azap cıcegı gırmedı bugun demı dunde yoktuonun 740 nı kım bıtırcek
Bide eşinden hep bekleme o yapmıyo diye surat asıp tavır yapma bizde ben erken gelirim ondan eve. O geldimi hemen kapıyı açınca bi yapışırım dudakalrına hoşgeldin aşkımmmmm diye oda ohhhh yapar hemen sırıtır ne istiyosak onu yapar yeriz. Tv de sevdiğimiz dizi varsa koyun koyuna izleriz ben çocukluk yapıp kucağına atlarım. Yada bilgisayardan film seçip tv ye bağlarız izleriz. Koyun koyuna ozaman inan çok ilgi gösterir sever öper. spora gitmediği günler tabi hergünde böle değiliz.
Tabi bizimde hep böle olmuyo arada benim yada onun dengesizlikleri oluyo ozamanda soğuk oluyo ortam çok kötü oluyo yaa o yüzden aşk dolu günler yaşayalımki bebiş için çalışma sağlansın kızlar herşey bizim elimizde.
gelir birazdan olmazsa biz kendimizinki bitince ona başlarız bu arada cuma bitirmek zorunlu mu?
mubarek gün dualayalım dedik o yuzdenn :)
canını sıkma o zaman sen bebişim bitirenler öğleye kadar onunkinide alır bitiririz Allahın izniyle
zırt pırt gıtmeyım dedım ya buarada senın de ısın zormus okudumda yazdıklarını Allah kolaylık versın cnm
netten araştırsanda aktarlara bi gitsen, belki otla çöple isteği artar
Hadi yaaa doktora bile gitti ha o kadar vahim durum yani bende sana ilgisiz sandım sadece üzülme canım erkekler böleler bişeye takılmıştır işte belki sorunu vardır filan
ayy benim ki çok sorumlu sağolsun, hesap kitap işlerinde üzerine yok, maşallah
doğru yerdesin bebişim , gel bakalım doktora falan gittin mi ,yoksa bugün git 1 yıl sonra mı gel dediler sana
Cennet06 amin canim insallah cok bekletmez :)
Sosyal_sorumsuz gittim canim hormonlar felan normal dedi daha cok erken dedi toktor hanimcim :)
ayyy ne kadarlık evlisinki :))) bende hala ev eşyası borcu ödüyorum:)
kızlarrrrrrrrrrrrr geçen sene bu zamanlar burdan bi kadın geçerdi hamile en son gördüğümde pusetteydi bebek minicik ve demin dışarıçıkıp geldim karnı burnundaaaaaaa
isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Allahım banada nasip et nolursun hemen bende peşinden yapacam ikinciyi
slmm kıslarrr
yok kız yaşı vardı bayağı ondandır belki acele etmiştir en iyisini yapmış evde nasılsa bakar ikisini birlikte büyütür ama insan ister istemez kıskanıyo imreniyo yaa görünce salına salına yürüyo bense boynu bükük geçtim yanından
nolduuu kırmızı kartmı gördün
slmm kıslarrr
ne oldu çiçeğim neden böyle ağlıyorsun :26:
slm cnm hg bi sorun mu var
Ayol çatlatmasanaa burdaki meraklı hanımları anlatıver hayrolaaa
kıslarr 2 gündür dr gidiyom gögsümde şilk vardı korktum kanserim dedim uykularım kactı çok ta agrıyı yapıyodu dün gittim kan vemuane etler birasz öncede ultrasyona girdim şükür bişi yok çok şükür ama dr dedi stertten araştrdı hamilelk istegimden hormnlar etkileniyomuş
prolaktinim 8,23 cıkmışne olurr kafanıza cokk takmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?