Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Aa eveet bunu yapabiliriz sagol,en azindan mehmetcik vakfini arayabiliriz.. hic aklima gelmemisti,dogru soyluyosun.. cunku karsi gercekten boyle insanlarin surgun yeri olarak anlatiyorlar,forumlarda da bayagi arastirdim.. off icim sıkıliyor ya,insallah iyi insanlarla karsilasirlar.. demek aradigimizda da askeriyeyi denetime sokuyorlar

Benim de öyle tatlım kısa dönem olmakla avutacağız kendimizi buradaki bazı arkadaşlarımızın işleri çok daha zor
Allah hepimize kolaylık versin
evet canım kısa dönem olmasıyla kendimizi avutacağız senin yarin nereye gidiyor. aslında bi tablomuz olsa sürekli birbirimize sormayız konu sahibimiz nerelerde ki

evet canım.. yakınımın başına geldi hemen tespit etmişler ve sorun çözülmüş. kendsi şikayet etmicek ama biz şikayet edicez orda başlarını yakmamakta lazım. isim vermeden yapılcak.. sen tam adını öğrenebildinmi kaçıncı hudut hangi ilçe

benimkisinin tam birliği canım
25 İNCİ HD.TUG.K.YRD.LIĞI 3 ÜNCÜ HD.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. EMN. VE MHF.TK. / KARS AKYAKA / KARS
14 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.LIĞI ÇAKMAK DOĞU KIŞLA EMN. VE MHF.TK. / KARS MERKEZ / KARS bizimde tam ismi bu,bolugun canim.. ayni yerde degiller ne yazik ki.. zaten bizim kars merkez,sizin akyakaymis.. hayirlisi olsun.. zaten bi kogusta en fazla 2-3 tane kisa donem oluyormus,okadar uzun donemlilerin arasinda.. ki bu da bence ne kotu

evet hic isim vermeden direkt sikayetimizi yapabiliriz..

merkez olması daha mı iyi bilemedim canım benimkisi taa ermenistan sınırında gideceği yer... nasıl haberleşicez napacağız hiç bilmiyorum... Acemi birliği manisa dimi senin kinin? 5kasımda teslim olcak benimkisi

canım 2 gün yol izni veriyormuş sadece onu kullancak.. nekadar az izin kullanırsa okadar çabuk kavuşuruz seninkisi?
Henuz karar veremediik,bi yandan manisadan direkt askeriye gonderiyormus isteyenleri ordan mi gitse diyoruz.. hic izin almadan.. bi yandan da ya dagitim yada yol iznini kullansa da burdan mi yine yolcu etsek onu diyoruz.. bakalim neye karar vericez.. siz yine istanbul dan gondericeksiniz onu karsa yani oyle mi?

Evet canım beni görmeye gelicek ancak ailesi sakaryada benimle görüşür. ailesi yada bende sabiha gökçenden uçağa bindirirm. sakakryada havalimanı olmadıgından mecbur istanbula gelecek yani.. 2 gün yol izni yetermi bunlara tabi orasını bilemiyorum sanırım yaşayarak göreceğiz çok az zaman kaldı.. manisada karşılaşacak ozaman bizimkiler :) manisa merkez demi*

Eveet manisa merkez yani aslinda kendisine bosuna yorgunluk yapmasaydi bence 2 gun icin.. ordan oraya cok suruklenecek sanki senin ki,zaten bitkin olucaklar.. bence o da manisadan yola ciksin derim,sey oluyomus mesela manisadan karsa kac kisi gidecek varsa onlarin hepsini ucakla gonderiyormus askeriye.. ben boyle yapmasindan yanayim bizimkinin hic bosuna yorulmasini istemiyorum.. boyle yapmazsa da dagitim iznini kullansin diyorum zaten bidaha istese de oyle izin alamaz kars cok uzak zaten

Ya hic sinir diye dusunme.. arkadaslari ve komutanlari iyi olsun yeter ki,o zaman bir sekilde zaman gecer,zor gelmez ona.. valla haberlesme olayini bende hic bilmiyorum nasil yapicaz,telefon hemen sokamazlar,ki daha sonra da sokabilirler mi hic bilmiyorum..

sende haklısın canım ama şimdi psikolojisi nasıl olcak, direk kars'a gitmeyi kaldırabilecek mi? bilmiyoruz. Bu yüzden kendisi karar verecek aslında. Biz gelirse Uçak biletini alıp uğurlayacağımız için o şeylere takılmasını istemiyorum. Gelmesini tabi ki isterim bi daha görmüş olurum. ama kendisi için hangisi kolaysa o olsun isterim bakalım hakkımızda hayırlısı. haftaya bugün yolcu edicem yarimi

sende haklısın canım ama şimdi psikolojisi nasıl olcak, direk kars'a gitmeyi kaldırabilecek mi? bilmiyoruz. Bu yüzden kendisi karar verecek aslında. Biz gelirse Uçak biletini alıp uğurlayacağımız için o şeylere takılmasını istemiyorum. Gelmesini tabi ki isterim bi daha görmüş olurum. ama kendisi için hangisi kolaysa o olsun isterim bakalım hakkımızda hayırlısı. haftaya bugün yolcu edicem yarimi

benımde persembe gıdıyor aılesıne gıtcek sonrada 4 kasımda teslım olcak

Günaydın kızlar bugün moraller nasıl bakalım
evet canım kısa dönem olmasıyla kendimizi avutacağız senin yarin nereye gidiyor. aslında bi tablomuz olsa sürekli birbirimize sormayız konu sahibimiz nerelerde ki
Benim acemi Ankara Mamak usta İzmir Gaziemir canım
Evet konu sahibi gelse de bi tablo hazırlasak artık başka türlü ezberleyemeyeceğiz birbirimize sorup duracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…