- 26 Haziran 2012
- 178
- 172
- 303
- Konu Sahibi manikserce
-
kısa dönem yaptı canımDarisi basimiza insallah. Ne guzel sen kavusmussun sevdicegine. Kisa donem mi yapmisti uzun donem mi ?
Ben de aynı şeyleri koydum canım traş malzemeleri,yarimin teni hassas diye krem koydum eğitimlerde sürer diye,tırnak makası,cımbız(bir arkadşşn asker sevgilisi demişti al lazm olur dye.d) ıslak ve kuru mendil bir de kendimden havlu koydum bir de mektup yazdım kızlaarBen süpriz olsun istedim açıkcası beraber alsak bana aldırmaz çünkü o yüzden kendim aldım bugün büyük kare bi kutu da aldım onun içine koyucam neler aldım: traş köpüğü,traş kolonyası,diş macunu ve fırçası ,tırnak makası, normal limon kolonyası aldım bide atlet çorap ve havlu koyucam bide not yazıcam öyle düşündüm fazla abartmaya gerek yok zaten
aynen canım bende krem koydum mutlaka elleri hassastır kıyamamBen de aynı şeyleri koydum canım traş malzemeleri,yarimin teni hassas diye krem koydum eğitimlerde sürer diye,tırnak makası,cımbız(bir arkadşşn asker sevgilisi demişti al lazm olur dye.d) ıslak ve kuru mendil bir de kendimden havlu koydum bir de mektup yazdım kızlaar
Ya bende yurtdışında kaldığım icin en buyuk korkum bu .. Günlerce haber alamamak cok kotu olacakdüşünmesi bile fazlasıyla üzüyor beni.. Yine hüzünlendim ne zormus biran once bu donem bitsin gitsin istiyorum.. Rabbim yardımcımız olsun.
Merhaba kizlar. Nisanlim tam 2hafta sonra gidiyo.. Acemi birlik manisa/alasehir.. InsaAllah usta birligide Allahin izniyle yakin bi yerlere cikar.. Rabbim hepimize sabir selamet versin gunler su gibi akip gecsin ;-)
Hoşgeldiniz aramızaa :) sizin nasıl kısa dönem mi uzun dönem miBenim sevdicegim de gidicek askere 15 gun sonraaraniza katildim ben de, destek olalim birbirimize :)
amin inşallah ne güzel yakın yere çıkmışMerhaba kizlar. Nisanlim tam 2hafta sonra gidiyo.. Acemi birlik manisa/alasehir.. InsaAllah usta birligide Allahin izniyle yakin bi yerlere cikar.. Rabbim hepimize sabir selamet versin gunler su gibi akip gecsin ;-)
Uzun donemlerin aciklandi tatlim..hatta gecen hafta ogrendik.. Benim nisanlim uzun donem yapicakta:-(Aciklandi mi? Nasil ogrendiniz?
Of isin cok daha zor yavrum ya, allah bir an once kavustursun sevdiceginle insallah :) benimkinin de uzun mu kisa mi belli degil bakalm.. Kisa olsun guzel bi yer olsun o olsun bu olsun diye surekli dua halindeyiz. Hayirlisi neyse o olsun :)Uzun donemlerin aciklandi tatlim..hatta gecen hafta ogrendik.. Benim nisanlim uzun donem yapicakta:-(
Bilmiyorum kiiiiii :) umudum kisa olmasi yonunde.. Bakalm :)Hoşgeldiniz aramızaa :) sizin nasıl kısa dönem mi uzun dönem mi
Canim beniiim en onemlisi hayirlisi neyse onun olmasi.. Insallah gonlunuze gore soyle yakincacik rahat edebilicegi bi yer cikar ve kisa donem yapiverir gelir ;-) dua edelim birbirimizeOf isin cok daha zor yavrum ya, allah bir an once kavustursun sevdiceginle insallah :) benimkinin de uzun mu kisa mi belli degil bakalm.. Kisa olsun guzel bi yer olsun o olsun bu olsun diye surekli dua halindeyiz. Hayirlisi neyse o olsun :)
Ay amiiiin amin, tabi ki dua edelm birbirimize :) birinden biri illaki kabul olurCanim beniiim en onemlisi hayirlisi neyse onun olmasi.. Insallah gonlunuze gore soyle yakincacik rahat edebilicegi bi yer cikar ve kisa donem yapiverir gelir ;-) dua edelim birbirimize
Birbirimize destek olmaktan başka çaremiz yok kızlaaar,günler yaklaşıyoooAy amiiiin amin, tabi ki dua edelm birbirimize :) birinden biri illaki kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?