aminnn inş RABBİM duysun sesimizi hep diyorum yalvarıyorum o isterse verir bende 41 yasin 41 aytel kürsü okudum 5 tane yasin sürem kaldı dua edecem cennet sana vereyim mi 1 tane yasin adını da yazayım rüyamda görmüştüm burdaki kıslarada söledim adlarınıda yazdım
başlayalım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin cümlemizin dualarını gerı cevırmesın rabbım 4444 baslayalım beraber ıstersenız 1 haftada bitirmek üzere hepimiz adına dagıtalm olmazmı ?
peki canım sende 1 tane yasini şerif oku balım sende sebeplen adını yazdım balımbana da bana da lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adım dilek canım
bencede baslayalım ya ::)
peki canım sende 1 tane yasini şerif oku balım sende sebeplen adını yazdım balım
özelini oku canımm oyy balımm bu arada ilk sayfa cok güzel olmuş RABBİM işn içini hamişle doldururr inşşşşşşşşşşşşşşşş
peki canım sende 1 tane yasini şerif oku balım sende sebeplen adını yazdım balım
dua zincirini sen başlat.okumak isteyenleri ekle.4444 taneyi bölüşelim mübarek cuma günü burada hepimizin adıyla dua edelim ne dersin başla hadi :)
1 yasin aldın zaten.tefriciyeyi haber veririz :)kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım, akşama bana ne görev verilirse yapmaya hazırım , hoşçakalın öpüyorum hepinizi
kıslarr az kişiyiz başkalarına verelim onlarda sebeplensinler he olmazmı daha ii olur
ay bebeğim sana canım çok kaynadı oğlunda hafızmış kurban olurum onu yaradana benne güzelliksin sen ya.millet oğluna ne saçma şeyler öğretiyo sen hafız yapmışsın.inşallah rabbim onun ağzından bizede dua etmeyi nasip eder.yasini bu akşam yada yarın okurum.yarın tatil zaten.dua edip ettirirsen çok sevinirim ismim hatice ankaradan :)))
özelini oku canımm oyy balımm bu arada ilk sayfa cok güzel olmuş RABBİM işn içini hamişle doldururr inşşşşşşşşşşşşşşşş
aminn bacım inşallah inşallahhhhh , bu arada özelime gelen giden yok :44:
saol ablası oglum yazdını okudu duamda sölerim ablamı diyo zikrederim diyo adını inş ALLAH ellerimizi boş cevirmez diyo bacım evet şükürr oglumun içinde ALLAH korkusu var şükür HERKEZE RABBİM HAYIRLI evlat versin bu yastakiler sokakta bali ceki RABBİM onlarıda kurtarsın tüm evlatlarımızı korusun inşş adını yazdım bacım bu arada bnde angara
balımm az kişiyiz ben istiyomki cok kişi olalım onlarda sebeplensin balımtabiki sen +ben+cennet+sorumsuz+ağustos eklemek isteyen varsa yazsın millet tefriciye okuycaz 4444 bu aarda nicklere koptum ya
aminnnn bacım aminn ALLAH kabul etsin adını yazmıştım duada adını sölücek oglum bacımokudum canım Allah kabul etsın yerıne ulastırsın ıns
okudum canım Allah kabul etsın yerıne ulastırsın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?