- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
- Konu Sahibi manikserce
-
hadı yaKuzeniyle alakası yokki ona bir şey demem pek anlaşmıyoruz hemde :/
Yok söylememiştim sürpriz olucaktı ama az önce söyledim sana hediye yollıycam diye sürpriz yalan oldu yanihadı ya
söylemiş miydın pekim
Yok söylememiştim sürpriz olucaktı ama az önce söyledim sana hediye yollıycam diye sürpriz yalan oldu yani
Aynen canım başka şansım yoktuolsun canım ya yoksa ulaşmıyordu baksana
Aynen canım başka şansım yoktu
Okuyorum canım sen ?Öyle canım napalım artık :/ Çalışıyor musun okuyor musun canım
Okuyorum canım sen ?
Sanat tarihi okuyorum canımBende çalışıyorum canım 2 sene oldu okulu bitireli :/
Ne okuyorsun peki canım
hmm iyiymiş canımmSanat tarihi okuyorum canım
ay içim bi garip oldu bu topiği görünce 1 sene önce kasım 2013 konusunu ben açmıştım vay be üstünden 1 sene geçmiş.
darısı başınıza kızlar inanın zaman su gibi geçiyor hatta geriye dönüp baktığınızda o kadar güzel anılar kalıyor ki Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. asker yolu beklemek apayrı birşey o özlemi iliklerine kadar hissetmek ve sevdiğinin kıymetini 1000 kez daha fazla anlamak...
benim sözlüm acemilik Kastamonu ustalık Artvin/Hopa'da yapmıştı. sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum.
Öyle yapmayın ama onun size en ihtiyaç duyduğu zaman bu zamanlar bende aynı durumdayım sürekli beraberiz ama mesela şey diye düşünüyorum artık ciddi bi aşamaya geçmemiz için askerlik şart bitirip gelcekler inşalah üzmeyin kendinizi :)Kizlarrr cuma gunu hersey belli olacak. Icim bir garip. Insallah kisa donem cikar ve biran once gecer bu surec. Aslinda aylardir bu ani bekliyoduk biran once aradan ciksin onumuze bakalim diye ama simdiden aglamalara basladim destek olmak yerine kendimi koyveriyorum( birde oyle birsey var ki biz ayni yerde calisiyoruz ve bu adami gormedigim birgun bile yokken bu 5 ay nasil gececek aklim almiyorr (
Bende bugün bi kutu hazırladım kızlar ihticaç duyacağı herşeyi koydum inşallah hoşuna gider
Ben süpriz olsun istedim açıkcası beraber alsak bana aldırmaz çünkü o yüzden kendim aldım bugün büyük kare bi kutu da aldım onun içine koyucam neler aldım: traş köpüğü,traş kolonyası,diş macunu ve fırçası ,tırnak makası, normal limon kolonyası aldım bide atlet çorap ve havlu koyucam bide not yazıcam öyle düşündüm fazla abartmaya gerek yok zatenBende bir ihtiyac listesi hazirliyorum hafta sonu alisverise cikacagiz. Siz neler koymayi dusunuyorsunuz her kafadan bir ses cikiyor kimi birsey koymayin kimi herseyden bol bol koyun diyor ne yapacagimi sasirdim valla
Ben süpriz olsun istedim açıkcası beraber alsak bana aldırmaz çünkü o yüzden kendim aldım bugün büyük kare bi kutu da aldım onun içine koyucam neler aldım: traş köpüğü,traş kolonyası,diş macunu ve fırçası ,tırnak makası, normal limon kolonyası aldım bide atlet çorap ve havlu koyucam bide not yazıcam öyle düşündüm fazla abartmaya gerek yok zaten
Ya ne kadar güzel ben büyük ihtimal yemin töreninde yanında olamıycam nişanlı değiliz çünkü : babasıylada tanışmadık o yüzden pek mümkün değil , yarimin mesleğinden dolayı yedek subay olması yüksek ihtimal zaten kendisi de uzun dönem olabilir demiş askerlik şubesinde istemeyenlere bile çıkarken bize istedikten sonra kesin çıkar öyle bekliyoruz artık .Siz nişanlı mısınız?
Aslında uzun dönem olsa çok güzel olur açıkcası para biriktirmiş oluruz hem öyle düşündük yarimin mesleği gereği ihtiyaç çok oluyormuş bide istedi o yüzden olur gözüyle bakıyoruz hayırlısı artık inşallah yakın olursa çok çok güzzel olur biz İzmirdeyizBizde nisanli degiliz canim ama ailesiyle ic iceyiz birlikte gidecegiz kismetse. O kadar cok basvuru varmis ki bu donemde aslinda ihtimaller o kadarda yuksek degil. Uzun donem yaparsalar rahat edecekler birde yakin yere duserlerse tadindan yenmez :) bizde yedek subaya evet dedik ama ihtimal vermiyoruz acikcasi. Biran once aciklasalar keske icimde garip bir duygu , heyecan , endise cok karisigim . hangi sehirde yasiyorsunuz ? Biz istanbul avrupa yakasindayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?