Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Nasılsınız kızlar? sevidicekleri göndermeye son bir hafta he.. Olsun inanın bana bot bağladıktan sonra gerisi corap söküğü gibi geliyor. 94/2 94/3 gönderen yarenlerin topiklerinede bakın onlarada söyledim aynısı bakın ağustosta gönderenlerin 3 ayı dolacak nerdeyse. Yarıladıktan sonra inancın daha da artıyor zaten. Onu gönderdiğim günü dün gibi hatırlıyorum. Yani asıl en sancılı dönem şu günler ve askerliğe basladıgı ilk günler oluyor. Alıştıktan sonrası kolay geçiyor. Bol bol sabır çekin, dua edin kötüyü hiç bizaman çağırmayın. Rabbim yolarını açık etsin.

Yarın yolcu edıyorum sevdıgımı hep yanımdaydı zaman cabuk gectı umarım bundan sonrasıda cabuk gecer...

benim yarim bugün formasını bana getirdi bikaç parça özel eşyasınıda verdi bende kalması için çantayı boşaltırkn çok kötü oldum . haftaya bugün bu saatlerde askeriyede dolaşıyor olacaklar

Umarım bır an önce alısırızz

Umarım bır an önce alısırızz

Gözümüzden blli bir süre göz yaşı silinmeyecek belki iş hayatının yogunlugu ile gündüzler hızlı geçsede en sancılı zamanlar gecelr olcak

Canım memleket benım bulundugum yer aılesı iş sebebıyke tekırdagda .tekırdaga gidicek önce

Anladım canım bende istanbuldan sakaryaya ugurlaycaım ordanda ailesi manisaya yollayacak..

Usta birligimz ıstanbul. keşke bende çalışıyo olsaydım daha kolay olurdu ama sınava hazırlanıyorum ınsallah bır an once alısırız

Kızlar Allah kavuştursun. Ben de 349 (Aralık 2012) yareniyim.
Kastamonu'da acemilik yapmıştı askerim. Kastamonu soğuk oluyor, giderken yedek içlik götürsünler, kalın çorap, kaliteli haki yeşili renkte eldiven, aynı renk boyunluk. Acemilik bitene kadar yemin törenine hazırlanıyorlar zaten. Ankesörlü telefon kullanıyorlardı ama kalabalık olduğu için bazen o beni duymazdı bazen de onun sesi gelmezdi. Herhangi bir sorun olmamıştı. Birkaç defa bulaşık ve yemek dağıtma sırası gelmişti.
Usta birliğimiz tunceliydi. Sorularınız olursa yardımcı olmak isterim.
Hepsi selametle gidip gelsin inşallah. endişelenmeyin, kendinizi üzmeyin. umutsuzluğa kapılmayın. Kısa dönem olduğu için şükredelim, inanın sayılı gün çabuk geçiyor.

Usta birligimz ıstanbul. keşke bende çalışıyo olsaydım daha kolay olurdu ama sınava hazırlanıyorum ınsallah bır an once alısırız
ee cnım neden üzülüyorsun istanbul çıkmış ne güzel ben taaa kars'a yolluyorum. İstanbul iyidir tekirdağada yakın :)

Kizlar bugun bizde asker alisverisimizi yaptik.. bayaa hallettik sayilir ufak tefek eksikler disinda.. bi tane yun iclik bi tane de thermaform markasinin termal icliginii aldik. Termal icligi aman unutmayin kizlar asker icin en gerekli seymis nerdeyse.. bir de watsons da jel yara bandi var onu da aldim ben,ayak vuruntularina karsi ve ayak spreyii..

ee cnım neden üzülüyorsun istanbul çıkmış ne güzel ben taaa kars'a yolluyorum. İstanbul iyidir tekirdağada yakın :)

cünkü ben osmaniyedeyım o taaa ıstanbula gıdecek:). tekırdaga yakın olmasına sevınebıldım zaten:)
karsta uzak ama gorusebıldıkten sonra sorun olmaz:)

cünkü ben osmaniyedeyım o taaa ıstanbula gıdecek:). tekırdaga yakın olmasına sevınebıldım zaten:)
karsta uzak ama gorusebıldıkten sonra sorun olmaz:)
olsun canım benim istanbul hiç olmassa askeri anlamda hiç bir haber duymuyoruz kötü.. ama bak bizimkilr doguya gidiyor hrgün haberleri çıkıyor ailesine yakın hiç olmaz ise.. ben 6 ay hiç göremicem ama sabredceğiz

Bogaz pastili,mantar kremi ve bepanten krem de koydum cantasina..
Merhaba, askeriyeye ilaç sokmak yasak kızlar aklınızda olsun. Orada hasta olsalar dr. ilaç verse onu bile teker teker veriyor, yani sabah 1 akşam 1 alacaksa, sabah gidip dr.dan 1 adet hap ve akşam yine 1 tane gidip alıp içiyor.

Dogru o yonden bıraz daha rahat olcam ama ınsallah sızın askerlerınızde sorunsuz bır sekılde yapar gelır..benımde yarın son gorusum bıdaha ancak istemeye geldıgınde:)

Kızlarrrrrrrrrr ben aranıza yeni katıldım. Bugün böyle bir topik arıyordum dertleşmek için çok şükür varmış. Ben bugün memlekete uğurladım nişanlımı çarşamba teslim oluyor. Acemilik ve ustalık da Sinop İl jandarma ya çıktı. Kaç gündür ağlıyorum. Geçer mi bu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…