Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

günaydın güzellikler ,

daha çok var , çok var diye diye geldik mi son güne . muhtemelen çogunuz benim gibi bu haftaki uykularınızdan hiç birşey anlamamışsınızdır. neyse ki bu belirsizliklerle dolu son gecemiz olacak. yarın 10-11-12 arası arası e devlette açıklanacaktır diye bekliyorum . inşallah rahat yapabilecekleri , iyi insanlarla karşılaşabilecekleri yerlere düşer sevdiceklerimiz. çünkü mantık her yerde aynı askerliği zorlaştıran veya kolaylaştıran tamamen insanlarla alakalı bir durum. uzak - yakın , doğu - batı hiç fark etmiyor , bazen doğuda görev yapan askerlerimiz batıda görev yapan asklerden daha rahat geçiriyor bu günleri . tabi ki bizler kendimize yakın yerleri canı gönülden istiyoruz ki rahatça gidelim görelim süpriz yapalım . Ama nerede rahat edeceklerse Allah orayı nasip etsin .

geçen dönem giden kısa dönemlere baktığımda kıbrısa giden çok olmuş . İnşallah orası çıkmaz diye dua ediyorum . Hayat pahalı , gitmek sıkıntı , konuşmak problem .

Kizlaaaaar e-devlette duyuru yazmislar 25 ekimde aciklancak diye of cok heyecanli ya, bu gece bakalm nasil gecicek hepimiz icin en hayirlisi olsun

İşte geldik son güne......
Tecilini kaldırdığı gün daha 4 ay var diye sevinirken şimdi 10 gün kaldı ayrılmamıza. Bugün içimdeki sıkıntı dağ oldu sanki. İşyerinde çalışırken ağlamaklı oluyorum, dalıp dalıp gidiyorum. Ne ağır bi yükmüş bu daha gitmeden bu hale geldiysek gittiğinde ne yaparız biz.
Nişanlıma üzüldüğümü belli etmeyeyim diyorum ama gözlerine azcık uzun baksam ağlamaya başlıyorum, alakasız bi konu konuşsak bile konuyu askerliğe bağlıyorum. Çok zor bi imtihan olacak bu Allah yardımcımız olsun
Bakalım yarın bu topiğe gelip ağlayacak mıyız yoksa rahat yere düştü diye sevinecek miyiz.

Kızlar kasımda bende bu topikte olucam
Benim nişanlımda kasımda asker

Geçen hafta ben de öyleydim uyku tutmadı en son gece ne sevgilim ne ben uyuymaadık bir de ben bakıcam sana söylicem dedim edevlet şifresni falan vermedm. Ankara yazısını gördüm anlayamadım bi cafede baktm dışardaydım dye çalışana kaç kere neresi çıktı diye sorduğumu hatırlmıyorum :) bix acemiyi öğrendik şimdi de beni usta stresi sardı

Beni de yaa ortalık çok karışık zaten er yapmalarından korkuyorum

Bizimkine de ben bakıcam şifresini aldım bu gece uyuyamaz sabaha kadar açıklanmış mı diye bakar dururum herhalde
Evet bide usta birliği var dimi ooooffff offfffff
Hoşbuldum canım,
Samsuna gidecek ama ayın kaçı bilmiyoruz
Nasıl yani tatlım açıklandığı sayfada teslim olma zamanı yazmıyor mu kasımın ilk haftası teslim olunmuyor mu onu nasıl öğreneceksiniz

5inde teslim olunucak glb,bizim kağıtta 5i yazıyo canım herkesin de hemen hemen o civardadır 6sı son çnkü

25inde açıklancak e devletten bak demişler canım ya , bilmiyoruz tarihini . Kasımın ilk haftası değilmiş illa kasımda bi kaç alım brden yapıolarmış Merakla bekliyoruz pofff

5inde teslim olunucak glb,bizim kağıtta 5i yazıyo canım herkesin de hemen hemen o civardadır 6sı son çnkü
Bende herkes kasımın ilk haftası teslim olacak diye biliyorum
Ayyy bi de 2.gruba kalma ihtimalimiz de var bu yıl kısa dönemleri kasım aralık grubu yaptılar bi yandan gitsin istemiyorum bi yandan aralığa kalmasın istiyorum

25inde açıklancak e devletten bak demişler canım ya , bilmiyoruz tarihini . Kasımın ilk haftası değilmiş illa kasımda bi kaç alım brden yapıolarmış Merakla bekliyoruz pofff
Hmm anladım tatlım her birliğin alım tarihi farklı oluyor demek ki ama 25inde değil yarın açıklanır bence 25i haftasonuna denk geliyorya sen yine de bi yarın kontrol et

Çıktı aldınız mı ? Ya da o gittiği yer yazıyo ya edevlette onun altında sevk tarihi yazıyo teslim olma tarihleri onlar canım orayaa bakın. Biran önce gitsin gelsinler tatlım gitseler günler geçicek Allahın izniyle ama gitmeden günler daha stresli :/

aynen öyle canım , zaman çok çabuk geçiyor . inşallah gönderdikten sonrada aynı hızda geçer zaman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…