- Konu Sahibi manikserce
-
Aa eveet bunu yapabiliriz sagol,en azindan mehmetcik vakfini arayabiliriz.. hic aklima gelmemisti,dogru soyluyosun.. cunku karsi gercekten boyle insanlarin surgun yeri olarak anlatiyorlar,forumlarda da bayagi arastirdim.. off icim sıkıliyor ya,insallah iyi insanlarla karsilasirlar.. demek aradigimizda da askeriyeyi denetime sokuyorlarcanım benim ot ve benzeri olaylara rastlarsanız hemen seni aradığında söylesin mehmetçik vakfını aradığınızda hemen denetime gidiyorlar. benim yakın bir arkadaşımının kardeşinin başına geldi ve denetime girdi askeriye bir daha böyle olaylar yaşamadılar. oyüzden sıkıntı yaşadığı konuları iletir umarım. birlik adını tam biliyormusun cnım benimkisi. akyaka 25.hudut olarak geçiyor.
evet canım kısa dönem olmasıyla kendimizi avutacağızBenim de öyle tatlım kısa dönem olmakla avutacağız kendimizi buradaki bazı arkadaşlarımızın işleri çok daha zor
Allah hepimize kolaylık versin
evet canım.. yakınımın başına geldi hemen tespit etmişler ve sorun çözülmüş. kendsi şikayet etmicek ama biz şikayet edicez orda başlarını yakmamakta lazım. isim vermeden yapılcak.. sen tam adını öğrenebildinmi kaçıncı hudut hangi ilçeAa eveet bunu yapabiliriz sagol,en azindan mehmetcik vakfini arayabiliriz.. hic aklima gelmemisti,dogru soyluyosun.. cunku karsi gercekten boyle insanlarin surgun yeri olarak anlatiyorlar,forumlarda da bayagi arastirdim.. off icim sıkıliyor ya,insallah iyi insanlarla karsilasirlar.. demek aradigimizda da askeriyeyi denetime sokuyorlar
14 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.LIĞI ÇAKMAK DOĞU KIŞLA EMN. VE MHF.TK. / KARS MERKEZ / KARS bizimde tam ismi bu,bolugun canim.. ayni yerde degiller ne yazik ki.. zaten bizim kars merkez,sizin akyakaymis.. hayirlisi olsun.. zaten bi kogusta en fazla 2-3 tane kisa donem oluyormus,okadar uzun donemlilerin arasinda.. ki bu da bence ne kotubenimkisinin tam birliği canım
25 İNCİ HD.TUG.K.YRD.LIĞI 3 ÜNCÜ HD.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. EMN. VE MHF.TK. / KARS AKYAKA / KARS
evet hic isim vermeden direkt sikayetimizi yapabiliriz..evet canım.. yakınımın başına geldi hemen tespit etmişler ve sorun çözülmüş. kendsi şikayet etmicek ama biz şikayet edicez orda başlarını yakmamakta lazım. isim vermeden yapılcak.. sen tam adını öğrenebildinmi kaçıncı hudut hangi ilçe
canım 2 gün yol izni veriyormuş sadece onu kullancak.. nekadar az izin kullanırsa okadar çabuk kavuşuruzDagitim iznini kullanicak mi caniim senin sevdicek..
merkez olması daha mı iyi bilemedim canım14 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.LIĞI ÇAKMAK DOĞU KIŞLA EMN. VE MHF.TK. / KARS MERKEZ / KARS bizimde tam ismi bu,bolugun canim.. ayni yerde degiller ne yazik ki.. zaten bizim kars merkez,sizin akyakaymis.. hayirlisi olsun.. zaten bi kogusta en fazla 2-3 tane kisa donem oluyormus,okadar uzun donemlilerin arasinda.. ki bu da bence ne kotu
Henuz karar veremediik,bi yandan manisadan direkt askeriye gonderiyormus isteyenleri ordan mi gitse diyoruz.. hic izin almadan.. bi yandan da ya dagitim yada yol iznini kullansa da burdan mi yine yolcu etsek onu diyoruz.. bakalim neye karar vericez.. siz yine istanbul dan gondericeksiniz onu karsa yani oyle mi?canım 2 gün yol izni veriyormuş sadece onu kullancak.. nekadar az izin kullanırsa okadar çabuk kavuşuruzseninkisi?
