Kasım 2013

anlat kız :)) biz bankaya attık ilk zamanlar eşim borcu oldukça alıp çekip borcu ödüyormuş onu öğrenince para biriktirmemeye karar verdim bu arada eşimden habersiz altın almaya başladım bu ay..

işte ideal türk kadını, bravooo kızlar eşlerinizden gizli birşeyleriniz olsun kıyıda köşedeee , gerçi şimdilik benim yok çünkü bizde borç ödüyoruz çünkü

valla canım okul yoğun evdeki işler yoğun grip oldum bide çok giremedim nete.

nasılsın hayat nasıl gidiyo?

anladım canım geçmiş olsun, bendende iyilik ne olsun uğraşıyoruz valla

Hesap benim üzerime eşim elime sayıyo
Altın var yaa kenarda düğünden kalma bişeyler ama hani hiç elimi sürmeden biriktirim diyodum isapet oldu anlattığın.
Ama ha bankada parana faiz gelmiş ha altın almışsın ozaman yaa bizim hesap iyi böle

bu arada konu birikim oluncaaa kadınlar nasılda coşmuş be pehhhhh

Merhaba beni de eklermisin. Bat 16 kasim. Kad 3 ay 4 aylik evliyimm.

aslında benim eşim daha iyi anlar bu hesap işlerinden, ben her ay altınım alındıktan sonra ve ev kredisi kesildikten sonra ona gönderirim o ayarlamaları yapar, faturalar falan onunda düğün ve eşya kredisi var onları öder geri kalanda harçlık işte, eşimin kredisi ocakta bitecek inşallah sonra biriktirmeye başlayacağız

Bizimde ilk sene öleydi, ama birden borçlar bitince çok rahatlıyosun ve bakıyosun harcasanda giderin olsada elinde kalıyo epeyce para bu insanı çok mutlu ediyor. Birde ben bebek olunca çıkmak istiyom işten yani kendim büyütmek istiyorum belli süre. Eşimin işide iyi o rahat geçindirir evi ama işte hazır çocuk yokken kenara atmak çok iyi oluyor.

aynen canım haklısın bende muhtemelen bebek olunca 2 yıl ücretsiz izine çıkacağım o yüzden bizede para lazım

Para mevzu bittiyse evlere geçelimmi kızlar :))) en son evinize ne aldınız yaptırdınız evinizden memnunmusunuz falan filan yada başka bişey bulun kafamız dağılıyoo

Para mevzu bittiyse evlere geçelimmi kızlar :))) en son evinize ne aldınız yaptırdınız evinizden memnunmusunuz falan filan yada başka bişey bulun kafamız dağılıyoo

en son hiç bir şey almadım canım, herşeyimi evlenmeden önce aldım evimin bütün dolaplarını yaptırdım şimdi kafam rahat , zaten öyle pek anlamamda böyle dekorasyondan

bankada 167 gr altin vardi altin yuksekken yatrmistik acil paraya skstk 81denmi ne bozdrmustuk gecen sene altin ucukktu hatrlarsan onunla arasnda daglar var o yuzden azick asim kaygsz basim :))

ayyy tüh kafam karıştı ama para olunca harcıyoruz yaa

işte ideal türk kadını, bravooo kızlar eşlerinizden gizli birşeyleriniz olsun kıyıda köşedeee , gerçi şimdilik benim yok çünkü bizde borç ödüyoruz çünkü
kız eşin sorumsuzsa sen biriktircen napim benm eşim savurgan annesi bile dün diyo nasıl ev adamı oldu hayret diyo :)

en son avize aldım banyo dolabı vestiyer kütüphane aldım :))) evim küçük kutu gibi ama yetiyor çok seviyorum ben..evimden değil ama eşimden çok şikayetçiyim kızlar patlamak üzereyim :26::26::26:

kız eşin sorumsuzsa sen biriktircen napim benm eşim savurgan annesi bile dün diyo nasıl ev adamı oldu hayret diyo :)

ayy benim ki çok sorumlu sağolsun, hesap kitap işlerinde üzerine yok, maşallah

Cok tsk ederim 4 aylik evliyim ama sanki 4 yildir cocuk bekliyor gibiyim cok stresliyim ins bu ay herkesin tutar :)

doğru yerdesin bebişim , gel bakalım doktora falan gittin mi ,yoksa bugün git 1 yıl sonra mı gel dediler sana

bende nasip olursa bebek olursa işi bırakıp ev hanımı olcam :)))

ben bırakmam valla, ben kardeşim kuzenlerim herkesin annesi çalışıyordu, hiçte bir şey olmadı valla

en son avize aldım banyo dolabı vestiyer kütüphane aldım :))) evim küçük kutu gibi ama yetiyor çok seviyorum ben..evimden değil ama eşimden çok şikayetçiyim kızlar patlamak üzereyim :26::26::26:

anlat canım anlat rahatlarsın :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…