neden kazık yedinkiiiiiiiiiiii anlatırmısın
anlat kız :)) biz bankaya attık ilk zamanlar eşim borcu oldukça alıp çekip borcu ödüyormuş onu öğrenince para biriktirmemeye karar verdim bu arada eşimden habersiz altın almaya başladım bu ay..
valla canım okul yoğun evdeki işler yoğun grip oldum bide çok giremedim nete.
nasılsın hayat nasıl gidiyo?
kesinlikle bende öyle düşünüyorum altını bozdurmaya kıyamıyo insan dimi
kız benimki öyle işte, işe girdiğim zaman banka kartı almaya gittim dedim ki her ay hesabımdan 2 gr altın kesilmesini istiyorum yani para hesabına yatıyor 2 gr 1gr neyse kesiliyor altın hesabına ama öyle altın birikmiyor, para birikiyor mesela bugün altın aldın gramı 80 lira sende 1 gr altın alacaksın 80 tl altın hesabına geçiyor, mesela ihtiyacın oldu 2 ay sonra bozduracaksın altının gramı 85 lira oldu eline 85 lira oldu, anlatabildim mi acaba
BAT :10 kasım arkadaşlar, buyurun beraber bekleyelim:26:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]KAD
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yusraeren
[/TD]
[TD]1-7 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]:18:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cennet06
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]13 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kovboy
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundagun
[/TD]
[TD]3 kasım
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylin85
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ataç86
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benay06
[/TD]
[TD]10 kasım
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azap_çiçeği
[/TD]
[TD]10 kasım
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyal_sorumsuz
[/TD]
[TD]10 kasım
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yxliz
[/TD]
[TD]11 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evlimutlu44
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mukaay23
[/TD]
[TD]13 kasım
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ağustos72
[/TD]
[TD]17 kasım
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pofuduknaz[/TD]
[TD]20 kasım[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]3.5 yıl[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeterkiiste
[/TD]
[TD]21 kasım
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]djarum
[/TD]
[TD]21 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KAD: kaç aydır denediği
BAT: beklenen adet tarihi
Hesap benim üzerime eşim elime sayıyo
Altın var yaa kenarda düğünden kalma bişeyler ama hani hiç elimi sürmeden biriktirim diyodum isapet oldu anlattığın.
Ama ha bankada parana faiz gelmiş ha altın almışsın ozaman yaa bizim hesap iyi böle
bu arada konu birikim oluncaaa kadınlar nasılda coşmuş be pehhhhh
aslında benim eşim daha iyi anlar bu hesap işlerinden, ben her ay altınım alındıktan sonra ve ev kredisi kesildikten sonra ona gönderirim o ayarlamaları yapar, faturalar falan onunda düğün ve eşya kredisi var onları öder geri kalanda harçlık işte, eşimin kredisi ocakta bitecek inşallah sonra biriktirmeye başlayacağız
Bizimde ilk sene öleydi, ama birden borçlar bitince çok rahatlıyosun ve bakıyosun harcasanda giderin olsada elinde kalıyo epeyce para bu insanı çok mutlu ediyor. Birde ben bebek olunca çıkmak istiyom işten yani kendim büyütmek istiyorum belli süre. Eşimin işide iyi o rahat geçindirir evi ama işte hazır çocuk yokken kenara atmak çok iyi oluyor.
Para mevzu bittiyse evlere geçelimmi kızlar :))) en son evinize ne aldınız yaptırdınız evinizden memnunmusunuz falan filan yada başka bişey bulun kafamız dağılıyoo
bankada 167 gr altin vardi altin yuksekken yatrmistik acil paraya skstk 81denmi ne bozdrmustuk gecen sene altin ucukktu hatrlarsan onunla arasnda daglar var o yuzden azick asim kaygsz basim :))
kız eşin sorumsuzsa sen biriktircen napim benm eşim savurgan annesi bile dün diyo nasıl ev adamı oldu hayret diyo :)işte ideal türk kadını, bravooo kızlar eşlerinizden gizli birşeyleriniz olsun kıyıda köşedeee , gerçi şimdilik benim yok çünkü bizde borç ödüyoruz çünkü
ekledim canım artık beraber bekleyebiliriz
ayyy tüh kafam karıştı ama para olunca harcıyoruz yaa
aynen canım haklısın bende muhtemelen bebek olunca 2 yıl ücretsiz izine çıkacağım o yüzden bizede para lazım
Cok tsk ederim 4 aylik evliyim ama sanki 4 yildir cocuk bekliyor gibiyim cok stresliyim ins bu ay herkesin tutar :)
Para mevzu bittiyse evlere geçelimmi kızlar :))) en son evinize ne aldınız yaptırdınız evinizden memnunmusunuz falan filan yada başka bişey bulun kafamız dağılıyoo
kız eşin sorumsuzsa sen biriktircen napim benm eşim savurgan annesi bile dün diyo nasıl ev adamı oldu hayret diyo :)
Cok tsk ederim 4 aylik evliyim ama sanki 4 yildir cocuk bekliyor gibiyim cok stresliyim ins bu ay herkesin tutar :)
bende nasip olursa bebek olursa işi bırakıp ev hanımı olcam :)))
en son avize aldım banyo dolabı vestiyer kütüphane aldım :))) evim küçük kutu gibi ama yetiyor çok seviyorum ben..evimden değil ama eşimden çok şikayetçiyim kızlar patlamak üzereyim :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?