Kasım 2013

ben bırakmam valla, ben kardeşim kuzenlerim herkesin annesi çalışıyordu, hiçte bir şey olmadı valla Anlat canım anlat rahatlarsın :44:

kız yazık küçücük bebe bensiz napar He birazda beni dinleyin akıl verin.eşim benle hiç ilgilenmiyor kızlar ya :26: Adetim bitti adet olcam 2 kere oldu sadece ve en son ne zamna oldu hatırlamıyorum bile.salonu değiştirdik diye ayrı kanepelerde oturuyoruz tv izlerken.yanına gidip oturunca yer yok diyo gülerek.ne sarılıyo ne öpüyo ne dokunuyo nede ilişki oluyo.cinsel isteksizlik var diyorum inanmıyor.yorgunluktan diyor annedeydik bugün diyor.offfff sanki kardeşimle aynı evde kalıyor gibiyim.değişmeye çalışıyor 3.gün yine böyleyiz.kafayı yicem ilişkiyi geçtim eşim deyip sarılmıyo öpmüyo:26:

benım kasıklarım yanıooo ((iltihap mı varkı acaba

kuzum sen bu ay doktora gitmedin mi iltihap olsaydı söylerdi herhalde, sen yinede kalın çorap giy hatta 2.5 litrelik kola şişeleri varya onların içine sıcak su doldur oturduğun yerde ayaklarının altında kalsınlar, ayaklarını üşüttüğün içinde ağrı yapabilir...

canım acaba çok mu üstine düşüyorsun, az bi kendini geri mi çeksen haa :26: bide bu afrodizyaklar var onlardan mı kullandırsan ne bileyim hiç daha önce karşılaşmadığım için çokta yorum yapamıyorum

Çok takılma test sonuçlarını bekle, bize takıl kafanı dağıt ne kadar takarsan o kadar sorun çıkar Allah korusun.

Eheheh bende cam balkon yaptırdım evime balkon resmen koca bi oda oldu 4+1
Benim eşimde maşallah çok sorumluluk sahibi yaaa ama cinsellik olayı evliliğin süresi uzadıkça dahada istek azalıyo eskisi gibi hevesli olmuyo insan tabi gerçi sen daha bi yıllık evlisin erkeklerin yorgunluk etkiliyor. Yada çok bebek mevzusu yapıyoruz ya günleri hesplıyoruz ondanda isteksiz olabiliyolar.

varsa ıltıhap yarın cıkacak hem kan sayımı yaptırdım hem beta hcg 3 tup kan verdım ben bugun baya bıse yaptım bıde ıdrar testı verdm onda bellı olur heralde

oooo akıllısın sen hepsini birarada yapmşsn :)

geri çektim kendmi ama n ekadar zor bir durum anlatamam.doktora gitti vitamin vermiş bi boka yaramadı

yok tatlım ya 3-4 aydır kafamıza göre yapıyoruz gün saymıyorumki.

doktor ıltıhap falan demedı bana agrıda deıl yanıo sankı ıcten cakmak tutuolar,:)

Bide eşinden hep bekleme o yapmıyo diye surat asıp tavır yapma bizde ben erken gelirim ondan eve. O geldimi hemen kapıyı açınca bi yapışırım dudakalrına hoşgeldin aşkımmmmm diye oda ohhhh yapar hemen sırıtır ne istiyosak onu yapar yeriz. Tv de sevdiğimiz dizi varsa koyun koyuna izleriz ben çocukluk yapıp kucağına atlarım. Yada bilgisayardan film seçip tv ye bağlarız izleriz. Koyun koyuna ozaman inan çok ilgi gösterir sever öper. spora gitmediği günler tabi hergünde böle değiliz.

Tabi bizimde hep böle olmuyo arada benim yada onun dengesizlikleri oluyo ozamanda soğuk oluyo ortam çok kötü oluyo yaa o yüzden aşk dolu günler yaşayalımki bebiş için çalışma sağlansın kızlar herşey bizim elimizde.

Hadi yaaa doktora bile gitti ha o kadar vahim durum yani bende sana ilgisiz sandım sadece üzülme canım erkekler böleler bişeye takılmıştır işte belki sorunu vardır filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…