4 fazlayı sen mı okucan benmı ben bugun bıtırırım cunkı Allah ın ıznıyle ona gore sen okucaksan cekmeyım fazla olmasın ?
iş yoğunlaştı sayfa 94 de dua onu ezber edim sora aramak zor oluyo ilerliyonuz. akşam açıp bakacam bende kızlar ona göre))
yazıcıdan çıktı aldım duayı canlar
akşam başlıyorum. dualarımız kabul olsun inşallaaah
maşşallah o zaman sen oku ben işyerinde çok okuyamam :)
yazıcıdan çıktı aldım duayı canlar
akşam başlıyorum. dualarımız kabul olsun inşallaaah
inşallah canım hepimizinki tutsunhımmm benm asılamaaya bı antıpatım var nedense bılmıorm onlarıda dene bakalm ıns bu sefer tutar Allah ın ıznıyle
cahil cühela takımıyla uğraşmak zor bacıı en son evet kısırım ben benden çocuk falan olmazmış deyip herkesin çenesini kapatacağım dur bakalım
bu ne dediğini bilmeyen cahil insanları susturabilsek kafamız çok rahat olcakne meraklı insanlar
ee kızlar sizin başınızdan hamilelik geçmiş tecrübelisiniz, yum. döneminde ilişki olmasına dikkat ettinizmi o zaman yada sık ilişki oldumu planlımıydı yani takip ediyomuydunuz. Benim dönem bayrama geldi ve kayınvalidemdeydim şehir dşında yani sadece bir gece oldu tek seferdede kalınabiliyo değilmi yok yaa bu ayda olmazsa dr gidiyom ben yiter
yaaaaaaaaaaaaaa niye anlatmıyorsunnnnnnnnnn anlatsana belirtileri neler oluyor
nasıl belirti yokmuydusende anlatsana
Günaydıııııııııııııııııııın hanımlarrrr :))))
gunaydin kzlar test yaptim simdi dayanamadm ama negatifff cok uzuldum ruyamda gordum bebegimi ama demekki hep ruyalarda buluscazz
günaydın canım
bat gelmeden test yapmaya karşıyım kuzum
kan testi yaptrcam bugunnbekleyemiorm sinirim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?