Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

a, post: 37415517, member: 220607"]Aslında uzun dönem olsa çok güzel olur açıkcası para biriktirmiş oluruz hem öyle düşündük yarimin mesleği gereği ihtiyaç çok oluyormuş bide istedi o yüzden olur gözüyle bakıyoruz hayırlısı artık inşallah yakın olursa çok çok güzzel olur biz İzmirdeyiz [/QUOTE]

Allah hepimizin gonlune gore versin Canimm . Birsey kalmadi cuma gunu herseyi ogrenicez insallah ve sonrasi cok hizli gelisecek ve vedalasacagiz sevdiklerimizle o yuzden simdi bugunlerin kiymetini bilelim :*

Ben de aynı şeyleri koydum canım traş malzemeleri,yarimin teni hassas diye krem koydum eğitimlerde sürer diye,tırnak makası,cımbız(bir arkadşşn asker sevgilisi demişti al lazm olur dye.d) ıslak ve kuru mendil bir de kendimden havlu koydum bir de mektup yazdım kızlaar

aynen canım bende krem koydum mutlaka elleri hassastır kıyamam

Allah hepimizin gonlune gore versin Canimm . Birsey kalmadi cuma gunu herseyi ogrenicez insallah ve sonrasi cok hizli gelisecek ve vedalasacagiz sevdiklerimizle o yuzden simdi bugunlerin kiymetini bilelim :*[/QUOTE]
Amin bakalım hayırlısı cuma günü herşey belli olucak

nerde yasiyosun canim soylersen belki yardimci olabilirim sana.. askerim telefon karti almisti ama yurtdisini aramiyormus o telefon karti sonradan ogrendik ama tabi is isten gecti 10 gun habersiz kaldik sonra ben gonderdim ona yurtdisini arayan bi telefon karti oyle halletmistik..

ama simdi cepten bu uygulama indirdim bana cagi atiyo askerim musait olunca bende ev telefonundan arar gibi ariyorum (aksam 4ten sonra bedava bizim hatlarda :) ) sende arastir yani canim

Benim sevdicegim de gidicek askere 15 gun sonra araniza katildim ben de, destek olalim birbirimize :)

Merhaba kizlar. Nisanlim tam 2hafta sonra gidiyo.. Acemi birlik manisa/alasehir.. InsaAllah usta birligide Allahin izniyle yakin bi yerlere cikar.. Rabbim hepimize sabir selamet versin gunler su gibi akip gecsin ;-)

Uzun donemlerin aciklandi tatlim..hatta gecen hafta ogrendik.. Benim nisanlim uzun donem yapicakta:-(
Of isin cok daha zor yavrum ya, allah bir an once kavustursun sevdiceginle insallah :) benimkinin de uzun mu kisa mi belli degil bakalm.. Kisa olsun guzel bi yer olsun o olsun bu olsun diye surekli dua halindeyiz. Hayirlisi neyse o olsun :)

Of isin cok daha zor yavrum ya, allah bir an once kavustursun sevdiceginle insallah :) benimkinin de uzun mu kisa mi belli degil bakalm.. Kisa olsun guzel bi yer olsun o olsun bu olsun diye surekli dua halindeyiz. Hayirlisi neyse o olsun :)
Canim beniiim en onemlisi hayirlisi neyse onun olmasi.. Insallah gonlunuze gore soyle yakincacik rahat edebilicegi bi yer cikar ve kisa donem yapiverir gelir ;-) dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…