Evet canım beni görmeye gelicek ancak ailesi sakaryada benimle görüşür. ailesi yada bende sabiha gökçenden uçağa bindirirm. sakakryada havalimanı olmadıgından mecbur istanbula gelecek yani.. 2 gün yol izni yetermi bunlara tabi orasını bilemiyorumHenuz karar veremediik,bi yandan manisadan direkt askeriye gonderiyormus isteyenleri ordan mi gitse diyoruz.. hic izin almadan.. bi yandan da ya dagitim yada yol iznini kullansa da burdan mi yine yolcu etsek onu diyoruz.. bakalim neye karar vericez.. siz yine istanbul dan gondericeksiniz onu karsa yani oyle mi?
Eveet manisa merkezEvet canım beni görmeye gelicek ancak ailesi sakaryada benimle görüşür. ailesi yada bende sabiha gökçenden uçağa bindirirm. sakakryada havalimanı olmadıgından mecbur istanbula gelecek yani.. 2 gün yol izni yetermi bunlara tabi orasını bilemiyorumsanırım yaşayarak göreceğiz çok az zaman kaldı.. manisada karşılaşacak ozaman bizimkiler :) manisa merkez demi*
Ya hic sinir diye dusunme.. arkadaslari ve komutanlari iyi olsun yeter ki,o zaman bir sekilde zaman gecer,zor gelmez ona.. valla haberlesme olayini bende hic bilmiyorum nasil yapicaz,telefon hemen sokamazlar,ki daha sonra da sokabilirler mi hic bilmiyorum..merkez olması daha mı iyi bilemedim canımbenimkisi taa ermenistan sınırında gideceği yer... nasıl haberleşicez napacağız hiç bilmiyorum... Acemi birliği manisa dimi senin kinin? 5kasımda teslim olcak benimkisi
Eveet manisa merkezyani aslinda kendisine bosuna yorgunluk yapmasaydi bence 2 gun icin.. ordan oraya cok suruklenecek sanki senin ki,zaten bitkin olucaklar.. bence o da manisadan yola ciksin derim,sey oluyomus mesela manisadan karsa kac kisi gidecek varsa onlarin hepsini ucakla gonderiyormus askeriye.. ben boyle yapmasindan yanayim bizimkinin hic bosuna yorulmasini istemiyorum.. boyle yapmazsa da dagitim iznini kullansin diyorum zaten bidaha istese de oyle izin alamaz kars cok uzak zaten
Eveet manisa merkezyani aslinda kendisine bosuna yorgunluk yapmasaydi bence 2 gun icin.. ordan oraya cok suruklenecek sanki senin ki,zaten bitkin olucaklar.. bence o da manisadan yola ciksin derim,sey oluyomus mesela manisadan karsa kac kisi gidecek varsa onlarin hepsini ucakla gonderiyormus askeriye.. ben boyle yapmasindan yanayim bizimkinin hic bosuna yorulmasini istemiyorum.. boyle yapmazsa da dagitim iznini kullansin diyorum zaten bidaha istese de oyle izin alamaz kars cok uzak zaten
olsun canım ya erken gitsin son güne kalmasın benimki öyle yapıyor ama bakalım inşallah bir şey olmaz6 ay kızlar benim kisi 5 kasım teslim tarihi
canım 5 kasım teslim tarihi o gün teslim olcak işte seninkisi hangi gün?olsun canım ya erken gitsin son güne kalmasın benimki öyle yapıyor ama bakalım inşallah bir şey olmaz
Benim acemi Ankara Mamak usta İzmir Gaziemir canımevet canım kısa dönem olmasıyla kendimizi avutacağızsenin yarin nereye gidiyor. aslında bi tablomuz olsa sürekli birbirimize sormayız konu sahibimiz nerelerde ki
E hani çizelgeyi atmadın daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?