Kasım 2013

Suyumu ictimmm hepsini mis gibii uzandim sozde film izlicektik benimki uyuyakaldi kizdim bende takiliyom uyku bastirdi biraz

Sabah test yaptım negatif kızlar anlamıyorum kafayı yiyecem madem bebiş yok niye kırmızılar gelmiyor ya

Günaydın kızlar..

Bende dün akşam yaptım test dayanamadım hiç bişi çıkmadı.. Ne kadar umut bağladığını gördüm ( begün hastalanmam lazımdı ne gelen var ne giden nede belirtisi bakalım ne olacak..

bugun kacinci gunun oldu tatlim?

Cnm bilemiyorum benimki düzensiz gelir ama bu kadarda değildi hiç böyle olmadı yani 16eylülde en son hala tık yok 2kez yaptım test evde negatif kan testide yaptırmadım salı günü dahiliyeye gidecem troid için dr.ada diyecem bakalım gebelik varmı baksın anlamıyorum ya

Testte çıkmamıştır umaarımmmm

İnşAllah ama sanmıyorum. Çok belirti var dedim ama psikolojik sanırım.. Ama bu ay olmazsa böle yapmıycam hiç düşünmeyecğim.. Rabbim biliyo ne zaman vereceğini..

kizlar ikinizin hakkinada en hayirlisi olsun ins. Allah gonlunuze gore versin ins o negatifler pozitif olurr

Aminnn ayşegül aminn inşAllah dediğin gibi olur.. Hepimizin göbüşleri dolsun..

Sabah test yaptım negatif kızlar anlamıyorum kafayı yiyecem madem bebiş yok niye kırmızılar gelmiyor ya

Merhaba kızlar çoğu zaman stresten oluyor bu regl gecikmeleri ,hakkımız da ne ise hayırlısı öyle olsun , üzmeyin kendinizi…

iyiyim canım umarım sende iyisindir :109: ya şu akıntı olayı ne karışık bir durum :95: o önemli olan şey geldikten sonra yum. bitmiş mi oluyor yoksa başlıyor mu ? aradım taradım bulamadım :93:

iyiyim iyiyim

canim benim bildigim akintinin geldigi gun ve 1 gun sonrasi cok onemliymis. sen bu gunleei hic bos gecirme

iyiyim iyiyim

canim benim bildigim akintinin geldigi gun ve 1 gun sonrasi cok onemliymis. sen bu gunleei hic bos gecirme

sağool bitanem, bazı yerlerde yum.bitmiştir deniyor biliyor musun ? neyse takılmicam olursa olmazsa olmaz :93: keyfi bilir minik civcivin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…