ayy ne yapayım ya , canım sıkılıyor uykumda geliyor ama direniyorum resmen yarın biraz daha uyuyayım diye, sen ne yapıyorsun ne var ne yok
Bende oturdum gene araştırmacı gazatecikik yapıyorum kafayı bebekle bozucam düşünmeyim diyorum ama olmuyo :) eşim bile kafayı yedin diyo :)
Bende oturdum gene araştırmacı gazatecikik yapıyorum kafayı bebekle bozucam düşünmeyim diyorum ama olmuyo :) eşim bile kafayı yedin diyo :)
benimkide yeterr yeterrr girme artık , okuma diye bağırıyor evde
şimdi bomba bir söz geldi, diyor ki bu neyin kafası, araştıra araştıra latince konuşmandan korkuyorum , kendi kendime de konuşmaya başlamışım
:)) kendilerinin maçına karışıyormuyuz biz :) ben söylemesem dünyadan bi haber olacak bu konularda
:)) bu süperdi yaa.. Çıldırmaya az kaldı desene..
Bende kendi kendi gülüyorum hemen merak ediyo ne oldu diye :)
kapattıracam interneti diye söyleniyor, ben buraya girmedin önce hiç bir şey bilmiyordum , giriyoruzda buralara birşeyler öğreniyoruz, onlar babaannelerinin dönemindeki gibi sanıyor bebek işinii ama öyle olmuyor maalesef
Aynen öyle.. Bilmediğim o kadar çok şey varmış ki meğer.. Okuyorum bişey diyorum mesela senin keçiboynuzu yemen lazım diyor ki : tamam yarın alalım severim zaten :)))) tabi tamamen sevdiği için alıyoruz :)
merhaba sosyal ben varım olur mu ki :)
benimkine alalım dedim yanaşmadı hiç, hatta kızdı bana benim ihtiyacım yok diye, yaa bebek olsunda ihtiyaç falan hak getire istersen hiç yeme ama yok erkekliğe yakıştıramadı ama ben alacam gizli gizli süte falan katacağım artık ne yapayım, bebek yolunda herşey mubah
Hiç acıma.. Pekmezide olurmuş.. Ne bulursan ver gitsin :)) Sanki biz onlarda kusur var diyoruz Allah korusun.. Sadece zaman işte bizde elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakıyoruz..
sen nasıl yapacaksın ki pekmez olarak tüketmeyecek misiniz:44:
Yaa buralarda okuduklarım kür diye anlatılmış kaynat falan ama pek uymaz sabah zaten erken kalkıyorum hayatta hergün yapamam normal tazeden var ya hani ondan alıyım yesin diyorum :)) kendime de zaten incir tek tük yiyordum olmazsa bişiler bu ay daha çok yemeye başlıycam kür niyetine :)
yaa o kürlere ben hiç bulaşmayayım dedim, tazeden benim ki hiç yemez , pekmez de işe yarar sanırım,inşallah yarar yeni, bal çörek tarçın karışımıda güzel gibi geldi bana , sen hiç yaptın mı?
yaa o kürlere ben hiç bulaşmayayım dedim, tazeden benim ki hiç yemez , pekmez de işe yarar sanırım,inşallah yarar yeni, bal çörek tarçın karışımıda güzel gibi geldi bana , sen hiç yaptın mı?
slm canım ben bal-çörek otu tarçını yaptım yumurtladığımı hissettim bu ay sonucu bekliyorum
Yok yapmadım okudum ama ne bilim ters teperse diye korktum o yüzden düşünmüyorum şimdilik.. Herşeyi tekten yiyim diyorum o yüzden inciri alırım günlük yerim 3-5 tane ha kaynatıp içtim ha yedim öle tarihe de gerek yok al hergün ye :)) Pekmezde olur tabiki yeterki yesin. Yiyecekleri başka bişi varsa ben ondanda almaya razıyım
slm canım ben bal-çörek otu tarçını yaptım yumurtladığımı hissettim bu ay sonucu bekliyorum
Bazılarıda adet tarihi düzenini bozdu vs. Gibi yorumlarda okudum.. Sana iyi geldi desene ne güzel
ya bende endişelendirmemek için bir şey söylemedim ama bazılarındada yumurta büyüyormuş ama çatlamıyormuş, sonra kiste çeviriyormuş ama böyle diyenler az tabii biz iyi düşünelim iyi olsun, inşallah bu karışım sebep olurda bu ay hamiş olursun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?