Kasım 2013

Ayyyy sende benim gibisin kıııız bende çok takığım bu şeylere hele eşim koku hassası
sabah olunca bide kalkıp tüm spermler gidiyo sanki ama geceden saatlerce uyuyosun doru

bu arada ben dışarı gidip geldim amma ilerlemiş konu geç oldu biraz :)))

kızlarrrr benim işler çok yoğun bu ara nolur bizim içinde dua edin hatta çok fazla olmadan verin banada dua edim akşamları ama öle bin tane filan olmasın :)

tamam sana 4000tane verelim

Şimdi akşam olcak eve gidecem yemek yapmaktı hazırlamaktı toplamaktı karadayı var bide o çok olur yawww
bi ayetel kürsi okusam olmazmı

Ya kızlar ben tez tez acıkıyorum hatta karnımdan acaip sesler geliyor çok utanıyorum duyulcak die ofiste
bağırıyor resmen hiç böle olmazdım bu belirti olabilirmi acaba ehehhee
birde çok afadersiniz her sabah düzenli wc çıkardım bir haftadır olmuyor kabız gibiyim yani bunlar belirtimi

wallla belirti aradikca bisuru sey buluosun o yuzden hic dinleme kendini bekle ben ole bos bos bekliorum

Doğru diyosun geçen ay hele kasıkta kalp atışı hissettim kesin dedim boşa çıktı, çok fazla kafaya taktığım için olmuyo zaten biliyorum.
Az kaldı zaten hayırlısı ile inşallah güzel haberler alacaz

ins cnm insss hepimiz icin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…