Hımmm ben hiç iştah olayına dikkat etmemiştim doğru iştahım var ama hep var bende bu iştah olayı
Yahu ezooo sen ne ayaksın kızım git bi test yappp hasta etme adamı yawwwwww
Günaydın bebiş evet yum. zamanındasın ondan canımmmm ya başladı ya gelecek hadi bakalım inşallah tutar
Cnm yaptım negatif diyorum yaaptesi gidecem dr.a
gelmesinnnnn çok kızarımmmmm
valla kendim verecem gibi heyecanlanıyom o haberi
Ohhh ne güzel yaa havada süper yap temizliğini havalandır bi güzel eviniii bende eşime komut veriyom evde o bugün bizim işyeri taşınıcak toparlanmaya geldim.
Fuara gidecez bikaç sonrada eşimle öle işte bende anca yarın iş güç yaprım
neyse yarın konuşur karar veririz, bu arada ben uyuyorum kızlar, hepinizi çok öpüyorum, iyi geceler
Ohhh ne güzel yaa havada süper yap temizliğini havalandır bi güzel eviniii bende eşime komut veriyom evde o bugün bizim işyeri taşınıcak toparlanmaya geldim.
Fuara gidecez bikaç sonrada eşimle öle işte bende anca yarın iş güç yaprım
tekrar ekliyorum sayfanıza. listeyi güncellerseniz müteşekkir olurum
yaşım 26
1 aydır deniyoruz. bu ayda denedik bakalım
BAT:18 kasım
beklemedeyim:)
canım kan testi vermek için mi gidiyorsun doktora :)
Çalışıyomusun ne işle meşgulsun? Ne kadardır evlisin sen?
Funda çok tatlısın bişeysin senAyşenur da öyyle
Pazar günüde zor oluyor, iyi eşin evdeyse yapsın bir kısmını ne güzel :)…benim hiiç mecalim yok , ben yavaş yavaş gideyim canım :)) akşam da misafirlikteyiz, gün içinde gelip bakarım...seni çoook öpüyorum iyi gezmeler kendine çok iyi bak
Hoşgeldin canım umarım hemen verirsin o güzel haberi bizlere :103:
evet ezocan çalışıyorum inşaat teknikeriyim ne kadarlı kevli oldum yazıyo ya kız aşada3 senelik evliyim yaşım 30 bitti
peki ya sen??
ölemiyimmm ayyy sağol canımmm ama sizde ölesinizzz çok kanım kaynadı gözüm arıyooo hemen
he kız sormaa pazar günü hele hava güzelse ik iarada dışarımı çıksak e işler duruyo hele eşimin ütüleri offff
slm canlarrr
geçmişi okumaktan anca yazabildim bi bakıp çıkıyim dedim size hala kahvaltı sofrasında çay keyfi yapmakla meşgulüm
birazdanda dışarıya çıkıcam özel sigorta araştırıyorum yaptırmak için öpüyorum hepinizi görüşürüz
Ben tabletten giriyorum göremiyorum cnmbende 15aylık evliyim 10 aydır düşünüyoruz 23 yaşındayım ev hanımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?