Kasım 2013

bana da bana da lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım, akşama bana ne görev verilirse yapmaya hazırım , hoşçakalın öpüyorum hepinizi

ben sımdı yasınımı bı okuyayım sonra almak ısteyen yazsın dagıtalım gelırım 15 dk tya

aminn bacım inşallah inşallahhhhh , bu arada özelime gelen giden yok :44:

peki canım sende 1 tane yasini şerif oku balım sende sebeplen adını yazdım balım

ay bebeğim sana canım çok kaynadı oğlunda hafızmış kurban olurum onu yaradana ben ne güzelliksin sen ya.millet oğluna ne saçma şeyler öğretiyo sen hafız yapmışsın.inşallah rabbim onun ağzından bizede dua etmeyi nasip eder.yasini bu akşam yada yarın okurum.yarın tatil zaten.dua edip ettirirsen çok sevinirim ismim hatice ankaradan :)))

dua zincirini sen başlat.okumak isteyenleri ekle.4444 taneyi bölüşelim mübarek cuma günü burada hepimizin adıyla dua edelim ne dersin başla hadi :)

kıslarr az kişiyiz başkalarına verelim onlarda sebeplensinler he olmazmı daha ii olur

saol ablası oglum yazdını okudu duamda sölerim ablamı diyo zikrederim diyo adını inş ALLAH ellerimizi boş cevirmez diyo bacım evet şükürr oglumun içinde ALLAH korkusu var şükür HERKEZE RABBİM HAYIRLI evlat versin bu yastakiler sokakta bali ceki RABBİM onlarıda kurtarsın tüm evlatlarımızı korusun inşş adını yazdım bacım bu arada bnde angara

okudum canım Allah kabul etsın yerıne ulastırsın ıns

hay allah razı olsun darısı başımıza :) hangi hastaneye gdiyon bacım

tabiki sen +ben+cennet+sorumsuz +ağustos eklemek isteyen varsa yazsın millet tefriciye okuycaz 4444 bu aarda nicklere koptum ya
balımm az kişiyiz ben istiyomki cok kişi olalım onlarda sebeplensin balım
okudum canım Allah kabul etsın yerıne ulastırsın ıns
aminnnn bacım aminn ALLAH kabul etsin adını yazmıştım duada adını sölücek oglum bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…