hep iyi ol canımm :) o zaman bugiinn önimliiii :111: :123:
sağool bitanem, bazı yerlerde yum.bitmiştir deniyor biliyor musun ? neyse takılmicam olursa olmazsa olmaz :93: keyfi bilir minik civcivin
evet evetbugun esinide iyi besle
ya gecen soylemistim ya. arkadasim evde idrar testi yapti. pozitif cikti diye. dun kan tahlili yaptirdi. sonuc pozitifnasil sevindi kizz hemde adetine 5 gun varmis onlarinda 4. ayinda oldu
darisi bize İNSALLAH
sen takilma onlara tatlimhem bazen yumurta gec atiliyor. sen regl olana kadar birakma. bu ay bende oyle yapacam. mesela ben gecen ay 19. gun birakmistim. belki 19. gunden sonra yum oldu
beslerim beslerim dee ne iyi gelir ki, tatlıyı biliyorum sadece varsa bildiğin bir şey yaz :) inşallah bitanem benimm o kadar çok istiyorum ki hep beraber birbirimize o güzel haberi Mutluluğu sizlerle aynı anda yaşamanın bambaşka bir heyecanı oluyor içimde :118: :119:
bende keciboynuzunu biliyorum sadece, birde aci kahve. onuda sen soylemistin gerci
bu ay herseyi uygulayalimbende cok istiyorum yaaa keske hepimiz ayni ay hayirli haberleri alsak
bende keciboynuzunu biliyorum sadece, birde aci kahve. onuda sen soylemistin gerci
bu ay herseyi uygulayalimbende cok istiyorum yaaa keske hepimiz ayni ay hayirli haberleri alsak
acı kahveye sperm hareketliliği için iyi diyorlar :) Ayşenurum, canımm yaa iki günde bir deaynı böyle oluyoruz , yani anlatabildim umarım :78:
Selam milletttt, sed ceviz kabak cekirdegi ve havuc pekmez yedirrrrr. Aysemmmm ben cok rahat iciyom artik yaaa ama burnum tikali, tiksinirsen icemezsin daha aman diyim super gidiyodun birakma icersin biliyirum. Yaaa kizlarstresten olmuyo heralde yoksa testte cikardi simdiye benimde ole olmustu kan verdim sonucu aldim hemen geldii rahatlayinca. Bizimde su mikmik gunleri bi gelmedi haaa
Selam milletttt, sed ceviz kabak cekirdegi ve havuc pekmez yedirrrrr. Aysemmmm ben cok rahat iciyom artik yaaa ama burnum tikali, tiksinirsen icemezsin daha aman diyim super gidiyodun birakma icersin biliyirum. Yaaa kizlarstresten olmuyo heralde yoksa testte cikardi simdiye benimde ole olmustu kan verdim sonucu aldim hemen geldii rahatlayinca. Bizimde su mikmik gunleri bi gelmedi haaa
Yaaa kizlar bisi sorcam genital bolgenizde camasirin kestigi kenarlarda hic sivilce cikiyomu sizde agrilida, dr sormustum siki camasrdan demisti ama kafama takiliyo gene olmus sizin basiniza geldimi hic
Ezo hani ptesi idi sali oldu simdide :))) canimmm insallahhh oledir bole busey yasanmissa oolur tabu cok merak ettim bende insallah kanda pozitiftir yurekten istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?