canım allah razı olsun.ben ankara başkent hast gidiyorum.aşılamadan önce bir şey denenmedi.çikolata kisti olduğum için aşılama oldu.aşılama şöyle oluyo göbekten iğnelerle yumurta büyütüyorsun sonra belli büyüklüğe gelince yine göbekten iğneyle çatlatma iğnesi vuruyorsun.2.gün gidip doktor erkekten alınan spermi rahme enjekte ediyor.benmki 800 aşılama+250 ilaçlar tutmuştu ama aşılama tutmadı :)))
Ateş Topiğinden Yeliz ben...
Benide eklesenizeeee
BAT 11 Kassım
bacımm burda en büyük benim galiba :26: yaş 39 2 ciyi istiyom nasp adetim 10 kasım
anladım canım teşekkür ederim bilgilerin için.
zor ve sabır gerektiren bir işmiş allah tekrarını vermeden inşallah doğal yollardn bi bebiş verir sana
olur inşallah canım. çok dua etmek lazım. ben çok dua ediyorum.
aminmnnnn
ekledim canım
başlığımızın en çıtırı sensiz aşk olsun
benmde etmedıgım dua kalmadı 1054 defa hüvallahül halikul bari-u 707 ya varis günlük 1 tane meryem suresı 5 vakıt namazın sonununda 3 ayetel kursı cuma gunlerı 2 defa yasınD : bozdum sıyırdım
hey maşşallahhh darısı başımaaa darısı başımaaa bende okuyorum bişeyler rabbim kabul etsn :)
hey maşşallahhh darısı başımaaa darısı başımaaa bende okuyorum bişeyler rabbim kabul etsn :)
aminnn inş RABBİM duysun sesimizi hep diyorum yalvarıyorum o isterse verir bende 41 yasin 41 aytel kürsü okudum 5 tane yasin sürem kaldı dua edecem cennet sana vereyim mi 1 tane yasin adını da yazayım rüyamda görmüştüm burdaki kıslarada söledim adlarınıda yazdım
sosyal bacım kad mıdır nedir5 aydır
olur ookurum canım alırım :) hemen okurum sımdı namazın ardından :)
kız onu ben uydurdum kk ya yeni bir kısaltma getirdimtamam canım ekliyorum
SAOL bitanem ALLAH kabul etsin inş canım adını yazdım seninde bi aksilik olmazsa yarın duasını edeyim ama yarın salı sallanmasncarsamba duasını ederim inş benm oglan hafız canım ona dua etrcem cocuk kalbi temiz olur
bende 27 yaşındayım sevgili konu yöneticisi arkadaşım:)
bizim içinde dua edin ya, hep kendinizi düşünmeyin bacılarrrr
amin cümlemizin dualarını gerı cevırmesın rabbım 4444 baslayalım beraber ıstersenız 1 haftada bitirmek üzere hepimiz adına dagıtalm olmazmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?