Kasım 2013

evet canım folbiol kullanıyorum ama bir haftadır unuttum almayı bitmişti her iş çıkışı niyetlenip unutuyorum almayı öle bi haftadır kullanamadım ama 10 ay kullandım

kızlar merhaba 4 ay önce sağlıksız gebelik tanısıyla 5. haftalık gebeyken kürtaj oldum:2:. bu ay eşimin ısrarı ile ovulasyon testi aldım. adetlerim 26 gün sürer 14. günü kırmızıyı yakaladık öncesini ve sonrasını değerlendirdik. o malum günden bu yana 12 gün geçti bugün regli günüm şimdi test yaptım negatif çıktı ama başım çok ağrıyor sağ kasığımda öyle ateşim 3 gündür 37.1 sizce hamilemiyim???:18:

canım belirti arama bende ve herkesde öle belirti yakalar hep ama sonra kırmızıyı görürüz bugün adet gününse bekle bi süre derim. inşallah hamilesindir

evet canım folbiol kullanıyorum ama bir haftadır unuttum almayı bitmişti her iş çıkışı niyetlenip unutuyorum almayı öle bi haftadır kullanamadım ama 10 ay kullandım

Folik asit kullanmak gerekiyormuş bebek isteyenler 2 3ay önceden başlayacakmış kullanmaya.

Valla cnm bizde bekliyoruz bi çare bilemiyorumki bende adet olacakmış gibi hissediyorum herkesde farklı olurmuş yani inan benim bi ay psikolojik olarak midem bulandı hamile gibi hissettim o yüzden günün geçsin test yap idrar testide negatif çıkabiliyormuş kimisinde negatif çıksada üzülme

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım dilerim meleklerimiz bizimle olsun

Evet canım bugün alıyımda tekrar başlim hemen

günaydın kızlarrrrrrr

bu arada ben folidace kullanıyorum , sizede öneririm, b12 takviyesi var içinde

Aaaaa ciddimisin ben 6 ay öncesine kadar haftalık b12 iğnesi vuruluyordum 6 ay boyunca iğne vuruldum b12 eksikliği vardı aşırı
hatta bazen unutkanlık ve kulak çınlamam geri döndü diye genemi başladı diye korkmuştum. E ozaman bende onu alim aynı özelliklerde değilmi ben çok hafif olan folbiol ü alıyodum.

herkes benim kullandığımı öneriyor, sende başla istersen

Zaten alıcaktım bitmişti bunu alim bari peki yan etkisi varmı ?
Bu arada bu soğan suyu çok güzel gidiyo artık mideme
bakalım banada mucize etkisi yaratacakmı

Günaydınn kızlarr..

Bende folidoce kullanıyorum bende sadece iştah artışı oldu.. Ben acaba hamilemiyim diye düşünürken ki belirti aramaktan helak oluyoruz meğer folik asit yaparmış iştah :))

Aşağıdaki arkadaş göbeğin nası çıkmış dediii çok umutlandımmmm:))))

Hımmm ben hiç iştah olayına dikkat etmemiştim doğru iştahım var ama hep var bende bu iştah olayı

Yahu ezooo sen ne ayaksın kızım git bi test yappp hasta etme adamı yawwwwww

Merhaba kızlar, benim dün akşam regl olacakmışım gibi sancılarım vardı…Acaba yum.günleri oluyor mu ? ne kadar karışık hiç anlamıyorum

Günaydın bebiş evet yum. zamanındasın ondan canımmmm ya başladı ya gelecek hadi bakalım inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…