söylemiştim zaten tabi isterim ben buralarda olmasam bile ekleyin mutlaka benide
kızlar içinizi rahatlatır mı bilmem ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı, ben ilk gebeliğimde 6 hafta çektim adet belirtilerini sonra azalmaya başladı sonrada kürtaj oldum zaten, takılmayın belirtilere
nasıl belirti yokmuydubenımde 1 dusugum varsölemsmıydım bılmıorm onda hıc belırtım yoktu ne adet ne hamılelık hcg 383.78 cıkmıstı sonra zaten gıttı harfi harfine o gunlerı hatırlıorm belırtı sayılcak hıc bısey yoktu
Adet gecikmesinden sonra başlıyomuş zaten biçok kişide şimdi belirti aramak yersiz tabi
ben bide şey duymuştum ovülasyon testleri adete yakın pozitif çıkarsa hamileymişsin. ben yaptım ama negatif çıktı. iyice umudumu yitirdim
nerelerdesın canm ya gelde verelım su duaları:)) valla baana sıkıntı oldu baslayalım bıran evvel
yaaaaaaaaaaaaaa niye anlatmıyorsunnnnnnnnnn anlatsana belirtileri neler oluyor
nasıl belirti yokmuydusende anlatsana
geldim geldim hadi dağıtalım.bu arada benimde adet sancılarım başladım kriz geçircem
hıc bır belırtı yoktu sadece hısseettım oldugunu adetımı o sıralar hesaplamıodm bıle gectımı gecmedımı bılmıorm ama ıdrar testı negatıf cıktı ertesı gun sabah ıdrarıyla yaptım ıkıncı cızgı sanıyeler ııcınde geldı kan testıde 383,78 cıktı ıste ondan sonra 3 gun gectı alabıldıgıne kan bosandı ole gıttı ıste ay gene ıcım sıkıldı
inş gelmez canım dagıtalım 5 kısıyız suan
bu arada senin bat ne ?? Sen ben azap çiçeği sorumsuz funda agustos 6 kişiye 740 düşüyo
bu arada senin bat ne ?? Sen ben azap çiçeği sorumsuz funda agustos 6 kişiye 740 düşüyo
benım ıkı kasım canm net gıttı kusura bakma beklettım tamam 740 okuyalım ben baslangıcını yapıyım abdestlıyım suan on dualarını okuyayım son duasını hep beraber yaparız ıns herrkese haber verelımde 740 oldugunu ne fazla ne eksık olmasın
seninde haberin olsunda cennet+hatibulut+agustos+funda+azapçiçeği+sosyalsorumsuz 6 kişide 740 ar okuyacak kalan son 4 taneyide ben okurum farketmez.ne zaman bitirelim cuma diyelim mi??? başlangıç duasını başla şimdi.bitincede duasını sen yap :)
ben başlıyorum okumaya
tamam canm yukardakı ayetı okuduysan basla Allah kabul etsın bende basladım :)
ben başlıyorum okumaya
bende başlıyorum allah kabul eylesin görüşürük :)tamam ben ıkı rekat Allah rızası ıcın namaz kıldım 100 tane "Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" cektim ve nıyet ederken butun duaya iştirak eden ve tum ısteyenlerın hayırlısıyla saglıklı sıhattlı evlatlara kavusmasını dıledım butun okumaya baslayacaklar
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima. bunu deyıp euzu besmele cekıp baslasın Allah ın ıznıyle kabul olsun dualarımız ıns
bende başlıyorum allah kabul eylesin görüşürük :)
bende başlıyorum allah kabul eylesin görüşürük :)
iş yoğunlaştı sayfa 94 de dua onu ezber edim sora aramak zor oluyo ilerliyonuz. akşam açıp bakacam bende kızlar ona göre))
onu bı kere okucan canm sonra 740 tane tefrıcıye okucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?