Kasım 2013

Benim her ay olmaz bölede arada oluyo ve çok sinir bozucu bi durum iyice geriliyorum :)
Olacaksa olsun yaaa bitsin bu ızdırap

Benim her ay olmaz bölede arada oluyo ve çok sinir bozucu bi durum iyice geriliyorum :)
Olacaksa olsun yaaa bitsin bu ızdırap

bu ızdırap bitmez kuzum, batın gelmez çift çizgiyi görürsün sonra kese sonra kalp atışı sonra hafta hafta gelişim, sonra doğum, sonra bebek hastalıklarıi kabızlığı ateşi zırtı pırtı, ızdırap forever

Ağzından bal damlıyorrrrr yaşa emiiiii ayyyy Allahımmmm inşallah duy sesimiziiii
ayy içim kıpır kıpır oluverdi :))))))))))

benim bat 17 kasım adetim 18 ekimde oldu geçti ama bendeki bel ağrıları geçmedi hala arada kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı oluyo psikolojikmi acaba bu

ben daha 1 hafta öncesinden darlanıyorum içimden sinir kalkıo herşeye bağırıyorum sinirleniyorum aptal aptal şeylere takıp kendi kendime boğulup kalıyom öle adet günlerinde ilk 2 günü dewam edio bu hal sonra duruluyorum:) zaten eşimde alıştı senin adet yaklaştı galba dio abuk subuk bişeye bağrındığımda :) kadın milleti çooğacaip azizim

aynen öle hatta burda işyerindeki bi arkadaşla geçen konuşurken onada dedim walla hamile olursa gram sewinmicem şükür dicem geçicem çünkü inan hamile kalmakla bitmio iş o bebk kucağa gelene kadar risk hep war maalesef o yüsden hamile kaldığımı öğrenince bol bol dua edicem ve kimseye en az 3 ay hiç bişey söylemeyi düşünmüyorum..gerçekten zaten 3 ayda ne karnın çıkıo ne bişi zaten kilolu sayıldığımdan da bişey anlaşılmaz :) milletin içinden ne geçirdiği belli değil.
dediğin gibi sonrası bitmio yani yok kimyasal gebelikmiş yok düşük tehlikesi varmış sonra 2 ay geçsin kalbi atmasın vs vs.. Allah yardımcımız olsun ne diyim..

Evet ağustos yumurtlama haftan iyi değerlendir ben en çok yum. akı kıvamı sıvı olduğundan anlıyorum geldiğini
bu arada benim yum. haftam bayrama denk geldi ve kayınvalidemgile gittik izmire sadece tek gece bişeyler olabildi :)
sora dönünce devam ediyodur diyerekten yine denedik ama ovü. yaptım silikti
bi gecede şans varmı kızlar sizce yada 1 gece bi sabah yani iki seferde hahahaha

aynı kafadayız, 1 sefer yaptım o hatayı bir daha yapmayacağım, doğurana kadar kimseye söylemeyeceğim, bizimkilerin çoğu dışarıda zaten

ben akıntıdan anlayamıyorum, sürekli akıntım var zaten

yanlışlık olmuştur canım inşallah, yanlışlıkla sende hamile kalmışsındır

Doktorlar sabah şansın yüksek olduğunu söylüyor ama sabahın köründe kalkıp işe gidiyoruz zaten aklınamı gelir insanın e ama bayram tatilinde oldu işte hemde yum. zamanıydı :)))
yinede umudum varrrrr az kaldı bakalım ilk haber kimden gelicek sora bize taktik versin o şanslı arkadaşlar

henüz o sıvı gelmedi gerçi bugün 10. gün daha

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız :)) dün evde eşimle temizlik yaptık odaları değiştirdik.belim ağrıdı valla eşya taşımaktan neyseki bitridik.çocuk mocuk düşünmeden çok güzel bi hafta sonu geçirdim zaten kaldı bata 10 gün ben daha erken olurum kist olduğu için bellide olmaz yani..hayırlısı olsun hepimiz içinnnn

Bende çalıştığım için sağolsun eşimle iş yaparız bizde dün sil süpür yaptık ağır bişey çekerken ya hamileysem diyom hemen hehehhe hemen dur sen elleme diyo kıyamam yaaaa

Bende çalıştığım için sağolsun eşimle iş yaparız bizde dün sil süpür yaptık ağır bişey çekerken ya hamileysem diyom hemen hehehhe hemen dur sen elleme diyo kıyamam yaaaa

bizdede tam tersi oluyo.ben girişiyorum ağır kaldırmaya.eşim hemen diyo hamile olabilirsin yapma..bende aman salla olursa nasip diyorum

henüz o sıvı gelmedi gerçi bugün 10. gün daha

O sıvı yaklaştığını gösterirmiş zaten, bu geceden başla bir hafta boş geçme bence diyecem ama demesi kolay
ben her ay öle yapacam diyorum ama olmuyor ya ben ya eşim kendimizi şartlandırınca ne istek oluyo ne heves

evet önceden planlanmış olunca insan kendini robot gibi hissediyo ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…