Kasım 2013

sorumsuzla cenneti gören varmı??? oınları özledim naptılar ki merk ettim :26::44:

kızlar burada az kişi kaldık , herkeste herkesin batını biliyor, o yüzden tabloyu kaldırıyorum , kusura bakmayın olur mu hepiniz benim bebeklerimsiniz

bide yeni başlık açalım, biz birbirimize çok alıştık ordan devam edelim diyorum orada bekleyelim hep beraber olmaz mı :26:

balımmm ne habersinnn balımmm ben dün hs gittim hsg cekildim şükür tüplerim acıkmış eşimde siperm verdi yarn yine gidecem bakalım ne olcak sen naptın adet oldun muu:26:

hadi sevindim çiçeğim gözün aydın gelsin bebişler o zaman, bende iyiyim canım 3 gün geçti adet olamadım daha, ayrıca hamilede değilim öyle saf saf bekliyorum

kızlar dayanamadım dun kan testı yaptırdım 37.51 cıktı adetıme 4 gun vardı dusuk gıbı sankı ama hamıleyımm cok sukur olsun allahımaaa

Kizlar dun adet oldum yine aniden geldi ben bugun bekliyodum..sosyalcim bu arada adimi listeye yalnis yazmissin aybikeberke yazmissn :) bu arada kizlar ne yapmaliyim niye olmuyo diye sorguluyorum artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…