Kasım 2013

anladım canım teşekkür ederim bilgilerin için.

zor ve sabır gerektiren bir işmiş allah tekrarını vermeden inşallah doğal yollardn bi bebiş verir sana

olur inşallah canım. çok dua etmek lazım. ben çok dua ediyorum.

aminmnnnn

benmde etmedıgım dua kalmadı 1054 defa hüvallahül halikul bari-u 707 ya varis günlük 1 tane meryem suresı 5 vakıt namazın sonununda 3 ayetel kursı cuma gunlerı 2 defa yasın D: bozdum sıyırdım

benmde etmedıgım dua kalmadı 1054 defa hüvallahül halikul bari-u 707 ya varis günlük 1 tane meryem suresı 5 vakıt namazın sonununda 3 ayetel kursı cuma gunlerı 2 defa yasın D: bozdum sıyırdım

hey maşşallahhh darısı başımaaa darısı başımaaa bende okuyorum bişeyler rabbim kabul etsn :)

hey maşşallahhh darısı başımaaa darısı başımaaa bende okuyorum bişeyler rabbim kabul etsn :)

amin cümlemizin dualarını gerı cevırmesın rabbım 4444 baslayalım beraber ıstersenız 1 haftada bitirmek üzere hepimiz adına dagıtalm olmazmı ?

aminnn inş RABBİM duysun sesimizi hep diyorum yalvarıyorum o isterse verir bende 41 yasin 41 aytel kürsü okudum 5 tane yasin sürem kaldı dua edecem cennet sana vereyim mi 1 tane yasin adını da yazayım rüyamda görmüştüm burdaki kıslarada söledim adlarınıda yazdım

olur ookurum canım alırım :) hemen okurum sımdı namazın ardından :)

olur ookurum canım alırım :) hemen okurum sımdı namazın ardından :)

SAOL bitanem ALLAH kabul etsin inş canım adını yazdım seninde bi aksilik olmazsa yarın duasını edeyim ama yarın salı sallanmasn carsamba duasını ederim inş benm oglan hafız canım ona dua etrcem cocuk kalbi temiz olur

kızlar bazı arkadaşlar bat tarihlerini yazar ve ben görüp ekleyemezsem bana kızmasınlar olur mu, görememiş olabilirim, eğer yazmamışsam tekrar tekrar göndersinler ki kimsenin hatırı kalmasın

tamam canm bn bırazdan baslıycam okumaya Allah kabul eder ıns 4444 duasınıda baslayalım bence ben kendı adıma 2 sefer bıtrdım sımdı bıde hepımız adına olsun ıstersenız ben alırım hemen 1000 tanesını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…