Kasım 2013

bende genelde ondan önce gelirim süslenirim kapıda karşılar sen gibi öperim ilgi gösteririm aynı şeyleri bende yaparım ama tek taraflı olmuyor işte

zırt pırt gıtmeyım dedım ya buarada senın de ısın zormus okudumda yazdıklarını Allah kolaylık versın cnm

netten araştırsanda aktarlara bi gitsen, belki otla çöple isteği artar

Hadi yaaa doktora bile gitti ha o kadar vahim durum yani bende sana ilgisiz sandım sadece üzülme canım erkekler böleler bişeye takılmıştır işte belki sorunu vardır filan

ah ah bilmiyorum kızlar :26:

ayy benim ki çok sorumlu sağolsun, hesap kitap işlerinde üzerine yok, maşallah

doğru yerdesin bebişim , gel bakalım doktora falan gittin mi ,yoksa bugün git 1 yıl sonra mı gel dediler sana

Cennet06 amin canim insallah cok bekletmez :)
Sosyal_sorumsuz gittim canim hormonlar felan normal dedi daha cok erken dedi toktor hanimcim :)

kızlarrrrrrrrrrrrr geçen sene bu zamanlar burdan bi kadın geçerdi hamile en son gördüğümde pusetteydi bebek minicik ve demin dışarıçıkıp geldim karnı burnundaaaaaaa
isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Allahım banada nasip et nolursun hemen bende peşinden yapacam ikinciyi

yanlışlıkla olmuştur yanlışlıkla

yok kız yaşı vardı bayağı ondandır belki acele etmiştir en iyisini yapmış evde nasılsa bakar ikisini birlikte büyütür ama insan ister istemez kıskanıyo imreniyo yaa görünce salına salına yürüyo bense boynu bükük geçtim yanından

nolduuu kırmızı kartmı gördün

sende sallanırsın kuzum sende sallanırsın gülüm, sabır sabır sabır

bıraktığımdan daha hızlı ilerliyo artık bu sayfa maşallah maşallah

Ayol çatlatmasanaa burdaki meraklı hanımları anlatıver hayrolaaa

ne oldu çiçeğim neden böyle ağlıyorsun :26:

slm cnm hg bi sorun mu var

Ayol çatlatmasanaa burdaki meraklı hanımları anlatıver hayrolaaa

kıslarr 2 gündür dr gidiyom gögsümde şilk vardı korktum kanserim dedim uykularım kactı çok ta agrıyı yapıyodu dün gittim kan vemuane etler birasz öncede ultrasyona girdim şükür bişi yok çok şükür ama dr dedi stertten araştrdı hamilelk istegimden hormnlar etkileniyomuş
prolaktinim 8,23 cıkmış ne olurr kafanıza cokk takmayınnn

ayy cahilliğime verin ama 8,23 kötü bir değer mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…