Kasım 2013

hep iyi ol canımm :) o zaman bugiinn önimliiii :111: :123:

evet evet bugun esinide iyi besle
ya gecen soylemistim ya. arkadasim evde idrar testi yapti. pozitif cikti diye. dun kan tahlili yaptirdi. sonuc pozitif nasil sevindi kizz hemde adetine 5 gun varmis onlarinda 4. ayinda oldu
darisi bize İNSALLAH

sağool bitanem, bazı yerlerde yum.bitmiştir deniyor biliyor musun ? neyse takılmicam olursa olmazsa olmaz :93: keyfi bilir minik civcivin

sen takilma onlara tatlim hem bazen yumurta gec atiliyor. sen regl olana kadar birakma. bu ay bende oyle yapacam. mesela ben gecen ay 19. gun birakmistim. belki 19. gunden sonra yum oldu

evet evet bugun esinide iyi besle
ya gecen soylemistim ya. arkadasim evde idrar testi yapti. pozitif cikti diye. dun kan tahlili yaptirdi. sonuc pozitif nasil sevindi kizz hemde adetine 5 gun varmis onlarinda 4. ayinda oldu
darisi bize İNSALLAH

beslerim beslerim dee ne iyi gelir ki, tatlıyı biliyorum sadece varsa bildiğin bir şey yaz :) inşallah bitanem benimm o kadar çok istiyorum ki hep beraber birbirimize o güzel haberi vermeyi…Mutluluğu sizlerle aynı anda yaşamanın bambaşka bir heyecanı oluyor içimde :118: :119:

Son düzenleme:
sen takilma onlara tatlim hem bazen yumurta gec atiliyor. sen regl olana kadar birakma. bu ay bende oyle yapacam. mesela ben gecen ay 19. gun birakmistim. belki 19. gunden sonra yum oldu

yook canımm takılmicam, istememm yan cebime koy ayaklarına yatıyorum şu anda :93: :93:

bende keciboynuzunu biliyorum sadece, birde aci kahve. onuda sen soylemistin gerci
bu ay herseyi uygulayalim bende cok istiyorum yaaa keske hepimiz ayni ay hayirli haberleri alsak

bende keciboynuzunu biliyorum sadece, birde aci kahve. onuda sen soylemistin gerci
bu ay herseyi uygulayalim bende cok istiyorum yaaa keske hepimiz ayni ay hayirli haberleri alsak

acı kahveye sperm hareketliliği için iyi diyorlar :) Ayşenurum, canımm yaa iki günde bir de aynı böyle oluyoruz , yani anlatabildim umarım :78:

neyse şu keçi boynuzunu yiyelim bugün :125: bol bool seni çoook öpüyorum gülümm ,hazırlanıp çıkma zamanı geldi kendine çok iyi bak

acı kahveye sperm hareketliliği için iyi diyorlar :) Ayşenurum, canımm yaa iki günde bir de aynı böyle oluyoruz , yani anlatabildim umarım :78:

Anliyorum cnm. Bizdede o durumlar oluyor. Ama napalim artik safagi gorene kadar ugrasacaz:)

Tmm tatlim bende temizlige baslayacam simdi. Opuyorum seni gorusmek uzere canimm:)

Canim bu sabah sogan suyunu icerken cok midem bulandi dibinde biraktim biraz,devam edemedim. Sonrada cikaracakmisim gibi oldu. Hava aldim biraz,kendime geldim. İns aksam icerkende boyle olmam..

Selam milletttt, sed ceviz kabak cekirdegi ve havuc pekmez yedirrrrr. Aysemmmm ben cok rahat iciyom artik yaaa ama burnum tikali, tiksinirsen icemezsin daha aman diyim super gidiyodun birakma icersin biliyirum. Yaaa kizlarstresten olmuyo heralde yoksa testte cikardi simdiye benimde ole olmustu kan verdim sonucu aldim hemen geldii rahatlayinca. Bizimde su mikmik gunleri bi gelmedi haaa

Keciboynuzu pekmezi igrenccc ben hic yiyemiyorum kan icin almistim bizamanlar haaaa birde sed fistik cok yemeli

Ölemi dersin strestenmi ( test yaptım negatif yine..salı dr.a gidecem kan testinde çıkar umarım biri 2aylık hamileymiş 4kez test yapmış negatif çıkmış dmin okudum 35 günde bir okurum ben bazen 37 hesapladım hamişsem tam 1 aylık oluyor allahım bi umutt

Yaaa kizlar bisi sorcam genital bolgenizde camasirin kestigi kenarlarda hic sivilce cikiyomu sizde agrilida, dr sormustum siki camasrdan demisti ama kafama takiliyo gene olmus sizin basiniza geldimi hic

Son düzenleme:

hosgeldin tatlim. benim nette bu ara sorun var. aksam yazdiklarim hep gec gitti o yuzden
valla sabah korktum daha icemeyecem diye. ama pes etmek yok tabi. ne yapip edip 15 gunu tamamlayacam
bende ceviz,findik ,fistik yedireyim bari. onlari cok sever zaten senin bugun kacinci gunun cnm?

Ölemi dersin strestenmi ( test yaptım negatif yine..salı dr.a gidecem kan testinde çıkar umarım biri 2aylık hamileymiş 4kez test yapmış negatif çıkmış dmin okudum 35 günde bir olurum ben bazen 37 hesapladım hamişsem tam 1 aylık oluyor allahım bi umutt

Ezo hani ptesi idi sali oldu simdide :))) canimmm insallahhh oledir bole busey yasanmissa oolur tabu cok merak ettim bende insallah kanda pozitiftir yurekten istiyorummmm

Yaaa kizlar bisi sorcam genital bolgenizde camasirin kestigi kenarlarda hic sivilce cikiyomu sizde agrilida, dr sormustum siki camasrdan demisti ama kafama takiliyo gene olmus sizin basiniza geldimi hic

benim cok onceden bikac defa olmustu ama camasirdan mi oldu bilmiyorum
belki senin cildin hassastir cnm. netten bi arastirsana

Ezo hani ptesi idi sali oldu simdide :))) canimmm insallahhh oledir bole busey yasanmissa oolur tabu cok merak ettim bende insallah kanda pozitiftir yurekten istiyorummmm

Dr.lar doluydu cnm dün randevu aldım netten salı boştu oyüzden eşiminde işi yok salı günü ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…