Kasım 2013

Hu huuuuu kizlarrrrr, misafir doluydu bugun keyifli bigundu simdide uzattim ayaklarimi keyf yapiyorum sizlerde ne var ne yok aysommm benim 6. Gun cumada yum. Galiba yarindan itibaren ovu. Testlere baslicam. Heyecan dorukta

Hu huuuuu kizlarrrrr, misafir doluydu bugun keyifli bigundu simdide uzattim ayaklarimi keyf yapiyorum sizlerde ne var ne yok aysommm benim 6. Gun cumada yum. Galiba yarindan itibaren ovu. Testlere baslicam. Heyecan dorukta

ohh keyif sende bende bugun temizlik yaptim yine. kendime geldim
hadi bakalik yum gunleri bereketli gecer insallah
ya bende ovu testi alsam mi fundacik

iyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım. adete son 2 gün. sadece kasıklarım ağrıyo başka da bir şey yok :S

hafta sonu eşim sperm testi verdi. 2 günlük cinsel perhizden sonra 65 milyon çıkmış sperm sayısı. laborant da biraz hızı yavaş demiş.

bu hafta adet olursam doktoruma götüreceğim.

bu hız için yapılacak bir şey var mı acep? biliyo musunuz kızlar??:26:

Selam kızlarr

Bende bugün evdeydim paso dinlendi. İyi oldu.. Saçlarım için araştırma yaptım :) havuç kürü varmış onu yaptım ama saçlarım daha çok döküldü :)) artık bebek yerine kafamı başka şeylerle meşgul etmeye karar verdim

Canım bazı yiyecekler var ama hız için mi onu tam bilmiyorum canım.. Keçiboynuzu, havuç, ceviz, ayçekirdği ve nar duydum..

cnm sekersiz turk kahvesi spermin hizini arttiriyormus. birde onu dene istersen

fundaaaa:82: benden seffaf akinti geliyo. sogan suyundan sonra oldu galiba. :81:

Kiz al al emin olursun hangi gun olduguna, yaa bende onu dicektim bende bu sogan suyu bisey yaomadi herkes akintidan bahsetmis ama bende hiccc yok bu ne demekdir

evet canım onları duymuştum ama ne için iyi geldiğini bilmiyordum teşekkür ederim

en iyisini yapmissin. kafan rahatlar hem tatlim
sac sorunu bendede var. yilan yagi iyi gelmisti bana

Ben hic bilmiyom canim benim esimde bu ay sonuc alamazsak dr gidicek

Gittigidiyordan canim hemen ertesi gun geliyo cok hizli uygunda fiyati siparus ver bide gidip eczanelerden istemiyosun en azindan rahatca aliyon. Sac dokulmesine neler yaotim ama yok durmuyo evin her yerinden topluyom

ya birde ictikten sonra kasik agrisi yapiyor. cok sik tuvalete cikiyorum. forumlara bakalim bi. icenlerde nasi etki oluyomus

O bendede var gaz ve wc gitme istegi icer icmez hihihi ana forumda heo akinti var bende yok hic acaba diyom temizim kist filan yok diyemi

Gittigidiyordan canim hemen ertesi gun geliyo cok hizli uygunda fiyati siparus ver bide gidip eczanelerden istemiyosun en azindan rahatca aliyon. Sac dokulmesine neler yaotim ama yok durmuyo evin her yerinden topluyom

O bendede var gaz ve wc gitme istegi icer icmez hihihi ana forumda heo akinti var bende yok hic acaba diyom temizim kist filan yok diyemi

tamam cnm alayim bende. kacli aldin sen?
bende onu dusundum senin icin temiz demekki

bunu bilmiyordum canım deneyeyim bu ay sağol

Bende turk kahvesi iliskiden once icki istek olsun saniyodum. Kizlar esim sigarayi birakti 2 haftadir agzina surmuyo kurban olim ben ona yaaa nasil dikkat ediyo isala Allahim nukafatini verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…