Kasım 2013

ederim tabi senin kac oldu :)))

ben daha başlamadım canım, hem abdestlide değilim eve gider gitmez başlayacağım, yemeğim falanda var, gece ne kadar okursam artık sabahta kalkar okurum, işe geldiğimde ne kadar kaldığını yazarım artık size

hep aynı şeylerden konuşmayalım kafamızı dağıtalım..birikim yapan varmı a dostlaaaaarrrr :))) nasıl ne şekilde biriktiriyorsunuz paranızı ne yapmayı planlıyorsunuz ???

ilk ben söyleyeyim canım, her ay banka hesabımdan 2 gr altın alıyorum, yani otomatik kesiliyor o kadar başka bir şey yaptığım yok bol bol banka kredisi ödüyorum

ilk ben söyleyeyim canım, her ay banka hesabımdan 2 gr altın alıyorum, yani otomatik kesiliyor o kadar başka bir şey yaptığım yok bol bol banka kredisi ödüyorum

ayyyyyyyyyyyy harikasın çok akıllısın.ben ev eşyası borcunu ödüyorum eşimde evi geçindiriyor.ilk defa bu ay altın almaya başlicam çok heyecanlıyım :)))

ayyyyyyyyyyyy harikasın çok akıllısın.ben ev eşyası borcunu ödüyorum eşimde evi geçindiriyor.ilk defa bu ay altın almaya başlicam çok heyecanlıyım :)))

ne guzell ben valla kumbaramda biriktiriorm altindan baya kazik yedik yanasmiorum altina:))

Ohh ohh çok sevd,m bu konuyu :))) dağıtın biraz kasvetli havayı helal size
Bende eşimle bankaya atıyom kızlar, altın olayından hiiç anlamıyom direk ne kadar kalırsa elimizde bankaya atıyoruz.

valla kızlar 1gr -2 gr alın kenara koyun, zor zamanınızda hızır gibi yetişiyor, hiç ellemezseniz toplayın mesela20 gr olursa gidin bir bilezik alın eve koyun

ev taksidi,arabanin kredisi,öğrenim kredim ve kredi kartı....

liste uzar gider

ne guzell ben valla kumbaramda biriktiriorm altindan baya kazik yedik yanasmiorum altina:))

altın hiç bir zaman kaybetmez kızlar bu yıl düşer seneye artar, o yüzden ben altına yatırım yapıyorum babaanneler gibi

Ohh ohh çok sevd,m bu konuyu :))) dağıtın biraz kasvetli havayı helal size
Bende eşimle bankaya atıyom kızlar, altın olayından hiiç anlamıyom direk ne kadar kalırsa elimizde bankaya atıyoruz.

canım bence her bayanın kıyıda köşede birşeyleri olması taraftarıyım, tamam çok güzel eşinle beraber biriktir ama ne bileyim en azından sende kendi hesabına ayda 50-100 tl koy ne olur ne olmaz

Yaa banka maaş müşterilerine oluyomu acaba ben uğraşmadan o direk atsa altın hesabına nasıl yapacam.
Bana uğraştırıcı geliyo o işler bide altın bankada birikiyosa tamam yoksa bide onun güvenliğiyle uğraşamam :)

valla nakit para bence en iyisi benm ihtiyacim oldugunda altin cok dusuktu mecbur kaldim bozdurdum en kotu 3bin tl zarar vardir I yuzden altn ciks:)

kız benimki öyle işte, işe girdiğim zaman banka kartı almaya gittim dedim ki her ay hesabımdan 2 gr altın kesilmesini istiyorum yani para hesabına yatıyor 2 gr 1gr neyse kesiliyor altın hesabına ama öyle altın birikmiyor, para birikiyor mesela bugün altın aldın gramı 80 lira sende 1 gr altın alacaksın 80 tl altın hesabına geçiyor, mesela ihtiyacın oldu 2 ay sonra bozduracaksın altının gramı 85 lira oldu eline 85 lira oldu, anlatabildim mi acaba

ohh ohh çok sevd,m bu konuyu :))) dağıtın biraz kasvetli havayı helal size
bende eşimle bankaya atıyom kızlar, altın olayından hiiç anlamıyom direk ne kadar kalırsa elimizde bankaya atıyoruz.

anlat kız :)) biz bankaya attık ilk zamanlar eşim borcu oldukça alıp çekip borcu ödüyormuş onu öğrenince para biriktirmemeye karar verdim bu arada eşimden habersiz altın almaya başladım bu ay..

valla kızlar 1gr -2 gr alın kenara koyun, zor zamanınızda hızır gibi yetişiyor, hiç ellemezseniz toplayın mesela20 gr olursa gidin bir bilezik alın eve koyun

kesinlikle bende öyle düşünüyorum altını bozdurmaya kıyamıyo insan dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…