Kasım 2013

günaydın kızlar
benim bat da 4 kasım

evet haklısın :)) nasılsın canım nasıl gidiyo.sen niye tablo yapmıyon bakim

canım ben ilk sayfada yazdım tablo yapayım mı diye ama kimseden sen çıkmadı, ama isterseniz şimdiden yapayım daha kasım başlamadı ne de olsa

Yapppppp :))))
3 kasım pazar

canım ben ilk sayfada yazdım tablo yapayım mı diye ama kimseden sen çıkmadı, ama isterseniz şimdiden yapayım daha kasım başlamadı ne de olsa
ya bence yap çünkü diğer arkadaşlarla muhabbet edince unutuyoruz herseferinde sormaya yaş kaç sorun ne dicemize :))) bence yap lütfen merak edip sayfaları kurcalayacağımıza ilk sayfadan görelim dimi amaa

ivet bende 8 kasım 2013 bat tarihi.yaş 29. 15 aydır deniyoruz :))))

o zaman bu sayfadan başlayalım herkes bat, yaş, bi de kaç aydır denediğini yazarsa bende eklerim hatibulut gibi daha açıklayıcı olur

o zaman bu sayfadan başlayalım herkes bat, yaş, bi de kaç aydır denediğini yazarsa bende eklerim hatibulut gibi daha açıklayıcı olur

ayyy ilk söyleyen ben oldum inşallah hamilede olurum

3 kasım.
30 yaş.
Deneme süresi : 10 ay :d

Inşalllaaaah :)))
2. Söleyende ben sırayla gitsek yaaa ama önce benim bat erken hehehe

kızlar yapamıyorum tablo, mesaj düzenleme panelinde tablo çıkmıyor , nasıl yapacağımı bilen var mı?

bat 17 kasım 25 yaşındayım ve 4. ayımızdayız :)

Ben hiç anlamam kuzum baksana kocamla evlenme yazımı bile yapamadım aşağıya onu bile bilmiyom

bat 12 kasım yaş 25

deneme 10 ay.

kızlar bence kullandığımız tedavi yöntemlerini de yazalım.

4 klomen 2 çatlatma iğnesi

kızlar yaptım ama pek beceremedim gibi :44:

anammm beni niye yazmadın kızzz yaş 27 4. ay bata da kasımın ilk haftası dersin

Son düzenleme:
bat 12 kasım yaş 25

deneme 10 ay.

kızlar bence kullandığımız tedavi yöntemlerini de yazalım.

4 klomen 2 çatlatma iğnesi

ben sadece bir kez eylülde aşılama oldum valla :))) bu ay normal yolla bekliyorum :)

`