Kasım 2013

kız çift çizgiyi gördükten sonra bir şey olmuyor ki ondan sonrası daha önemli adet olunca 1 üzülüyorsun, çift çizgiyi görüp adet olduktan sonra 1000 üzülüyorsun

Offff biran evvel olsun artık yaaa valla tükendiiiim. Sen kızıyon böle takıntı yapmaya biliyorum ama senin daha yeni 10 ay beklediğini düşünsene bide 3 yıllık evlilik 4. yıla girdi. Ben sanıyordumki düşündüğümde hemen olacak bir iki ay içinde nerden bilecektim bu kadar bekleyeceğimi şimdiki aklım olsa 1 sene dolunca bırakırdım ilacı

yok kuzum neden kızayım, siz sadece üzülüyorsunuz diye ben belirti aramayın, takıntı yapmayın diyorum, herşeyin bir zamanı vakti var , Rabbim inşallah daha fazla bizi bekletmez bende bilseydim hiç korunmazdım ama bilemiyorsun işte

gunaydin kzlar test yaptim simdi dayanamadm ama negatifff cok uzuldum ruyamda gordum bebegimi ama demekki hep ruyalarda buluscazz

cennet neden yaptın ya üzülme hemen kan ver olumsuzsa günlerce kafanda yer etmesin bide.hemen kan ver (( sıkma canını hepimiz yaşadık yaşicazda ((

yavrum inşallah belirtidir ama benm eskiden göğüs ağrısı olmazdı adet zamanı.belirtiler yüzünden her adette ağrımaya başladı iyimi:))

kızlar sabaha sabah ne bu ağlamalar allah aşkına

ayy bilmiyorum kuzum yaa , millet bi üzüntülerde, ankaranın bağlarını dinleyip coşalım o zaman haydeeee :124:

valla ben dedim ya 8 kasımdan önce olurum diye.adet sancılarım herzmanki gibi yani olacağım biliyorum ama her adet yeni umuttur ben öyle düşünürüm.rabbimden asla umut kesilmez.sıkmayalım canımızı eşimizin evimizin kıymetini bilelim dimi:)

çok şükür Rabbime, bizi gördüğümüz günden geri koymasın, aminn

verdim kan yarin cikcak sonucu ((( ben erken olsun dedikce gecikio

hu huuuuu bu ne hızzz böyle

ohaaaaaaa nereye verdin kız kanı

hızlı anacım bu kız hızlı bizim gibi uyuşuk değil

en yakin aile hekimi vardi oraya verdim ama yok yani negatif eminim cunki ilk hamileligimde kani verip ayaga kalkinca basim donmustu simdi bisey olmadi

canım negatif düşün olumlu düşünme onun yıkımı kötü oluyor aşılama için kan vermeye gitmiştim.resmen 20 falan bekliyordum bak 1.5 yıldr ilk deffa bu kadar umutlanmştm emindim yani tuttuğuna ..sonucu aldğmda 1 çıktı ağlaya ağlaya öldüm zor toparlandım.o yzden bidaha idrarda 2 çizgi görmeden kan vermem hemde 30 lira gidiyo her kan verdiğimde :)) kısacası olmadı de boşver kan verdiğini unut

bende cumaya bitireceğim inşallah, ama bitiremezsem bana da yardım edersiniz değil mi

hep aynı şeylerden konuşmayalım kafamızı dağıtalım..birikim yapan varmı a dostlaaaaarrrr :))) nasıl ne şekilde biriktiriyorsunuz paranızı ne yapmayı planlıyorsunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…