Hu huuuuu kizlarrrrr, misafir doluydu bugun keyifli bigundu simdide uzattim ayaklarimi keyf yapiyorum sizlerde ne var ne yok aysommm benim 6. Gun cumada yum. Galiba yarindan itibaren ovu. Testlere baslicam. Heyecan dorukta
iyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım. adete son 2 gün. sadece kasıklarım ağrıyo başka da bir şey yok :S
hafta sonu eşim sperm testi verdi. 2 günlük cinsel perhizden sonra 65 milyon çıkmış sperm sayısı. laborant da biraz hızı yavaş demiş.
bu hafta adet olursam doktoruma götüreceğim.
bu hız için yapılacak bir şey var mı acep? biliyo musunuz kızlar??:26:
iyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım. adete son 2 gün. sadece kasıklarım ağrıyo başka da bir şey yok :S
hafta sonu eşim sperm testi verdi. 2 günlük cinsel perhizden sonra 65 milyon çıkmış sperm sayısı. laborant da biraz hızı yavaş demiş.
fundaaaa:82: benden seffaf akinti geliyo. sogan suyundan sonra oldu galiba. :81:
Selam kızlarr
Bende bugün evdeydim paso dinlendi. İyi oldu.. Saçlarım için araştırma yaptım :) havuç kürü varmış onu yaptım ama saçlarım daha çok döküldü :)) artık bebek yerine kafamı başka şeylerle meşgul etmeye karar verdim
Kiz al al emin olursun hangi gun olduguna, yaa bende onu dicektim bende bu sogan suyu bisey yaomadi herkes akintidan bahsetmis ama bende hiccc yok bu ne demekdir
sen nerden,nasil ve ne kadara aldin cnm
ona gore bende alayim
cnm sekersiz turk kahvesi spermin hizini arttiriyormus. birde onu dene istersen
ya birde ictikten sonra kasik agrisi yapiyor. cok sik tuvalete cikiyorum. forumlara bakalim bi. icenlerde nasi etki oluyomus
bunu bilmiyordum canım deneyeyim bu ay sağol
Gittigidiyordan canim hemen ertesi gun geliyo cok hizli uygunda fiyati siparus ver bide gidip eczanelerden istemiyosun en azindan rahatca aliyon. Sac dokulmesine neler yaotim ama yok durmuyo evin her yerinden topluyom
O bendede var gaz ve wc gitme istegi icer icmez hihihi ana forumda heo akinti var bende yok hic acaba diyom temizim kist filan yok diyemi
bunu bilmiyordum canım deneyeyim bu ay sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?