Kasım 2013

gelmesinnnnn çok kızarımmmmm
valla kendim verecem gibi heyecanlanıyom o haberi

Günaydın bebiş evet yum. zamanındasın ondan canımmmm ya başladı ya gelecek hadi bakalım inşallah tutar

Sana da Günaydın bitanemm, eğer tuttuysa eminim ki bugün oldu…İnşallah hepimiz için canı gönülden diliyorum ,sen nasılsın ben bugün evdeyim birazdan temizliğe başlicam :))

Ohhh ne güzel yaa havada süper yap temizliğini havalandır bi güzel eviniii bende eşime komut veriyom evde o bugün bizim işyeri taşınıcak toparlanmaya geldim.
Fuara gidecez bikaç sonrada eşimle öle işte bende anca yarın iş güç yaprım

Çalışıyomusun ne işle meşgulsun? Ne kadardır evlisin sen?

tekrar ekliyorum sayfanıza. listeyi güncellerseniz müteşekkir olurum

yaşım 26

1 aydır deniyoruz. bu ayda denedik bakalım

BAT:18 kasım

beklemedeyim:)

Funda çok tatlısın bişeysin sen Ayşenur da öyyle
Pazar günüde zor oluyor, iyi eşin evdeyse yapsın bir kısmını ne güzel :)…benim hiiç mecalim yok , ben yavaş yavaş gideyim canım :)) akşam da misafirlikteyiz, gün içinde gelip bakarım...seni çoook öpüyorum iyi gezmeler kendine çok iyi bak

Çalışıyomusun ne işle meşgulsun? Ne kadardır evlisin sen?

evet ezocan çalışıyorum inşaat teknikeriyim ne kadarlı kevli oldum yazıyo ya kız aşada 3 senelik evliyim yaşım 30 bitti
peki ya sen??

ölemiyimmm ayyy sağol canımmm ama sizde ölesinizzz çok kanım kaynadı gözüm arıyooo hemen
he kız sormaa pazar günü hele hava güzelse ik iarada dışarımı çıksak e işler duruyo hele eşimin ütüleri offff

Hoşgeldin canım umarım hemen verirsin o güzel haberi bizlere :103:

amin tatlım

aslında 1 yıllık evliyiz. ama ağustos gibi karar verdik bebeğe. kontrollerim tamam. sorun yok. folik asit kullanımı devam..

geçen ayda ilk denemeyi yaptık ama başarısız olduk...

bu arada bu ay ilk kez incir kürü uyguluyorum. incir kürü artı havuç kürü. eşime de keçi boynuzu kürü uyguladık. bakalım etkisi olacak mı.:44:

yalnız 3-4 gündür bende halsizlik ve hafif baş dönmesi oluyor ara ara. kasığımda batma da oluyor. bir de sol bacağım ağrıyor. genelde adet dönemi olurdu böyle.

gerçi psikolojik de olabilir bunlar bilmiyorum ama hayırlısı inşallah. yolun başındayız sabırlıyız kararlıyız

Son düzenleme:
slm canlarrr

geçmişi okumaktan anca yazabildim bi bakıp çıkıyim dedim size hala kahvaltı sofrasında çay keyfi yapmakla meşgulüm

birazdanda dışarıya çıkıcam özel sigorta araştırıyorum yaptırmak için öpüyorum hepinizi görüşürüz

Ben tabletten giriyorum göremiyorum cnm bende 15aylık evliyim 10 aydır düşünüyoruz 23 yaşındayım ev hanımıyım

tunaydinn kizlarr
bende bugun temizlik yapiyorum. arada sizede bakiyodumm

bende solgar' in folik asitini kullaniyorum. en dogal folik asitmis. tavsiye ederim herkese.

fundacim bende de b12 eksigi vardi. igne oluyorum.ilk etapta 5 gunluk igne verdi. sonra haftada 1. sonra 2 haftada bir. sonraa ayda 1 igne olacam biraz karisik yazdim ama

sedd sende cok tatlisinnn bizim topigimiz cok tatliii

mrb cnm bnde gecmisi okumaktan gunumuze gelemiyorum gecmiside merak ediorum ama

ohh keyfin bol olsun bende temizlik yapiorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…