aramizda en kucuk sensin tatlimbende bu sene ev hanimiyim
Hmm 2 3 çalışan arkadaşlarım var zorlanıyorlar baya ben ne güzel çeşit çeşit yemeğimi yapıyorum geziyorum temizliğimi yapıyorum ohh
ya tabi calisinca evin idaresi zorlasiyor. ben evlendikten sonra ise basladim. gerci benimki yarim gundu. ogretmenim ben. o halde bile yetisemiyordum islere
Bende çok isterdim Öğretmen olmak resim öğretmeni ilk 2yıl uğraştım sonra bıraktım ne güzel okusaydım keşke diyorum şimdi.
ogretmenlik, kadina en uygun meslek.. ama tabi cok sabirli olman lazim,cocuklarla ugrasmak cok zor.. birde benim sansima ilk 1. siniflar gelmisti. ilk meslege basladigimda surekli bagirmaktan kendimden geciyordum. aksam olunca sesim cikmiyordu hic
Sınıf öğretmenliği daha zordur allahn kolaylık versin
tunaydinn kizlarr
bende bugun temizlik yapiyorum. arada sizede bakiyodumm
bende solgar' in folik asitini kullaniyorum. en dogal folik asitmis. tavsiye ederim herkese.
fundacim bende de b12 eksigi vardi. igne oluyorum.ilk etapta 5 gunluk igne verdi. sonra haftada 1. sonra 2 haftada bir. sonraa ayda 1 igne olacambiraz karisik yazdim ama
sedd sende cok tatlisinnnbizim topigimiz cok tatliii
hadi yaa odamı etkiliyomuş kızzz amaannnn amma dikkat ediyoz diyom ya analarımız dr. değil ebe ile doğuruyomuş ne kontrol ne bişey bizde yok en iyi hekim kim en iyi hastane yok bu eksik olursa olmazyok bunu iç bunu içme offf çok kasıyoruz kendimiz yaaaa
öğretmenlik güzel meslek ama yaa zorlasan keşke canımmm, yazın tatil 15 gün tatil güzel meslek
bizim gibi full çalışmıyonki ne bilim herşey uzaktan güzel geliyo tabi. bende sıkıldım çalışmaktan Allahtan dileğim tez vakitte hamile kalırımda çıkarım işten bebişimle kocama vakit ayırırım
BAT :10 kasım arkadaşlar, buyurun beraber bekleyelim:26:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]KAD
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yusraeren
[/TD]
[TD]27-30 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]:18:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cennet06
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]13 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysima
[/TD]
[TD]3 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundagun
[/TD]
[TD]27 kasım
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylin85
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sultan_
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ataç86
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benay06
[/TD]
[TD]10 kasım
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azap_çiçeği
[/TD]
[TD]10 kasım
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyal_sorumsuz
[/TD]
[TD]10 kasım
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aybikeberke
[/TD]
[TD]14 kasım
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yxliz
[/TD]
[TD]14 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evlimutlu44
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mukaay23
[/TD]
[TD]13 kasım
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sentimental
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pollen
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ağustos72
[/TD]
[TD]17 kasım
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hoddi
[/TD]
[TD]17 kasım
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pofuduknaz
[/TD]
[TD]20 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]3.5 yıl
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lizim
[/TD]
[TD]20 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eketen
[/TD]
[TD]20 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeterkiiste
[/TD]
[TD]21 kasım
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]djarum
[/TD]
[TD]21 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]daisydt
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze21
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedgn
[/TD]
[TD]27 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşenur88
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KAD: kaç aydır denediği
BAT: beklenen adet tarihi
iyi canım güzel sonuç alman dileğiyle :)Troidim için her ay gidiyorum hemde dr.a gebelik varmı diye soracam
aynen canım :) benimde hemen arıyor gözlerimevet ezocan çalışıyorum inşaat teknikeriyim ne kadarlı kevli oldum yazıyo ya kız aşada3 senelik evliyim yaşım 30 bitti
peki ya sen??
ölemiyimmm ayyy sağol canımmm ama sizde ölesinizzz çok kanım kaynadı gözüm arıyooo hemen
he kız sormaa pazar günü hele hava güzelse ik iarada dışarımı çıksak e işler duruyo hele eşimin ütüleri offff
amin tatlım
aslında 1 yıllık evliyiz. ama ağustos gibi karar verdik bebeğe. kontrollerim tamam. sorun yok. folik asit kullanımı devam..
geçen ayda ilk denemeyi yaptık ama başarısız olduk...
bu arada bu ay ilk kez incir kürü uyguluyorum. incir kürü artı havuç kürü. eşime de keçi boynuzu kürü uyguladık. bakalım etkisi olacak mı.:44:
yalnız 3-4 gündür bende halsizlik ve hafif baş dönmesi oluyor ara ara. kasığımda batma da oluyor. bir de sol bacağım ağrıyor. genelde adet dönemi olurdu böyle.
gerçi psikolojik de olabilir bunlar bilmiyorum ama hayırlısı inşallah. yolun başındayız sabırlıyız kararlıyız
tunaydinn kizlarr
bende bugun temizlik yapiyorum. arada sizede bakiyodumm
bende solgar' in folik asitini kullaniyorum. en dogal folik asitmis. tavsiye ederim herkese.
fundacim bende de b12 eksigi vardi. igne oluyorum.ilk etapta 5 gunluk igne verdi. sonra haftada 1. sonra 2 haftada bir. sonraa ayda 1 igne olacambiraz karisik yazdim ama
sedd sende cok tatlisinnnbizim topigimiz cok tatliii
iyi canım güzel sonuç alman dileğiyle
Kızlar içimde inanılmaz bi korku var. İlk gebeliğimde yaşadıklarımı tekrar yaşayacakmışım gibi
hissediyorumbir sonraki muayenede aksilik olacak ya kese görünmeyecek ya içi boş olacak ya da
kalp atışları duracak diye çok korkuyorum. Rüyalarım bile karıştı artık. İkizlere hamile olan bir
arkadaşım rüyamda bana kısır mısın diye soruyorduçalıştığım yerde sürekli bebek konusu
konuşuluyor. Çok yakın 2arkadaşım dışında kimseye hamile olduğumu söylemedim.karnım çıkana
kadar da söylemeyi düşünmüyorum. İlk bebeğimi kaybettiğim için bir daha hamile kalamayacağımı
düşünüyorlar. Aa sen neden bekliyorsun ki bebek için diyorlar psikolojim iyice bozuldu. Düşündükçe
çıldıracakmışım gibi geliyor
Kızlar içimde inanılmaz bi korku var. İlk gebeliğimde yaşadıklarımı tekrar yaşayacakmışım gibi
hissediyorumbir sonraki muayenede aksilik olacak ya kese görünmeyecek ya içi boş olacak ya da
kalp atışları duracak diye çok korkuyorum. Rüyalarım bile karıştı artık. İkizlere hamile olan bir
arkadaşım rüyamda bana kısır mısın diye soruyorduçalıştığım yerde sürekli bebek konusu
konuşuluyor. Çok yakın 2arkadaşım dışında kimseye hamile olduğumu söylemedim.karnım çıkana
kadar da söylemeyi düşünmüyorum. İlk bebeğimi kaybettiğim için bir daha hamile kalamayacağımı
düşünüyorlar. Aa sen neden bekliyorsun ki bebek için diyorlar psikolojim iyice bozuldu. Düşündükçe
çıldıracakmışım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?