inşallah hamilelerimizde böyle sayfa artışı gibi artarda biraz moralimiz düzelir
kızlar benım dua bıttı :)
maşallah maşallahtopicimizin speedy gonzalesi
kızlar benimde bir ara troid hormonum yüksekti anlamı neidr bilen var mı?
balım oglmu kaç ay emzrdigmi sordu 2,5 yaşınakadar dedim süt bezesi bu gerginleşiyomuş strestten şişlik yapıyomuş hormon bozuyomuş öle işte artık hiç bişi kafama takmıcam RABBİM çokkkkkkkkkkkkkkkkkk büyük veren de o alanda egerrki daha cok üzülürsem ALLAH korusun kanser olurum sonra yavruma kim bakacak eskisi kadar kndimi yıpratmıcam bacımm
canım zaten sınırlerın tepende bılıormdabız sanada 740 yazmıstık duada bıtıreblırmısın yarına kadar ?
hahaha :) bıtıremeyn varsa hemen alablırım ben bu gazla 4444 cekerım
kızlar benimde bir ara troid hormonum yüksekti anlamı neidr bilen var mı?
yarın sabah 8 gibi buluşalım bence burada bitiremezsek eğer kalanı tekrar ayarlarız canım
ben yarın anca ögleden sonra gıreblırım o yuzden :) benı bekleyın ha :)
başlangıcı sen yaptın son duayıda sen yap bacım
tamam canm hep beraber ederız ıns burda azap cıcegındende bı ses cıksın ona gore ayarlayalm
canım işten ah bi izin alabilsemcanım her ilde ketem diye birimler var(Kanser Erken Teşhis, Tarama Ve Eğitim Merkezi (KETEM) burada ücretisiz muayene, ultrason çekimi herşey var, endişeleniyorsan eğer bi git görün, bende gideceğim adet olursam eğer, bendede ağrı var ama bildiğim kadarıyla herkeste oluyor ağrı ama kafamın rahat etmesi için bende gideceğim yani, sende git istersen
canım işten ah bi izin alabilsem
ALLAH kabul etsin bacım bu ne duası kıslarrrr :26:kızlar benım dua bıttı :)
aynenn tek tek gün sayıyozen dogrusu canım Allah gönlune gore versın ıns zaten muhtemelen bı stres yapmasak olacak gıbıme gelıoda işte duramıorz
balımm ever bir oglum var ellerinzden öper ama ben 2. evliligimi yaptım eşimden olsun istiyom bitanede nasipkızım ne stres yapıyosun senin çocukların var eşin var dert ortağın var allah sağlık sıhhat versin.benim ablamın hiç çocuğu olmadı allah vermedi işte.40 yıllık evliler.onlarda kendilerine başka şey buldular.iş güçle kafa yordular.rabbim bu yalan dünyada başka dert vermesin.affedilmeyecek günahlar vermesin daha önemli ne olabilirki??
yawww biri desin heleeee noluyooootamam canm hepsı bıtmeden edılmez duası yarın ogleden sonra burda hep beraber sonuna bır yasın okur duasını ederız
bakıyım bi balım neymiş saol bidenemmmbak bende aynı şeyleri söyledim geçen sayfada, böyle devam et kuzum
stress yokk
canım her ilde ketem diye birimler var(Kanser Erken Teşhis, Tarama Ve Eğitim Merkezi (KETEM) burada ücretisiz muayene, ultrason çekimi herşey var, endişeleniyorsan eğer bi git görün, bende gideceğim adet olursam eğer, bendede ağrı var ama bildiğim kadarıyla herkeste oluyor ağrı ama kafamın rahat etmesi için bende gideceğim yani, sende git istersen
ALLAH kabul etsin bacım bu ne duası kıslarrrr :26:
aynenn tek tek gün sayıyoz
balımm ever bir oglum var ellerinzden öper ama ben 2. evliligimi yaptım eşimden olsun istiyom bitanede nasip
yawww biri desin heleeee noluyoooo
bakıyım bi balım neymiş saol bidenemmm
kızlar çiçeğin haber yok muydu duadannn ,dağıtıldı dualar herkese 740 tane düştü , sanada verdiler
alırsan git canım, erteleme
yaa balımm ank da nerde bu yer ben bulamadım
yaa balımm ank da nerde bu yer ben bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?