar diğerinde bebek kapıyı açmaya çalışıyımmm
ne yemek yaptın
ücretsiz yaavarmı öle bi hayat 2.5 yıl maaşlı izin
Hahahailahi funda mercimek çorbası,patlıcan,salata,makarna,cacık
bugün 2.kez kan verdim. doktorum ilki 385 çıktığı için bunun 700lü çıkması gerekiyor telaş yapma dedi.
az önce baktım internetten 836 çıkmış. 2 katından fazla yanisizce bu kötü mü? dış gebelik olabilir mi?
sonra bu halde olmayın
haha çok güldümolsuun ben razıyım
Lobiye hiç anlamıyorum o konulardan ben içini ferah tut ama ara sor istersen
he kız o garanti hem ev hem bebiş hem koca ütü ev işleri oyyyyy
hııııı bu arada ben sana küstümmmmm habersiz kaçıp gittinnnnn
lizim sana iyi hafta sonları ablanda sağ selim doğum yapıp evladını kucağına alıer inşallah. darısı bizim başımıza
al işte memurlun güzel tarafı 5 olmadan tüyüyonnnnn
Lobiye hiç anlamıyorum o konulardan ben içini ferah tut ama ara sor istersen
he kız o garanti hem ev hem bebiş hem koca ütü ev işleri oyyyyy
hııııı bu arada ben sana küstümmmmm habersiz kaçıp gittinnnnn
lizim sana iyi hafta sonları ablanda sağ selim doğum yapıp evladını kucağına alıer inşallah. darısı bizim başımıza
al işte memurlun güzel tarafı 5 olmadan tüyüyonnnnn
çok acıktım been :89: ne çok şey var ya...afiyet olsun :)
inşallah zamanı gelince o da olur
son 1 saatim hafta sonu yokum kızlarr, belki pazartesi de olmam ablam doğurcak Allahın izniyle. özlücem sizii
Teşekkürlernapacan işte eşim salatayla çorbayı pek sever yapıyorum bende oyalanıyorum birazda
Rica ederim :) sofra hazırlamayı çok severim bende ama üşengeçliğim üzerimde olduğu zamaan hiç çekilmiyor :)))
Arkadaşlar bugün Dr a gittim lekelenmem için. Ultrasonla bakti hersey normalmiş ama test falan istemedi. Işte arada lekelenme olabilirmiş smir aldi o da kasimin 22 sinde belli olacak gerçi şikayetim yok birşeyden ama yani smir alınması iyi oldu. Dedim biz bebek istiyoruz :)bana şu günler
de çalış dedi bende çalışcam ilk once düzenli ilişkim olmaliymiş doğal olarak. Birde eşin önce sperm testi yaptirsin sonrada sen adetinin 3. Günü horman testi yaptir dedi bakalim hayırlısı. Artik kararliyim kaç aydir salliyorum dogru düzgün calismiyorum . Buarada batim 18 kasim ama bakalim haliyle tam yumurtlama günümde lekelenme oldu sanmiyorum
Hayırlısı olsun hakkında canım :) son adet tarihin kaç ? çalışmalar için geç kalma sakın
21 ekimde olmuştum en son.Sanırim yumurtlama günüme geldi lekelenmem de 3 kasımdi, haliyle birsey yapmadik o gunlerde ama enteresan birşey var akıntı da yumurtlama gibi degildi acikcasi ayriminida yapamadim. Uff ne bileyim işte birbirine karısti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?