- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi manikserce
-
Tatlım ne şekilde yapacaksın benim yaptığımı gördün mü ona benzer yapacaksan yardım etmeye çalışayımHayatimda bi kere tablo yapmak icin actim bidaha da acmamistim bakalim neler cikcak benden de :)
Aynennn seninki boyle seyrek duruyodu az geldi gozume hosuma gitti :)Tatlım ne şekilde yapacaksın benim yaptığımı gördün mü ona benzer yapacaksan yardım etmeye çalışayım
Her birlik aynı olcak diye bişey yok zaten canım innşallah güzel bi askerlik geçirip gelir : )cok teşekkür ederim kuzum bende duydum eğitim çok fazlaymış giden kilo verip dönüyomuş hep Rabbim yardımcıları olsun umarım çabuk geçer hersey
Ayyy tebrik ederim ne güzel bi haber böyle bu allah tamamına erdirsiinkızlar günaydın nasılsınız bugün. Dün istememiz vardı bizim herşey çok güzel geçti rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu yaşamayı . Günler azalıyor bi taraftan da
olsun canım kendi karar vrsin son güne kadar kalmak istiyorsa zorlamakta olmaz. bnimkisinin sülüsünde 5 kasım saat 13.00 a kadar tslim olun yazıor oyüzden gidicek odaKasım 7 canım benim de erken gitmesi daha iyyidi aslında ama işte
Kizlar evt zaman azaliyor ama güclü olmaliyiz ki onlara destek olalim. Cok aci yasadigimiz bu duygu hepimiz yasiyoruz ama bugunumuze de bin sukur .Kızlarr zaman azalıyooo hüzün artıyooo
İnşallah tatlım,seneye bu zamanlarda artık çok çok az kalmış olucak inşalllaaahhKizlar evt zaman azaliyor ama güclü olmaliyiz ki onlara destek olalim. Cok aci yasadigimiz bu duygu hepimiz yasiyoruz ama bugunumuze de bin sukur .
Rabbimizin izniyle bugunler gecicek ve burda sevinclerimizi paylasacagizzz
canim uzun donem misinizİnşallah tatlım,seneye bu zamanlarda artık çok çok az kalmış olucak inşalllaaahh
Evet canım uzun dönemizcanim uzun donem misiniz
Amin canım hepimizin tek isteği bu zatenArkadaşlar herkese merhaba, bende aynı kaderi paylaşıyorum sevdiceğimi 5 inde göndereceğim hayırlısıyla.. Acemi birliği Antalya Usta birliği Van Merkezİstanbul'dan uğurlayacağız. Van'a düştü diye başta çok üzüldüm ama yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi... Sağsalim dönsünler de hayırlısıyla yuvamızı kuralım inşallah...
bizde canim nereye gidiyor sennkiEvet canım uzun dönemiz
Ankara Mamak canım sizin ?bizde canim nereye gidiyor sennki
Tatlım bak benimkini inceleyerek kutu sayılarına göre yapabilirsin yada sen isimleri bana özelden yazsana benimkilerin üstünde yapmaya çalışayım uzun dönem miydi sizin kısa mıAynennn seninki boyle seyrek duruyodu az geldi gozume hosuma gitti :)
Biz hala alışveriş yapmadık askerime kalsa hiiç bişey almayacak yanına ne desem gerek yok ona diyoKızlar biz bugün askerlik alışverişimizi yaptık. asker malzemeleri satan yerler çokkk çokk kalabalıktı baya asker gönderen yarenler... günler çabuk geçsin tezkere günümüz hemen geçsin inşallahhhh
Hüzün artmıyor sevdiğimizle tamamen kavuşmamız için önümüzdeki en büyük engel kalkıyor lütfen böyle düşünelim diğer türlüsü çok zorKızlarr zaman azalıyooo hüzün artıyooo
Hoş geldin canım inşallah hayırlısıyla kavuşacağız sevdiklerimize kötü düşünmeyelimArkadaşlar herkese merhaba, bende aynı kaderi paylaşıyorum sevdiceğimi 5 inde göndereceğim hayırlısıyla.. Acemi birliği Antalya Usta birliği Van Merkezİstanbul'dan uğurlayacağız. Van'a düştü diye başta çok üzüldüm ama yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi... Sağsalim dönsünler de hayırlısıyla yuvamızı kuralım inşallah...
Aa bizimde acemi Mamak tam olarak hangi bölük sizinAnkara Mamak canım sizin ?
biz 3 ayi bitirdik canim ..suan tuncelide sevdicegimAnkara Mamak canım sizin ?
Yarılamış sayılırsınız canım olsun,bizim daha başlamadı canımbiz 3 ayi bitirdik canim ..suan tuncelide sevdicegimacemi birliği manisa/kırkağaç di.
Mebs okul ve eğitim mrkz komutanlğı canım sizin ?Günaydın güzel yarenler nasılsınız bugün
Tatlım bak benimkini inceleyerek kutu sayılarına göre yapabilirsin yada sen isimleri bana özelden yazsana benimkilerin üstünde yapmaya çalışayım uzun dönem miydi sizin kısa mı
Biz hala alışveriş yapmadık askerime kalsa hiiç bişey almayacak yanına ne desem gerek yok ona diyo
Bende çalışıyorum o da çalışıyo bi türlü fırsatta bulamadık yani
Hüzün artmıyor sevdiğimizle tamamen kavuşmamız için önümüzdeki en büyük engel kalkıyor lütfen böyle düşünelim diğer türlüsü çok zor
Hoş geldin canım inşallah hayırlısıyla kavuşacağız sevdiklerimize kötü düşünmeyelim
Aa bizimde acemi Mamak tam olarak hangi bölük sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?