Millet huuuu uyuyonuzmu halaaaa yada işlermi yoğun benimde işler çok ama ihmal etmiyom burayı ama yaa
Sosyalim benim 3 gün içinde dananın kuyruğu kopacak ama takmamaya çalışıyorum takınca gecikiyo gelecekse gelsinde gitsin bir an evvelde çalışmalara başayak :))))
Offff biran evvel olsun artık yaaa valla tükendiiiim. Sen kızıyon böle takıntı yapmaya biliyorum ama senin daha yeni 10 ay beklediğini düşünsene bide 3 yıllık evlilik 4. yıla girdi. Ben sanıyordumki düşündüğümde hemen olacak bir iki ay içinde nerden bilecektim bu kadar bekleyeceğimi şimdiki aklım olsa 1 sene dolunca bırakırdım ilacı
gunaydin kzlar test yaptim simdi dayanamadm ama negatifff cok uzuldum ruyamda gordum bebegimi ama demekki hep ruyalarda buluscazz
Benim göğüslerimde yürürken nasıl acıyor kopacak gibi hiç böle olmazdı yani adet öncesi ağrı olmazdı, birde ağzımda çok kötü acı bi tat var. Sabahları kalkınca olur aslında reflümde var ama bu başka çok mide bulandırıcı bi tat var belirti diye umutlanıyorummm
kızlar sabaha sabah ne bu ağlamalar allah aşkına
ayy bilmiyorum kuzum yaa , millet bi üzüntülerde, ankaranın bağlarını dinleyip coşalım o zaman haydeeee :124:
kızlar sabaha sabah ne bu ağlamalar allah aşkına
verdim kan yarin cikcak sonucu((( ben erken olsun dedikce gecikio
valla ben dedim ya 8 kasımdan önce olurum diye.adet sancılarım herzmanki gibi yani olacağım biliyorum ama her adet yeni umuttur ben öyle düşünürüm.rabbimden asla umut kesilmez.sıkmayalım canımızı eşimizin evimizin kıymetini bilelim dimi:)
verdim kan yarin cikcak sonucu((( ben erken olsun dedikce gecikio
ohaaaaaaa nereye verdin kız kanı
ohaaaaaaa nereye verdin kız kanı
çok şükür Rabbime, bizi gördüğümüz günden geri koymasın, aminn
hu huuuuu bu ne hızzz böyle
hızlı anacım bu kız hızlı bizim gibi uyuşuk değil
çok şükür Rabbime, bizi gördüğümüz günden geri koymasın, aminn
hu huuuuu bu ne hızzz böyle
hızlı anacım bu kız hızlı bizim gibi uyuşuk değil
en yakin aile hekimi vardi oraya verdim ama yok yani negatif eminim cunki ilk hamileligimde kani verip ayaga kalkinca basim donmustu simdi bisey olmadi
rabbim kimseyi aratmasın bizide inşallah..
aminn canm dua kac oldu sizlerin bnm az kaldi biteremeyenden alirim
dün kaynanadaydım o yüzden 150 okudum ben cumaya bitiririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?