Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

cok teşekkür ederim kuzum bende duydum eğitim çok fazlaymış giden kilo verip dönüyomuş hep Rabbim yardımcıları olsun umarım çabuk geçer hersey
Her birlik aynı olcak diye bişey yok zaten canım innşallah güzel bi askerlik geçirip gelir : )

kızlar günaydın nasılsınız bugün. Dün istememiz vardı bizim herşey çok güzel geçti rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu yaşamayı . Günler azalıyor bi taraftan da
Ayyy tebrik ederim ne güzel bi haber böyle bu allah tamamına erdirsiin

Kızlar biz bugün askerlik alışverişimizi yaptık. asker malzemeleri satan yerler çokkk çokk kalabalıktı baya asker gönderen yarenler... günler çabuk geçsin tezkere günümüz hemen geçsin inşallahhhh

Kizlar evt zaman azaliyor ama güclü olmaliyiz ki onlara destek olalim. Cok aci yasadigimiz bu duygu hepimiz yasiyoruz ama bugunumuze de bin sukur .
Rabbimizin izniyle bugunler gecicek ve burda sevinclerimizi paylasacagizzz
İnşallah tatlım,seneye bu zamanlarda artık çok çok az kalmış olucak inşalllaaahh

Arkadaşlar herkese merhaba, bende aynı kaderi paylaşıyorum sevdiceğimi 5 inde göndereceğim hayırlısıyla.. Acemi birliği Antalya Usta birliği Van Merkez İstanbul'dan uğurlayacağız. Van'a düştü diye başta çok üzüldüm ama yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi... Sağsalim dönsünler de hayırlısıyla yuvamızı kuralım inşallah...

Amin canım hepimizin tek isteği bu zaten

Günaydın güzel yarenler nasılsınız bugün
Aynennn seninki boyle seyrek duruyodu az geldi gozume hosuma gitti :)
Tatlım bak benimkini inceleyerek kutu sayılarına göre yapabilirsin yada sen isimleri bana özelden yazsana benimkilerin üstünde yapmaya çalışayım uzun dönem miydi sizin kısa mı

Biz hala alışveriş yapmadık askerime kalsa hiiç bişey almayacak yanına ne desem gerek yok ona diyo
Bende çalışıyorum o da çalışıyo bi türlü fırsatta bulamadık yani
Kızlarr zaman azalıyooo hüzün artıyooo
Hüzün artmıyor sevdiğimizle tamamen kavuşmamız için önümüzdeki en büyük engel kalkıyor lütfen böyle düşünelim diğer türlüsü çok zor
Hoş geldin canım inşallah hayırlısıyla kavuşacağız sevdiklerimize kötü düşünmeyelim

Ankara Mamak canım sizin ?
Aa bizimde acemi Mamak tam olarak hangi bölük sizin

Me
Mebs okul ve eğitim mrkz komutanlğı canım sizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…