Kasım 2013

sorumsuzla cenneti gören varmı??? oınları özledim naptılar ki merk ettim :26::44:

kızlar burada az kişi kaldık , herkeste herkesin batını biliyor, o yüzden tabloyu kaldırıyorum , kusura bakmayın olur mu hepiniz benim bebeklerimsiniz

bide yeni başlık açalım, biz birbirimize çok alıştık ordan devam edelim diyorum orada bekleyelim hep beraber olmaz mı :26:

bide yeni başlık açalım, biz birbirimize çok alıştık ordan devam edelim diyorum orada bekleyelim hep beraber olmaz mı :26:

Olur cnmm biz oraya da geliriz senin bat gecti noldu geldi mi kirmizilar takip edemedim kusura bakma cnm

Olur cnmm biz oraya da geliriz senin bat gecti noldu geldi mi kirmizilar takip edemedim kusura bakma cnm

adet olamadım canım hamilede değilim, kendimi bekleme moduna aldım canım bekliyorum:44: sen ne yapıyorsun nasılsın

kız sen nerelerdesin kaçak, bende sana bakınıyordum ne oldu bu kıza diye

balımmm ne habersinnn balımmm ben dün hs gittim hsg cekildim şükür tüplerim acıkmış eşimde siperm verdi yarn yine gidecem bakalım ne olcak sen naptın adet oldun muu:26:

balımmm ne habersinnn balımmm ben dün hs gittim hsg cekildim şükür tüplerim acıkmış eşimde siperm verdi yarn yine gidecem bakalım ne olcak sen naptın adet oldun muu:26:

hadi sevindim çiçeğim gözün aydın gelsin bebişler o zaman, bende iyiyim canım 3 gün geçti adet olamadım daha, ayrıca hamilede değilim öyle saf saf bekliyorum

kızlar dayanamadım dun kan testı yaptırdım 37.51 cıktı adetıme 4 gun vardı dusuk gıbı sankı ama hamıleyımm cok sukur olsun allahımaaa

Kizlar dun adet oldum yine aniden geldi ben bugun bekliyodum..sosyalcim bu arada adimi listeye yalnis yazmissin aybikeberke yazmissn :) bu arada kizlar ne yapmaliyim niye olmuyo diye sorguluyorum artik..

`