balımm az kişiyiz ben istiyomki cok kişi olalım onlarda sebeplensin balım
aminnnn bacım aminn ALLAH kabul etsin adını yazmıştım duada adını sölücek oglum bacım
hay allah razı olsun darısı başımıza :) hangi hastaneye gdiyon bacım
balımm az kişiyiz ben istiyomki cok kişi olalım onlarda sebeplensin balım
aminnn inş bacım ben zübeyde hanıma gidiyorum burdan biri tafsiye etmişti 1 defa gittim daha alttan muane etti semer aldı adetin 3. günü gel dedi bayram girdi olmadı bu ay adet oldugumda gidecem inş bakalım egerki işlemler uzun sürerse cennetin gittigi dr gidecem
en sevdıgım sey yasin okumak
aminnn inş bacım ben zübeyde hanıma gidiyorum burdan biri tafsiye etmişti 1 defa gittim daha alttan muane etti semer aldı adetin 3. günü gel dedi bayram girdi olmadı bu ay adet oldugumda gidecem inş bakalım egerki işlemler uzun sürerse cennetin gittigi dr gidecem
Allah razı olsun öp yanaklarından bnm ıcın :) yuregine saglık bız bı boluselım ondan sonra ısteyen olursa dagıtırız kedımızınkınden verırız duası en sonda edıldıgı ıcın onlarda nasıplenmıs olur
benimdeeee :)))))
balımmm datlım kıymatlımm benim yasin bitmeden başlayamam carsambaya biter duasını ederiz ondan sonra başlaya bilirim olurmu ?? bacım
hee bencede ii olur hem benim dualarım biter üst üste gelmesin istiyom içim raht etsin yasini bitirdim ayatel kursüyü bitrdim diye balımbekleyelim biraz daha ozaman :)
dur benide bekleyin bnde gelirim ama su hst bi gideyimde ne diyecek bakalımbak hatıbulutta benm doktora gıdıo
tm balım esime dicem de dicek yeni gidiyon buna bi git bakalım sonra ona gidersin dicek biliyorum hele bi gideyim de nasip inşcennetle biz aynı doktora gidiyoz :))))
ben bı yarım saate gelıcem evıme gecıyım gırerım ordan öptum hepınızı gorusurz
ben bı yarım saate gelıcem evıme gecıyım gırerım ordan öptum hepınızı gorusurz
tm balım esime dicem de dicek yeni gidiyon buna bi git bakalım sonra ona gidersin dicek biliyorum hele bi gideyim de nasip inş
inşallah hiç başka yere gitmezsin bu ay hayırlı haber verirsn :)
inş balımm inş ya ben esime test yaptrmk istiyom içimn raht olması için :26:
zaten 6 ay olmazsa doktor eşinden test istiyor.kaç aydır olmuyorki ?
bacım biz yeni evlendik bu benm 2. evliligim 5 aydır istiyoz
oy özür dilerim..tatlım neden ilkine ne oldu ? bu arada muhtemelen eşinle ilgili bir sorundur.bunuda doktora söyle
özürldilencek bişi yok bacım olabilir birbirimizi tanıyoz burda ilknden ayrıldık olmadı yürümedi dr söledim zaten önce benim adetimin 3. günü bakcaklar sonra ondan test istiyecekler galiba :26:
oy özür dilerim..tatlım neden ilkine ne oldu ? bu arada muhtemelen eşinle ilgili bir sorundur.bunuda doktora söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?