Kasım 2013

yazıcıdan çıktı aldım duayı canlar
akşam başlıyorum. dualarımız kabul olsun inşallaaah

hımmm benm asılamaaya bı antıpatım var nedense bılmıorm onlarıda dene bakalm ıns bu sefer tutar Allah ın ıznıyle
inşallah canım hepimizinki tutsun
cahil cühela takımıyla uğraşmak zor bacıı en son evet kısırım ben benden çocuk falan olmazmış deyip herkesin çenesini kapatacağım dur bakalım

banada neler neler yaptılar canım boşver hepsini rabbime havale ettim ben Allah büyük bizimde yüzümüz gülecek inşallah

Herkese iyi akşamlarrr...
Dün gezmedeydim akşam baş ağrısı olumca giremedim hiç..
Bugünde malum iş vardı gündüz iş yerinde giremiyorum pek. Baya gitmiş.. Dualara bende katılmak isterim ama bana biraz açıklamanız gerekecek olursa tabikii

bu ne dediğini bilmeyen cahil insanları susturabilsek kafamız çok rahat olcak ne meraklı insanlar

salladım ben canım ya artık takmıyorum zaten

yaaaaaaaaaaaaaa niye anlatmıyorsunnnnnnnnnn anlatsana belirtileri neler oluyor

nasıl belirti yokmuydu sende anlatsana

bacı ben gün aşırı girdim ilişkiye 30 dk yattım uzandım, planlıydı takip ediyordum tabi yum. günlerini adetim 4 gün geçti hem idrarda çıktı hemde kanda ama nasip olmadı kürtaj olmak zorunda kalmıştım

kızlar ben bu akşam okuyamam ama söz yarın bitiririm, çünkü duayı çıktı almam lazım yarın iş yerinde alırım, öğle arası ve akşam okurum inşallah bitiririm

Günaydıııııııııııııııııııın hanımlarrrr :))))

gunaydin kzlar test yaptim simdi dayanamadm ama negatifff cok uzuldum ruyamda gordum bebegimi ama demekki hep ruyalarda buluscazz

Acele etme bencede, bende dayanamayıp yapanlardanım ama ilk 5 ay hep öle yaptım strestende 10 gün geciktiği oluyodu hatta adetin. Gecikme yok neden acele ediyosun stres yapıp batı geciktiriyosun bence.

Benim göğüslerimde yürürken nasıl acıyor kopacak gibi hiç böle olmazdı yani adet öncesi ağrı olmazdı, birde ağzımda çok kötü acı bi tat var. Sabahları kalkınca olur aslında reflümde var ama bu başka çok mide bulandırıcı bi tat var belirti diye umutlanıyorummm

Millet huuuu uyuyonuzmu halaaaa yada işlermi yoğun benimde işler çok ama ihmal etmiyom burayı ama yaa

Sosyalim benim 3 gün içinde dananın kuyruğu kopacak ama takmamaya çalışıyorum takınca gecikiyo gelecekse gelsinde gitsin bir an evvelde çalışmalara başayak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…