Kasım 2013

offf stres stres herşeyin sebebi bu stres yaaaa ((( çokta yüksek değil ama korkma yaaa

offf stres stres herşeyin sebebi bu stres yaaaa ((( çokta yüksek değil ama korkma yaaa
evet malesef balımm cok saol bacımm
aynen bende anlamdım..ne değeri bu ? ne için Lazım ? yada stress yaptını nerden anladı hemen doktor?

kan degeri prolaktin hormon testi dr sordu canını sıkan bişimi oldu diye bende dedim yeni evliyim cocuk istiyorum her ay adeti bekliyorum dr dediki hormonlarını etkilenmiş strest yasak dedi üzlmek yok dedi özel hs gitmiştim iyi bi sonuç almk için devlete gitmedim git gel ugraşmayım diye

Bende ilk kontole gittiğimde hormon testlerim yapıldı prolaktin yüksek biraz yumurtalar yavaş çalılıyo demişti dr. bunla alakalıymış ama 10,6 idi ve başka bi dr da hiçte yüksek değil normal sakin ol demişti.

:)) bu haziran eşimin en yakın arkadaşı ve yiğeni evlendi.ikiside hamile

nasıl ya benimde göğüs ağrılarım var acaba bendedemi var ((

esf balımm dr kötü bişi sölemedi stert yasak dedi uzak dur dedi hormonların hasas dedi cabuk etkileniyo dedi bende tek aklıma bebek takılıyoo

kızım ne stres yapıyosun senin çocukların var eşin var dert ortağın var allah sağlık sıhhat versin.benim ablamın hiç çocuğu olmadı allah vermedi işte.40 yıllık evliler.onlarda kendilerine başka şey buldular.iş güçle kafa yordular.rabbim bu yalan dünyada başka dert vermesin.affedilmeyecek günahlar vermesin daha önemli ne olabilirki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…