Kasım 2013

kızlar orucumu açıyorum hepimize dua ediyorum Allah tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla bebeklerimizi göndersin diye oruçlunun iftar saatinde ettiği dua kabul olurmuş inş duamız kabul olur

oyyy bacım ALLAH kabul etsin inşş bacımm afiyt olsun

bende oruç açıyorum kızlar aksattım kusura bakamyın

ben 10 ayda daha hala yeni öğreniyorum bu işleri kızlar çok şanslısınız vallahiiii

senin yine 10ay canım benim ohoooo bide ilk korunmayı bıraktığımız ay adet olmadım ben dedim iyiki korunmuşum yoksa ilk geceden hamile kalıcakmışım dedim sonra kist çıktı tabi hemen öle oluveriyo sanıodumda olmuyomuş

Allah kabul etsin tatlimmm

offf sorma bende o kadar korun sonra kendine güven nasılsa hemen olur aman bi gün unutmim hesabı yapardım şimdi öle pişmanımki hemde nasıl pişmanım anlatamam
keşke diyorum 2 sene önce düşünseydim
ama işte kısmet

sağol canımmmmm

bişeyler yiyince kendime geldim valla gözlerim açıldı

bende valla ama şiştim bianda yiyincede
yürüyerek gidim eve en iyisi

seddddddddd ordasın biliyoruzzzzz çık ortaya ses verrrrr

Yumurtlama (ovulasyon) öncesi ve sonrası belirtiler:
- Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.
- Vücut ısısında artış. Hastalar bu hafif artışı genellikle hissetmezler ama derece ile ölçümde rahatlıkla farkedilir. Genellikle yarım derece civarında bir artış olur.
- Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter. Bazen büyüyen yumurtaya bağlı ağrı yumurtlama olmadan 4-5 gün önce başlar, yumurtlamanın olduğu gün artar ve sonra birden kaybolur. (Mittelschmerz, orta ağrısı)
- Göğüslerde (memelerde) hassasiyet, dolgunluk, gerginlik
- Karında şişkinlik hissi
- Karında sancı ve kramplar
- Cinsel istekte artma: Genellikle ovulasyon olmadan birkaç gün önce başlar.
- Bazı kadınlarda koku, tat ve ışık gibi uyaranlara karşı aşırı hassasiyet, rahatsız olma mehydana gelir

bunlarin hepsi var bende tatlimm ben bugun yumurtlayacam kesin

ya bi sitedede yapışkan kıvamda işse akıntı o an yumurtluyosunuz dyoo
kaçırdımmı ben yaniiii

ya sen onlara bakma fundoss,benim adetin son gunude gelmisti yapiskan akinti..

doğru diyon hem bayağı sürüyo ki bu gıcık şey geçen ay öle olmuştu çünkü
ya yok ben biliyom cumayla pazar arası bigün benim

tamam canım söz
ben çıkyom ufaktan toparlanim tamammm akşam girersek görüşürüzzzz ben benimkini spora yollamim en iyisi
öptümmmmmmm kızlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…