bende cumaya bitireceğim inşallah, ama bitiremezsem bana da yardım edersiniz değil mi
bende cumaya bitireceğim inşallah, ama bitiremezsem bana da yardım edersiniz değil mi
ederim tabi senin kac oldu :)))
hep aynı şeylerden konuşmayalım kafamızı dağıtalım..birikim yapan varmı a dostlaaaaarrrr :))) nasıl ne şekilde biriktiriyorsunuz paranızı ne yapmayı planlıyorsunuz ???
ilk ben söyleyeyim canım, her ay banka hesabımdan 2 gr altın alıyorum, yani otomatik kesiliyor o kadar başka bir şey yaptığım yok bol bol banka kredisi ödüyorum
ayyyyyyyyyyyy harikasın çok akıllısın.ben ev eşyası borcunu ödüyorum eşimde evi geçindiriyor.ilk defa bu ay altın almaya başlicam çok heyecanlıyım :)))
ayyyyyyyyyyyy harikasın çok akıllısın.ben ev eşyası borcunu ödüyorum eşimde evi geçindiriyor.ilk defa bu ay altın almaya başlicam çok heyecanlıyım :)))
ne guzell ben valla kumbaramda biriktiriorm altindan baya kazik yedik yanasmiorum altina:))
Ohh ohh çok sevd,m bu konuyu :))) dağıtın biraz kasvetli havayı helal size
Bende eşimle bankaya atıyom kızlar, altın olayından hiiç anlamıyom direk ne kadar kalırsa elimizde bankaya atıyoruz.
ev taksidi,arabanin kredisi,öğrenim kredim ve kredi kartı....
liste uzar gider
altın hiç bir zaman kaybetmez kızlar bu yıl düşer seneye artar, o yüzden ben altına yatırım yapıyorum babaanneler gibi
canım bence her bayanın kıyıda köşede birşeyleri olması taraftarıyım, tamam çok güzel eşinle beraber biriktir ama ne bileyim en azından sende kendi hesabına ayda 50-100 tl koy ne olur ne olmaz
Yaa banka maaş müşterilerine oluyomu acaba ben uğraşmadan o direk atsa altın hesabına nasıl yapacam.
Bana uğraştırıcı geliyo o işler bide altın bankada birikiyosa tamam yoksa bide onun güvenliğiyle uğraşamam :)
valla nakit para bence en iyisi benm ihtiyacim oldugunda altin cok dusuktu mecbur kaldim bozdurdum en kotu 3bin tl zarar vardir I yuzden altn ciks:)
ne guzell ben valla kumbaramda biriktiriorm altindan baya kazik yedik yanasmiorum altina:))
ohh ohh çok sevd,m bu konuyu :))) dağıtın biraz kasvetli havayı helal size
bende eşimle bankaya atıyom kızlar, altın olayından hiiç anlamıyom direk ne kadar kalırsa elimizde bankaya atıyoruz.
nerelerdesinnnn bi gittin daha gelmedinnn
ev taksidi,arabanin kredisi,öğrenim kredim ve kredi kartı....
Liste uzar gider
valla kızlar 1gr -2 gr alın kenara koyun, zor zamanınızda hızır gibi yetişiyor, hiç ellemezseniz toplayın mesela20 gr olursa gidin bir bilezik alın eve koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?