Kasım 2013

Korkma dua et halama dış gebelik felan dediler alakası yokmuş maşallah kızı çok tatlı ve sağlıklı

sonra bu halde olmayın

Lobiye hiç anlamıyorum o konulardan ben içini ferah tut ama ara sor istersen

he kız o garanti hem ev hem bebiş hem koca ütü ev işleri oyyyyy

hııııı bu arada ben sana küstümmmmm habersiz kaçıp gittinnnnn

lizim sana iyi hafta sonları ablanda sağ selim doğum yapıp evladını kucağına alıer inşallah. darısı bizim başımıza
al işte memurlun güzel tarafı 5 olmadan tüyüyonnnnn

kim kime küsmüş nolmuş anlamadı ben ?

oyyhhşş yesinler senii, tekrar geleceğim diye hemen kapatmak zorunda kaldım canım...uzun süreli gittiğimde sizi öpmeden gitmem :13:

inşallah zamanı gelince o da olur
son 1 saatim hafta sonu yokum kızlarr, belki pazartesi de olmam ablam doğurcak Allahın izniyle. özlücem sizii

canım iyi tatiller...Gelecek minik bebişi Rabbim nazarlardan saklasın, nice sağlıklı huzur dolu yıllar olsun :103:

Arkadaşlar bugün Dr a gittim lekelenmem için. Ultrasonla bakti hersey normalmiş ama test falan istemedi. Işte arada lekelenme olabilirmiş smir aldi o da kasimin 22 sinde belli olacak gerçi şikayetim yok birşeyden ama yani smir alınması iyi oldu. Dedim biz bebek istiyoruz :)bana şu günler
de çalış dedi bende çalışcam ilk once düzenli ilişkim olmaliymiş doğal olarak. Birde eşin önce sperm testi yaptirsin sonrada sen adetinin 3. Günü horman testi yaptir dedi bakalim hayırlısı. Artik kararliyim kaç aydir salliyorum dogru düzgün calismiyorum . Buarada batim 18 kasim ama bakalim haliyle tam yumurtlama günümde lekelenme oldu sanmiyorum

Hayırlısı olsun hakkında canım :) son adet tarihin kaç ? çalışmalar için geç kalma sakın

Hayırlısı olsun hakkında canım :) son adet tarihin kaç ? çalışmalar için geç kalma sakın

21 ekimde olmuştum en son.Sanırim yumurtlama günüme geldi lekelenmem de 3 kasımdi, haliyle birsey yapmadik o gunlerde ama enteresan birşey var akıntı da yumurtlama gibi degildi acikcasi ayriminida yapamadim. Uff ne bileyim işte birbirine karısti:)

Ağustoscum birdaha dua sorumluluğu almayalım baksana bi bitiremedik :44:

evet biraz karışıyor insanın kafası 5 kasım sanırım yum. tarihin :) inşallah tutmuştur, olmasa da üzülme sakın ,bu ay'ı iyi değerlendirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…