kızlar merhaba 4 ay önce sağlıksız gebelik tanısıyla 5. haftalık gebeyken kürtaj oldum:2:. bu ay eşimin ısrarı ile ovulasyon testi aldım. adetlerim 26 gün sürer 14. günü kırmızıyı yakaladıköncesini ve sonrasını değerlendirdik. o malum günden bu yana 12 gün geçti bugün regli günüm şimdi test yaptım negatif çıktı ama başım çok ağrıyor sağ kasığımda öyle ateşim 3 gündür 37.1 sizce hamilemiyim???:18:
evet canım folbiol kullanıyorum ama bir haftadır unuttum almayı bitmişti her iş çıkışı niyetlenip unutuyorum almayı öle bi haftadır kullanamadım ama 10 ay kullandım
kızlar merhaba 4 ay önce sağlıksız gebelik tanısıyla 5. haftalık gebeyken kürtaj oldum:2:. bu ay eşimin ısrarı ile ovulasyon testi aldım. adetlerim 26 gün sürer 14. günü kırmızıyı yakaladıköncesini ve sonrasını değerlendirdik. o malum günden bu yana 12 gün geçti bugün regli günüm şimdi test yaptım negatif çıktı ama başım çok ağrıyor sağ kasığımda öyle ateşim 3 gündür 37.1 sizce hamilemiyim???:18:
Valla cnm bizde bekliyoruz bi çarebilemiyorumki bende adet olacakmış gibi hissediyorum herkesde farklı olurmuş yani inan benim bi ay psikolojik olarak midem bulandı hamile gibi hissettim o yüzden günün geçsin test yap idrar testide negatif çıkabiliyormuş kimisinde negatif çıksada üzülme
canım belirti arama bende ve herkesde öle belirti yakalar hep ama sonra kırmızıyı görürüzbugün adet gününse bekle bi süre derim. inşallah hamilesindir
teşekkür ederim canım dilerim meleklerimiz bizimle olsun
Günaydınnnnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar bugünde kırmızılar yok yaşasınn
günaydın kızlarrrrrrr
bu arada ben folidace kullanıyorum , sizede öneririm, b12 takviyesi var içinde
günaydın kızlarrrrrrr
bu arada ben folidace kullanıyorum , sizede öneririm, b12 takviyesi var içinde
Aaaaa ciddimisin ben 6 ay öncesine kadar haftalık b12 iğnesi vuruluyordum 6 ay boyunca iğne vuruldum b12 eksikliği vardı aşırı
hatta bazen unutkanlık ve kulak çınlamam geri döndü diye genemi başladı diye korkmuştum. E ozaman bende onu alim aynı özelliklerde değilmi ben çok hafif olan folbiol ü alıyodum.
Zaten alıcaktım bitmişti bunu alim bari peki yan etkisi varmı ?
Bu arada bu soğan suyu çok güzel gidiyo artık mideme
bakalım banada mucize etkisi yaratacakmı
Aaaaa ciddimisin ben 6 ay öncesine kadar haftalık b12 iğnesi vuruluyordum 6 ay boyunca iğne vuruldum b12 eksikliği vardı aşırı
hatta bazen unutkanlık ve kulak çınlamam geri döndü diye genemi başladı diye korkmuştum. E ozaman bende onu alim aynı özelliklerde değilmi ben çok hafif olan folbiol ü alıyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?