Kasım 2013

ben sadece bir kez eylülde aşılama oldum valla :))) bu ay normal yolla bekliyorum :)

inşallah bu ay olur canım

aşılamadan önce hangi yöntemler denendi canım?

aşılama nasıl yapılıyo? erkeğin spermi alınıp yumurtaya mı yerleştiriliyo?

ücreti nedir bilgi verir misin?

evettt aşılamayı bende merak ediyorum bilgi verin kızlar ne olur ben şimdi ofis dışına çıkıyorum gelince okim yazıverinde :)))
ilk bat benim bu arada ama listeye bakınca daha tazecik arkadaşlar vede kısa süredir denemelerini görünce sizin olumlu olma yüzdesi çok yüksek kızlar öle düşündüm hadi hayırlısı inşallah ben olmasamda sizlerden bir çoğu yada hepsi olsun çok isterim. görüşürüz

inşallah bu ay olur canım

aşılamadan önce hangi yöntemler denendi canım?

aşılama nasıl yapılıyo? erkeğin spermi alınıp yumurtaya mı yerleştiriliyo?

ücreti nedir bilgi verir misin?

canım allah razı olsun.ben ankara başkent hast gidiyorum.aşılamadan önce bir şey denenmedi.çikolata kisti olduğum için aşılama oldu.aşılama şöyle oluyo göbekten iğnelerle yumurta büyütüyorsun sonra belli büyüklüğe gelince yine göbekten iğneyle çatlatma iğnesi vuruyorsun.2.gün gidip doktor erkekten alınan spermi rahme enjekte ediyor.benmki 800 aşılama+250 ilaçlar tutmuştu ama aşılama tutmadı :)))

evet yazdım gelince okursun

ya ewt öle bi durum war doktorlar sabah daha etkili falan dioLarda,ya ne biliyim ben tatildede olsak ben sabah yapamıyorum ya ne bilim uyanıosun uykudan terlemişin ağzın kokuo tuwalete çıkıcaksın karnın aç ohoo bi süürü şey tatilde oluncada zaten en az bi 11 de uynaıosun hemen yumulamassın ya bu saydığım etkenlerden :) anca klakcan güzelce bi herşeyini tatamlıcan karnını doyurcan ws ondan sonra sofrayı kaldır topla zaten öğlen olmuş e hani bana hani bana

evet sz yaptırmısmıydınız soncları az cok bılıosundur yaptırdıysan

evet tatlım yaptırdık bizde.eşimin morfolojisi 2 çıkmıştı yada 3 tam hatırlamıyorum.düşük demişti bize.sen yazsana sonuçları bi

evet tatlım yaptırdık bizde.eşimin morfolojisi 2 çıkmıştı yada 3 tam hatırlamıyorum.düşük demişti bize.sen yazsana sonuçları bi

toplam hareket %52
ileri hareket % 46
yerinde hareket %6
hareketsiz % 48

morfoloji normal formlar %16
hareketlı sperm kons 78.7
ılerı hareketlı sprm kons 69.9
fonksıyonel sprm 23,6
sperm hareket endeksı 440
toplam sperm sayısı 211,1
hareketlı sperm 110,2
ileri hareketlı sperm 97,9
morf normal sperm 34,6 ,

cokmu detaylı oldu ama napım merak edıorm

valla bizimki böyle değildi o yzden anlamadım.şöyle yorumlayayım inşallah tertemiz çıkmıştır sorunsuzdur aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla bizimki böyle değildi o yzden anlamadım.şöyle yorumlayayım inşallah tertemiz çıkmıştır sorunsuzdur aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

(( ay inş ya valla bekle bekle sınır oldm cok detaylı bu netten bakıorm anlayamadm okadar karısıkkı bu yazdıgım hıc bısey ydaha 2 sayfa test

benıde ekle kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…