Kasım 2013

ayşem bu güne kadar 12. günden başlıyordun he çalışmalara, test doğru söylemese bile regl bittiğinde en azından 8. gününde falan başlasaydın

yoksaa sende mi bıd bııd :)

ya ilk ayimizda 14,17,18, gunler calismistik sadece
ikinci ayda yaa 11. gun ya 12. gunden basladik
tabi ilk ay cok acemiydim hicbir sey bilmiodum

yaa funda bu gebelik testi nasil yapiliyor. uzun cubuk var sadece. ilk defa goruyorummm

piştt slm kıslarrr

ayşem bu güne kadar 12. günden başlıyordun he çalışmalara, test doğru söylemese bile regl bittiğinde en azından 8. gününde falan başlasaydın

yoksaa sende mi bıd bııd :)

ayy hiç sorma kız dandiğinden koymuşlar çubuğu idrara salıyonnnn heralde

ooooooooo azap hanım nerelerdesin seeeeeeeeeeeeeeeeeeen

heeee bende bıd bıd bende bıd bıd

Kızlaaar bugün hiç katılamadım size okuyamadım da yazdıklarınızı.
Emine Erdoğan Fatma Şahin Melih Gökçek geldi bütün çalışanları salona indirdiler
Bu sıra herkes yumurtlama zamanında heralde hiç BAT bekleyen yok

ayy hiç sorma kız dandiğinden koymuşlar çubuğu idrara salıyonnnn heralde

ooooooooo azap hanım nerelerdesin seeeeeeeeeeeeeeeeeeen

heeee bende bıd bıd bende bıd bıd

balımm dün hst ye gittik esmle rahim filmi cektirdim şükür tüplerim acıkmış esimin spermide iyi cıktı artık burdayammm

ahahahaha ne işleri varmış bakanlıktamısın sen yoksa fışkiye nasıl hehehehhe

balımm dün hst ye gittik esmle rahim filmi cektirdim şükür tüplerim acıkmış esimin spermide iyi cıktı artık burdayammm

ohhh gözünüz aydınnnnn
ozaman hiçbir engel yok yumyumn takip edippp yoğun çalışıcaz kafaya takmadannn

ya ilk ayimizda 14,17,18, gunler calismistik sadece
ikinci ayda yaa 11. gun ya 12. gunden basladik
tabi ilk ay cok acemiydim hicbir sey bilmiodum

ya çok tatlısın cadıı benim de ilk ay ilaç kullandım 18. 20. günler di sadece , 2. ay 4 günde 1 ( spermler canlı kalıyormuş ya o yüzden, kafama göre :93: ) ilk defa bu ay 8. gününden başlayıp gün aşırıydı... bakalım gelecek mi civciv :))) o yüzden çok sabırsızım

tşkkkkkkkkkkkk hbbb bidenem

iyisindir inşallah canım :))

ohhh gözünüz aydınnnnn
ozaman hiçbir engel yok yumyumn takip edippp yoğun çalışıcaz kafaya takmadannn
saol bitanem yum yumu takip edemiyom dr gidecem bakalım o yönlendirecek ne yapcamızı yarın gidecem hayrlısı

şükür bitanem iyim

her isin bi acemiligi oluyo iste tatlim. artik kurt gibiyizz

kızlar orucumu açıyorum hepimize dua ediyorum Allah tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla bebeklerimizi göndersin diye oruçlunun iftar saatinde ettiği dua kabul olurmuş inş duamız kabul olur

ben 10 ayda daha hala yeni öğreniyorum bu işleri kızlar çok şanslısınız vallahiiii

kırmızılar geçtikten kaç gün sonra ovulasyon testine başlanır biriniz anlatabilirmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…