bıraktığımdan daha hızlı ilerliyo artık bu sayfa maşallah maşallah
ayy cahilliğime verin ama 8,23 kötü bir değer mi???[/
esf balımm dr kötü bişi sölemedi stert yasak dedi uzak dur dedi hormonların hasas dedi cabuk etkileniyo dedi bende tek aklıma bebek takılıyoo
ayy cahilliğime verin ama 8,23 kötü bir değer mi???
esf balımm dr kötü bişi sölemedi stert yasak dedi uzak dur dedi hormonların hasas dedi cabuk etkileniyo dedi bende tek aklıma bebek takılıyoo
sütt mü birikmıs o sıslık ondanmıymıs pekı bende tam bılmıorm da o hormonu sut uretici hormon dıe bılıorm :S
o zaman bundan sonra sana stress falan yokkk, olursa olur olmazsa gidip intihar mı edelim, takma artık kafana bak sağlığın bozulursa oğluna kim bakacak, arkadaşlar öncelikle bizim sağlığımız önemli bizim sağlığımız iyi olsun ki bebeklerimize çocuklarımıza bakalım, hadi arkadaşlar herkes kendine gelsin, üzülmek yok, stres yokaaaaaaaaaaaaaaaa
evet malesef balımm cok saol bacımmofff stres stres herşeyin sebebi bu stres yaaaa((( çokta yüksek değil ama korkma yaaa
aynen bende anlamdım..ne değeri bu ? ne için Lazım ? yada stress yaptını nerden anladı hemen doktor?
2 yıllık evliyim canım biz lojmanda kaldığımız için eşya almadık.
bide eşya borcu ödeyeceğiz seneye tayın çıkarsa
sütt mü birikmıs o sıslık ondanmıymıs pekı bende tam bılmıorm da o hormonu sut uretici hormon dıe bılıorm :S
balım oglmu kaç ay emzrdigmi sordu 2,5 yaşınakadar dedim süt bezesi bu gerginleşiyomuş strestten şişlik yapıyomuş hormon bozuyomuş öle işte artık hiç bişi kafama takmıcam RABBİM çokkkkkkkkkkkkkkkkkk büyük veren de o alanda egerrki daha cok üzülürsem ALLAH korusun kanser olurum sonra yavruma kim bakacak eskisi kadar kndimi yıpratmıcam bacımm
kızlarrrrrrrrrrrrr geçen sene bu zamanlar burdan bi kadın geçerdi hamile en son gördüğümde pusetteydi bebek minicik ve demin dışarıçıkıp geldim karnı burnundaaaaaaa
isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Allahım banada nasip et nolursun hemen bende peşinden yapacam ikinciyi
olsun kız siz mutlu olunda gerisini boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
balım oglmu kaç ay emzrdigmi sordu 2,5 yaşınakadar dedim süt bezesi bu gerginleşiyomuş strestten şişlik yapıyomuş hormon bozuyomuş öle işte artık hiç bişi kafama takmıcam RABBİM çokkkkkkkkkkkkkkkkkk büyük veren de o alanda egerrki daha cok üzülürsem ALLAH korusun kanser olurum sonra yavruma kim bakacak eskisi kadar kndimi yıpratmıcam bacımm
en dogrusu canım Allah gönlune gore versın ıns zaten muhtemelen bı stres yapmasak olacak gıbıme gelıoda işte duramıorz
kıslarr 2 gündür dr gidiyom gögsümde şilk vardı korktum kanserim dedim uykularım kactı çok ta agrıyı yapıyodu dün gittim kan vemuane etler birasz öncede ultrasyona girdim şükür bişi yok çok şükür ama dr dedi stertten araştrdı hamilelk istegimden hormnlar etkileniyomuş
prolaktinim 8,23 cıkmışne olurr kafanıza cokk takmayınnn
kızlar benım dua bıttı :)
ayy bende okuyayım hemenAllah kabul etsin dua için bekle :))
tamam canm hepsı bıtmeden edılmez duası yarın ogleden sonra burda hep beraber sonuna bır yasın okur duasını ederız
bak bende aynı şeyleri söyledim geçen sayfada, böyle devam et kuzum
:)) bu haziran eşimin en yakın arkadaşı ve yiğeni evlendi.ikiside hamile
kızlar benım dua bıttı :)
stress yokk
nasıl yabenimde göğüs ağrılarım var acaba bendedemi var ((
canım her ilde ketem diye birimler var(Kanser Erken Teşhis, Tarama Ve Eğitim Merkezi (KETEM) burada ücretisiz muayene, ultrason çekimi herşey var, endişeleniyorsan eğer bi git görün, bende gideceğim adet olursam eğer, bendede ağrı var ama bildiğim kadarıyla herkeste oluyor ağrı ama kafamın rahat etmesi için bende gideceğim yani, sende git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?