Kasım 2013

Bende turk kahvesi iliskiden once icki istek olsun saniyodum. Kizlar esim sigarayi birakti 2 haftadir agzina surmuyo kurban olim ben ona yaaa nasil dikkat ediyo isala Allahim nukafatini verir.

ayy masallah. darisi benimkinin basina insallah
ya aci kahveyi iliskiden 1 saat once icecekmissin. sperm hareketliligini etkiliyomus.

kızlar ben de bu ay yumurtlama testlerini denemeyi düşünüyorum. nasıl oluyo? her gün mu yapmak gerekiyo?

yalnız kargo okuluma gelecek alırsam ev okul bi arada olduğu için.

yani benden başka kişilerin alma olasılığı var ( müdür gibi)

fişinde yazıyo mu yumurtlama testi falan diye?

Benim tahminime gore 15 i cuma ama ben yarindan baslicam yapmaya testi sende ilkte deneme yaparsin ole. Fatura oluyo kargonun disindaydi bende biri acip okuyabilir hani seffaf yeri var posetin oraya sokmuslardi

anladım canım başka bi yere sipariş ettireyim o zaman. çift çizgi çıkınca yumurtan çatlamış mı oluyo?

gunaydiinn kizlar

ne var ne yok?

fundacim sogan suyunun daha bissuru faydasi varmiss

sedd gorunmuyosun bu ara

Günaydın aynı bi değişiklik yok bende sen nasılsın bu arada şu soğan suyu tam olarak nasıl adetin bittiği gün başlanıyor değilmi 15gün sabah akşam aç karnına 15gün içtikten sonra?

Günaydın aynı bi değişiklik yok bende sen nasılsın bu arada şu soğan suyu tam olarak nasıl adetin bittiği gün başlanıyor değilmi 15gün sabah akşam aç karnına 15gün içtikten sonra?

merhaba cnm
ben adetin 2. gunu basladim cnm. normalde adet bittikten 7 gun sonra baslaniyor. ben bekleyemedim
15 gun boyunca sabah aksam ac karnina iciliyor cnm

Kırmızılarr yoook bugünde yarın sabah dr.a gidiyorum kötü bişey çıkmaz inşallah

gunaydiinn kizlar

ne var ne yok?

fundacim sogan suyunun daha bissuru faydasi varmiss

sedd gorunmuyosun bu ara

kızlar günaydınnnn

işe başladım artık sizinleyim

Günaydınnnnnnnnn milleettttt

Ezocum hadi hayırlısı bi, gidip kan veremedin ama neyse yarın dananın kuyruğu kopacakkkk hadi hayırlısı,

Aysenurum neymiş başka faydaları hele say bakem. Bende kaynatıyom şuan

Sed h.sonu iyi geziyo canımmm kız hayatını yaşıyo bebek gelmeden

sosyal hadi hoşgeldin bu hafta bizlesin yehuuuu, ee ne var ne yok varmı gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…