- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
- Konu Sahibi manikserce
-
Kasım 7 canım benim de erken gitmesi daha iyyidi aslında ama iştecanım 5 kasım teslim tarihi o gün teslim olcak işte seninkisi hangi gün?
Hoş geldin tatlım seninki de çok güzel olmuş hemen hemen aynı ikimizinki deCanım selam anca yapabildimbu da benim şafak tablom
Hoş geldin tatlım seninki de çok güzel olmuş hemen hemen aynı ikimizinki de
Ben nişanlıma kendi ismimi yaptım kendime onun ismini yaptım iki isim birden yetmiyodu
Bitecek biteceeeeek sayılı gün değil mi güneş hergün doğacak şafak hergün atacakHoşbulduk canımm
Sağol canım kız valla canım çıktı şunu yapana kadar tekrar hesap kitap allahım
Neyse ki güzel oldu canım ya senin ki de güzel tez zamanda bitiririz inşallahhhhhhhhhhh Allahım sen duy biziii
cok teşekkür ederim kuzum bende duydum eğitim çok fazlaymış giden kilo verip dönüyomuş hep Rabbim yardımcıları olsun umarım çabuk geçer herseyValla seni korkutmak istemem canım ama abim 100 kilo gitti 83 kilo civarı geri geldi inanılmaz bi eğitim varmış bi deri bi kemik kalmış kıyamam eğitim çok zor , ama rahat bi askerlik yaptım başka bi sorunum olmadı dedi hep çok sık arayamadı tabi çok pahalı telefon kartları ve çabuk bitiyomuş son ayında biz burdan aradık hep ama çok fazla yazıyor faturaya ama bitti 9 ay oldu geleli zaman geçiyo canım dua et bol bol
canım bizim girne çıktı acemi amasyacanm merhaba benimde eşime kıbrıs çıktı usta lefkoşa sizin neresi?
HAYIRLI OLSUN SENİ Mİ İSTEDİLERkızlar günaydın nasılsınız bugün. Dün istememiz vardı bizim herşey çok güzel geçti rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu yaşamayı . Günler azalıyor bi taraftan da
AA NE GÜZEL BÖYLE HABERLER ALMAK :) BUKADAR OLUMSUZLUĞUN ARASINDA SENN ADINA ÇOK SEVİNDİM RABBİM UTANDIRMASIN :)Evet canım
Canımm çok güzel bi haber bu hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Düğün tarihi koydunuz mu sadece isteme mi oldu nişan ne zaman ayy ne çok soru sordumkızlar günaydın nasılsınız bugün. Dün istememiz vardı bizim herşey çok güzel geçti rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu yaşamayı . Günler azalıyor bi taraftan da
çok teşekkür ederim darısı bütün hayal edenlerin basına . Güzel günler çok yakında içinizi ferah tutun hersey hayırlısıyla olup bitecek inşllajAA NE GÜZEL BÖYLE HABERLER ALMAK :) BUKADAR OLUMSUZLUĞUN ARASINDA SENN ADINA ÇOK SEVİNDİM RABBİM UTANDIRMASIN :)
çok teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlerin basına inşşallah isteme oldu kuzum aileler çok iyi anlaştı perşembe de biz gidicez onlara sonra askere gitmeden önce söz olck sadece işallahhCanımm çok güzel bi haber bu hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Düğün tarihi koydunuz mu sadece isteme mi oldu nişan ne zaman ayy ne çok soru sordum
AH KUZUCUM BENİM ASKERLİK UZUN DÖNEM DAHA ÇOK VAR :) AMA SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM OH GİDERKEN SÖZLÜ OLACAKSNIZçok teşekkür ederim darısı bütün hayal edenlerin basına . Güzel günler çok yakında içinizi ferah tutun hersey hayırlısıyla olup bitecek inşllaj
Ama çok az vakit var tatlım sözü nasıl yetiştireceksiniz gerçi biz nişana karar verip 2.günün akşamı nişanlandıkçok teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlerin basına inşşallah isteme oldu kuzum aileler çok iyi anlaştı perşembe de biz gidicez onlara sonra askere gitmeden önce söz olck sadece işallahh
evet kuzum zaman gerçekten çok az ama seninde dediğin gibi isteyince herşey oluyor valla perşembe günü belli olur sanırım pazar en geç pazartesi olması lazım inşallah herşey istedgmz gbi olur sizin adınızada çok sevindim ne güzel nişanı atlatmışşınızz bu arada askerlik neresi sizin cnmAma çok az vakit var tatlım sözü nasıl yetiştireceksiniz gerçi biz nişana karar verip 2.günün akşamı nişanlandık
ne zmn olacak söz pazar günü fln mı kıyafet aldın mı
Tabiki herşey istediğiniz gibi olacak tatlım o gün sizin gününüz olacak ilk adımı atacaksınız ama benden sana tavsiye sakın herşey mükemmel olsun diye uğraşma hiçbişeyi kafana takma sadece o günün tadını çıkarevet kuzum zaman gerçekten çok az ama seninde dediğin gibi isteyince herşey oluyor valla perşembe günü belli olur sanırım pazar en geç pazartesi olması lazım inşallah herşey istedgmz gbi olur sizin adınızada çok sevindim ne güzel nişanı atlatmışşınızz bu arada askerlik neresi sizin cnm
Ben excelden yaptım canımGercekten bu kadar huzun arasinda guzel bi haber iyi olmus :) sizlere hayirli olsun rabbim hepimize nasip etsin insallah kizlar :)
Ya su safak tablosunu excelden mi yapiyozzz ben hic beceremedim
Ben excelden yaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?