Kasım 2013

hoş geldin tatlım, sende ay başındasın hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz

çok teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz güzel haberler veririz...ovulasyon testi yapıyorum 11. gün başladım. 14 ve 15.gün çift çizgiyi yakaladım.16. gün çizgi gitti yani hafif silik görünüyo ve o gün sol tarafımda acayip bi ağrı oldu.17. günde sağ taraf ağırlıkta olmak üzere adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu..yumurtam 16. gün mü çatlamış oluyor şimdi.???[/QUOTE]

bu işlerden ben çok anlamıyorum, ama okuduğum kadarıyla çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlıyor diye okumuştum sanki

Son düzenleme:
haklısın bu sabrımızın meyvesi çok güzel olur inşallah

valla ben her gün meryem suresi okumaya başladım işyerimde Duanın gücü çok fazla.rabbim kimseyi aratmasın.elbette doktora gidelim tedavi olalım aşılama+tüp deneyelim ama en önemlisi dua.allahım bizlere sağlıklı salih evlat ver amin...

amin canım...bende dua edenlerdenim özellikle sağlıklı sıhhatli aklı fikri yerinde kısaca hayırlı olsun diye çok dua ediyorum...

bu arada 8. günde yumurtam çatlıyor diyorsun ya çok erken değil mi, testlerle mi anladın bunu?

evet canım evde bi dünya ovulasyon testim var.gebelik düşündüğümden beri takip ederim.adetin 8.günü çatlıyor benim yumurtam.doktor aşılama yapacağı zaman bile 12.gün yapabildi.benim bünyem nedense böyle :)

ben yapmıyorum ovu. testini aldım ama doktorum kızdı o yüzden arada sırada canım sıkıldıkça yapıyordum bitti böylelikle

bu işlerden ben çok anlamıyorum, ama okuduğum kadarıyla çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlıyor diye okumuştum sanki [/QUOTE]

canım bende öyle duydum ama geçen ay 13.gün çift çizgiyi görmüştüm ve o gün doktora gittim.yumurtan 16mm olmuş dedi yani daha çatlamamıştı.1 yada 2 gün sonra çatlayabilir demişti.14 ve 15. günde çift çizgi devam etti 16. gün tek çizgi kaldı.o zaman çift çizgiyi ilk değilde son gördüğümüz gün mü çatlamış oluyor acaba...ufff aklım karıştı iyice yaa (

bu işlerden ben çok anlamıyorum, ama okuduğum kadarıyla çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlıyor diye okumuştum sanki

canım bende öyle duydum ama geçen ay 13.gün çift çizgiyi görmüştüm ve o gün doktora gittim.yumurtan 16mm olmuş dedi yani daha çatlamamıştı.1 yada 2 gün sonra çatlayabilir demişti.14 ve 15. günde çift çizgi devam etti 16. gün tek çizgi kaldı.o zaman çift çizgiyi ilk değilde son gördüğümüz gün mü çatlamış oluyor acaba...ufff aklım karıştı iyice yaa ([/QUOTE]

benimde aklımı karıştırdn ya neyse boşver sen oluruna bırak ben aylarca baktım yine sonuç sıfır

bencede çok sallamayın ya , önceden ovu testimi varmış muhabbetine göndermeyin beni şimdi

ahh kafam ahh eşimle düğün yapmadan önce nikah yapmıştık bilseydim o zamanlar çalışmalara başlardım ne bileyim ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu

ne diyosunnnn :)) bende 1 sene önce yapmştm nişanlıyken keşke bende yapsaydım çalışmaları

canım o zaman bat 2 kasım bu arada progesteron sonucunu aldım yarın gösterecem 6,6 çıkmış
ahh kafam ahh eşimle düğün yapmadan önce nikah yapmıştık bilseydim o zamanlar çalışmalara başlardım ne bileyim ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu
kız ben de 6 ay önce yaptım11.11.2011 olsun diye zor olacağını bilsek çalışırdık

merhabalar arkadaşlar bende kasımda ınsaallah hamıle kalırım dıye umıt edıyorum ekım ayı maalesef husrenla sonuçlandı cok umtluydum ama regl oldum sabah ve cok sıddetlı sancım var moralım sıfır off rabbım hayırlısıyla bu ay ısteyen herkese nasıp eylesın ınsaaallah...

Merhaba kızlar.. Benimde 10 kasım gibi bakalım.. Bende ekimde hüsrana uğramış kasımdan ümitli olarak bekleyenlerdenim.. Gerçekten zor işler bu işler 😃

slm arkadaşlar benim bat 31 ekim-25 kasım normalde hiçbir belirtim yok gerçi erken diyolar ama inşallah hepimizin önce göbişleri sonra kucakları dolar offf beklerken destek olalım birbirimize

ne diyosunnnn :)) bende 1 sene önce yapmştm nişanlıyken keşke bende yapsaydım çalışmaları

canım o zaman bat 2 kasım bu arada progesteron sonucunu aldım yarın gösterecem 6,6 çıkmış

kız ben de 6 ay önce yaptım11.11.2011 olsun diye zor olacağını bilsek çalışırdık

buradan bizi okuyan nişanlılara sesleniyoruz eğer hemen çocuk istiyorsanız çalışmalara hemen başlayın, eğer 1-2 sene bebeğim olmasın hayatımı yaşayayım diyorsanız evlendiğiniz gün başlayın çalışmalara tecrübeyle sabittir, hükümsüzdür

gel canım gel yalnız değilsin yamacımıza gel inşallah bu ay hamile kalacağız

slm arkadaşlar benim bat 31 ekim-25 kasım normalde hiçbir belirtim yok gerçi erken diyolar ama inşallah hepimizin önce göbişleri sonra kucakları dolar offf beklerken destek olalım birbirimize

inşallah canım, bu ay sendende iyi haberler bekliyoruz

Merhaba kızlar.. Benimde 10 kasım gibi bakalım.. Bende ekimde hüsrana uğramış kasımdan ümitli olarak bekleyenlerdenim.. Gerçekten zor işler bu işler 😃

anamm anammm aynı günü bekliyoruz inşallah bu ay olur ha ne dersin

Son düzenleme:

ayy ınsaallah ya bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…