Kasım 2013

neyse yarın konuşur karar veririz, bu arada ben uyuyorum kızlar, hepinizi çok öpüyorum, iyi geceler

Huuu kapiyozmu bu defteri hatunlarr noliiiii

Kizlar bana da yardim edin. Son adet tarihim 25 ekimm. Ne zaman hamile kalmak icin ideal gun olur.

Kizlar bana da yardim edin. Son adet tarihim 25 ekimm. Ne zaman hamile kalmak icin ideal gun olur.

Canım eğer adetin duzenliyse adet baslagicindan 14.gun.. ama bunun icin siteler var googleye ovulasyon tarih hesaplama yazarsan o siteler yardımcı olur sana.gecen ay ki ve bu ayki adt tarihlerine gore yumurtlama gününü çıkarıyor

aahh :97: şimdi hepiniz mıışııl mışıl uyuyorsunuzdur :93: bebişli,yeşilli, çiçekli rüyalar diliyorum…

Sabahınıza da Günaydıııın

Günaydınnnnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım öncelikle sakin ol daha 15 günlük evlisin :)))) böle stres yaparsan şimdiden çok beklersin benim gibi
öncelikle adetlerin düzenlimi kaç günde bir oluyorsun bunu tam olarak biliyorsan adetin ilk gününden itibaren sayıyorsun. misal 28 günde bir adet oluyosan 14. gün yum. günündür.
Birde yum. olacağı zaman kasıklarda sancı oluyor ve yumurta akı kıvamında akıntı oluyor o haftayı iyi değerlendir canım sonra gelsin bebişşş

Günaydın cancağzım bi ikimiz varız
kız tam dayaklıksın haaaa nasıl durabiliyon yerinde
bu arada belirti varmı ne hissediyosun valla 2 ay oldu karnın çıkıp bulantın başlaması lazım

Günaydın cancağzım bi ikimiz varız
kız tam dayaklıksın haaaa nasıl durabiliyon yerinde
bu arada belirti varmı ne hissediyosun valla 2 ay oldu karnın çıkıp bulantın başlaması lazım

Bende göbüşş hep vardı oyüzden bilemiyorum yanlız kayınvalidemin komşusu hamilemisin göbeğin hamile gibi dedi utandım ozamann bu gecemi sabahmı bilemiyorum göğüs uçlarımın sızlamasına uyandım desem inanırmısın ama ne sızlamak uykumdan uyandırdı ptesiyi bekliyorum gidecem dr.a

OOOO hadi inşallaaaah pazartesi müjdeli haberini bekliyorum ozaman

Folik asit kullanıyonmu sen. Ben adetimden önce başlamıştım kullanmaya dr. Kullan demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…