• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Ben 30 agustos tu yani dun gelmdi yine yaptim boyle oldu durdukca testim

Eklentiler

• 1000194570.webp
    1000194570.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 1000194569.webp
    1000194569.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar pempe hayalet çizgi gördüm. Regl günümde yani 27 ağustosta kanamam oldu ama bir gün sürdü normal regl gibi günü cok kısaydı. Bekledim devamı olur mu diye olmadı. Şimdi test yaptım çok ince bir çizgi oluştu kimyasalda testte cıkar mı
Var cizgi bnce kan verin

Kızlar üstteki fotoğrafla 2 gun öncesine ait 2 gün önceki test çok silikti bugün yaptım bir de baya belirgin olmuş bat 2 eylül yarın kan vericem dua eder misiniz. İnşallah kan sonucuda güzel gelir. Önceki gebeliğim ikizdi ve karnımda 6 aylıkken kalpleri durdu Rabbim inşallah bunu tamamına erdirsin 😔

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-31-10-40-00-289_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-08-31-10-40-00-289_com.android.chrome.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2025-08-31-10-39-53-987_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-08-31-10-39-53-987_com.android.chrome.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20250831_102459.webp
    IMG_20250831_102459.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar üstteki fotoğrafla 2 gun öncesine ait 2 gün önceki test çok silikti bugün yaptım bir de baya belirgin olmuş bat 2 eylül yarın kan vericem dua eder misiniz. İnşallah kan sonucuda güzel gelir. Önceki gebeliğim ikizdi ve karnımda 6 aylıkken kalpleri durdu Rabbim inşallah bunu tamamına erdirsin 😔
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Merhaba benimde bat 2 Eylül ne gibi belirtileriniz var acaba

Evet oldum ama burda o kada yavaş ilerliyor ki işler kan tahlili vayinal ultrason bu gibi şeyler yapıldı eşime bakılacak eğer ında sorun yoksa yumurtaları sayacaklarmış ama eşime de üç ay sonra ya randevu verdiler kan tahlili vermişti Yani hiç nir sorum yok dediler benim için ama burda hah falan diyorlar burda hiç öyle şeyler söylemediler bize
Sperm testi yaptırmadılar mı eşinize

Baya baya pozitif gözüküyor canım inşallah kan da çıkar 😍

Kızlar pempe hayalet çizgi gördüm. Regl günümde yani 27 ağustosta kanamam oldu ama bir gün sürdü normal regl gibi günü cok kısaydı. Bekledim devamı olur mu diye olmadı. Şimdi test yaptım çok ince bir çizgi oluştu kimyasalda testte cıkar mı
Benımde öyle oldu ama olsaydı daha koyu cıkardı sizi üzmek için söylemıyorum basıma geldıgı için söyleyebılıyorum

Merhaba arkadaşlar. Benim de bat 31 ağustos veya 1 eylül. 18i yumurtlama günümdü takvime göre. O gün değerlendiremedik ama öncesi ve sonrasında değerlendirdik. 18inden beri karnımda bir şişkinlik var. 23ünden beri de artı olarak kasık, karın, göğüs ağrısı başladı. Sürekli olarak değil, ara ara. 2-3 günden beri de belim ağrıyor. Sürekli akıntı var. Sizce hamile miyimdir? Bugün elimde kaset test vardı yaptım ama bozuktu galiba, yarıya kadar tamamen kırmızı çıkmıştı. Eğer yarın regl olmazsam salı kan veririm diyorum. Çünkü hep reglimi ya 1 gün önce ya da tam gününde olurum. İnşallah hamileyimdir ve sağlıkla kucağıma alırım. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar. Benim de bat 31 ağustos veya 1 eylül. 18i yumurtlama günümdü takvime göre. O gün değerlendiremedik ama öncesi ve sonrasında değerlendirdik. 18inden beri karnımda bir şişkinlik var. 23ünden beri de artı olarak kasık, karın, göğüs ağrısı başladı. Sürekli olarak değil, ara ara. 2-3 günden beri de belim ağrıyor. Sürekli akıntı var. Sizce hamile miyimdir? Bugün elimde kaset test vardı yaptım ama bozuktu galiba, yarıya kadar tamamen kırmızı çıkmıştı. Eğer yarın regl olmazsam salı kan veririm diyorum. Çünkü hep reglimi ya 1 gün önce ya da tam gününde olurum. İnşallah hamileyimdir ve sağlıkla kucağıma alırım. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin 🤲🏻
Allaj gonlunuze gore versin insss hayırlısıyla ins hamilesinizdir🌸

Aynı durumdaymışız bende 18 yumurtlamayfı test hala negatif çıkıyor yarın adet başlangıcı normalde belirti olurdu yada lekelenme başlardı şimdi olmadı umarım olmayız umarım hamileyizdir

Cok belirgin canim masallah, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah🥹❤️

Back
X