Kasım 2013

Hmm 2 3 çalışan arkadaşlarım var zorlanıyorlar baya ben ne güzel çeşit çeşit yemeğimi yapıyorum geziyorum temizliğimi yapıyorum ohh

ya tabi calisinca evin idaresi zorlasiyor. ben evlendikten sonra ise basladim. gerci benimki yarim gundu. ogretmenim ben. o halde bile yetisemiyordum islere

ya tabi calisinca evin idaresi zorlasiyor. ben evlendikten sonra ise basladim. gerci benimki yarim gundu. ogretmenim ben. o halde bile yetisemiyordum islere

Bende çok isterdim Öğretmen olmak resim öğretmeni ilk 2yıl uğraştım sonra bıraktım ne güzel okusaydım keşke diyorum şimdi.

Bende çok isterdim Öğretmen olmak resim öğretmeni ilk 2yıl uğraştım sonra bıraktım ne güzel okusaydım keşke diyorum şimdi.

ogretmenlik, kadina en uygun meslek.. ama tabi cok sabirli olman lazim,cocuklarla ugrasmak cok zor.. birde benim sansima ilk 1. siniflar gelmisti. ilk meslege basladigimda surekli bagirmaktan kendimden geciyordum. aksam olunca sesim cikmiyordu hic

ogretmenlik, kadina en uygun meslek.. ama tabi cok sabirli olman lazim,cocuklarla ugrasmak cok zor.. birde benim sansima ilk 1. siniflar gelmisti. ilk meslege basladigimda surekli bagirmaktan kendimden geciyordum. aksam olunca sesim cikmiyordu hic

Sınıf öğretmenliği daha zordur allahn kolaylık versin

günaydın şekerrrrrrr sendedemi var kııız çok zor yaa ilerde aizamer olursun dedi doktor bi korktum hemen iğneye başladım bende sora testte baktırdım tavan yapmış bıraktım ama ileride gene olur demişti dr. o yüzden ben bu folik asiti alim en iyisi nolur nolmaz

kızzzz kasımda bisürü atama yapılcaktı öğretmenlere duyur vardı duydunmu sen 1600 kişimi neydi

benim puan dusuktu tatlim. kpss ye iyi hazirlanmadim. esim pek calismami istemiyor cunku. o yuzden pek kasmadim kendimi. 1 bucuk yil vekil ogretmenlik yaptim. o kadar okudum azda olsa calisayim dedim. icimde kalmasin diye

benimde b12 tam sinirdaydi. dusuk olmasi gebe kalmayi bile etkilermis:18:

hadi yaa odamı etkiliyomuş kızzz amaannnn amma dikkat ediyoz diyom ya analarımız dr. değil ebe ile doğuruyomuş ne kontrol ne bişey bizde yok en iyi hekim kim en iyi hastane yok bu eksik olursa olmazyok bunu iç bunu içme offf çok kasıyoruz kendimiz yaaaa

öğretmenlik güzel meslek ama yaa zorlasan keşke canımmm, yazın tatil 15 gün tatil güzel meslek
bizim gibi full çalışmıyonki ne bilim herşey uzaktan güzel geliyo tabi. bende sıkıldım çalışmaktan Allahtan dileğim tez vakitte hamile kalırımda çıkarım işten bebişimle kocama vakit ayırırım

ogretmenligin sartlari cok guzel zaten. neyse ya bende su anda bebege yogunlastimm

evet vala annem beni evde dogurmus.15 dakikada ne birsey icmis,ne kontrollere gitmiis. 4 tane dogurmus kadin

benimde 7 kasım bat,6 aydır deneme yaş 25:)

Son düzenleme:
Troidim için her ay gidiyorum hemde dr.a gebelik varmı diye soracam
iyi canım güzel sonuç alman dileğiyle :)
aynen canım :) benimde hemen arıyor gözlerim

İnşallah hayırlı sonuçlar olsun canım ,bizim kızlar da soğan kürü yaparlar benim bu ay tutmazsa başlayacğm kürlere Rabbim çok aratmasın :))

eksik olma canımmm, bencede bu topic başka topic :103:

Kızlar içimde inanılmaz bi korku var. İlk gebeliğimde yaşadıklarımı tekrar yaşayacakmışım gibi
hissediyorum bir sonraki muayenede aksilik olacak ya kese görünmeyecek ya içi boş olacak ya da
kalp atışları duracak diye çok korkuyorum. Rüyalarım bile karıştı artık. İkizlere hamile olan bir
arkadaşım rüyamda bana kısır mısın diye soruyordu çalıştığım yerde sürekli bebek konusu
konuşuluyor. Çok yakın 2arkadaşım dışında kimseye hamile olduğumu söylemedim.karnım çıkana
kadar da söylemeyi düşünmüyorum. İlk bebeğimi kaybettiğim için bir daha hamile kalamayacağımı
düşünüyorlar. Aa sen neden bekliyorsun ki bebek için diyorlar psikolojim iyice bozuldu. Düşündükçe
çıldıracakmışım gibi geliyor

Ahh canim bole korkup karamsar bakarsan olumsuz olur sen gonlunu ferah tut ve tadini cikar kimseyede soleme dedigin gibi riskli haftalari atlatana kadar. Sabret ve olumlu dusun hep

rahat ol cnm. hem boyle karamsar dusunmende seni olumsuz etkileyebilir. ins hersey yolunda gider, degerlerinde artar tatlim birde en onemlisi cevrendeki insanlari hic dikkate alma, seni uzmelerine izin verme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…