- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
- Konu Sahibi manikserce
-
ahhh nerde o gunlerde gelicek inşaAllah. .bol bol vakit geçirmeye bakin canim.Yarılamış sayılırsınız canım olsun,bizim daha başlamadı canım
Nasılsınız kızlar? sevidicekleri göndermeye son bir hafta he.. Olsun inanın bana bot bağladıktan sonra gerisi corap söküğü gibi geliyor. 94/2 94/3 gönderen yarenlerin topiklerinede bakın onlarada söyledim aynısı bakın ağustosta gönderenlerin 3 ayı dolacak nerdeyse. Yarıladıktan sonra inancın daha da artıyor zaten. Onu gönderdiğim günü dün gibi hatırlıyorum. Yani asıl en sancılı dönem şu günler ve askerliğe basladıgı ilk günler oluyor. Alıştıktan sonrası kolay geçiyor. Bol bol sabır çekin, dua edin kötüyü hiç bizaman çağırmayın. Rabbim yolarını açık etsin.
canım sen memleketine ugurluyordun öncesinde değil mi ?Yarın yolcu edıyorum sevdıgımıhep yanımdaydı zaman cabuk gectı umarım bundan sonrasıda cabuk gecer...
Umarım bır an önce alısırızzbenim yarim bugün formasını bana getirdi bikaç parça özel eşyasınıda verdi bende kalması için çantayı boşaltırkn çok kötü oldum . haftaya bugün bu saatlerde askeriyede dolaşıyor olacaklar
Canım memleket benım bulundugum yer aılesı iş sebebıyke tekırdagda .tekırdaga gidicek öncecanım sen memleketine ugurluyordun öncesinde değil mi ?
Umarım bır an önce alısırızz
Canım memleket benım bulundugum yer aılesı iş sebebıyke tekırdagda .tekırdaga gidicek önce
Usta birligimz ıstanbul. keşke bende çalışıyo olsaydım daha kolay olurdu ama sınava hazırlanıyorum ınsallah bır an once alısırızGözümüzden blli bir süre göz yaşı silinmeyecekbelki iş hayatının yogunlugu ile gündüzler hızlı geçsede en sancılı zamanlar gecelr olcak
Anladım canım bende istanbuldan sakaryaya ugurlaycaım ordanda ailesi manisaya yollayacak..
geçer canım bi de kısa dönemsiniz Daha da çabuk geçecek şanslnız :)Yarın yolcu edıyorum sevdıgımıhep yanımdaydı zaman cabuk gectı umarım bundan sonrasıda cabuk gecer...
ee cnım neden üzülüyorsun istanbul çıkmış ne güzel ben taaa kars'a yolluyorum. İstanbul iyidir tekirdağada yakın :)Usta birligimz ıstanbul. keşke bende çalışıyo olsaydım daha kolay olurdu ama sınava hazırlanıyorum ınsallah bır an once alısırız
ee cnım neden üzülüyorsun istanbul çıkmış ne güzel ben taaa kars'a yolluyorum. İstanbul iyidir tekirdağada yakın :)
ee cnım neden üzülüyorsun istanbul çıkmış ne güzel ben taaa kars'a yolluyorum. İstanbul iyidir tekirdağada yakın :)
olsun canım benim istanbul hiç olmassa askeri anlamda hiç bir haber duymuyoruz kötü.. ama bak bizimkilr doguya gidiyor hrgün haberleri çıkıyorcünkü ben osmaniyedeyım o taaa ıstanbula gıdecek:). tekırdaga yakın olmasına sevınebıldım zaten:)
karsta uzak ama gorusebıldıkten sonra sorun olmaz:)
Merhaba, askeriyeye ilaç sokmak yasak kızlar aklınızda olsun. Orada hasta olsalar dr. ilaç verse onu bile teker teker veriyor, yani sabah 1 akşam 1 alacaksa, sabah gidip dr.dan 1 adet hap ve akşam yine 1 tane gidip alıp içiyor.Bogaz pastili,mantar kremi ve bepanten krem de koydum cantasina..
Dogru o yonden bıraz daha rahat olcam ama ınsallah sızın askerlerınızde sorunsuz bır sekılde yapar gelır..benımde yarın son gorusum bıdaha ancak istemeye geldıgınde:)olsun canım benim istanbul hiç olmassa askeri anlamda hiç bir haber duymuyoruz kötü.. ama bak bizimkilr doguya gidiyor hrgün haberleri çıkıyorailesine yakın hiç olmaz ise.. ben 6 ay hiç göremicem ama sabredceğiz
canm çok güzel olmuş yeni gördüm tebrik:))Kızlar gün sayısı az olduğu için sanırım seyrek seyrek duruyor internettekiler gibi olmadıEki Görüntüle 1284085
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?